fitforfight

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fitforfight

  1. Hejsa :bigsmile:

    Har overvejet at snakke med lægen omkring slankepiller.. og ja.. ved godt, at det måske nok ikke er den bedste løsning da sund kost og masser af motion er det absolut bedste! ;o)

    Har været en del herinde før, ført logbog osv.. forsøgt at få trænet.. men mit problem ligger i et knæ der desværre begrænser mig noget så gevaldigt! har altid været ret så aktiv med spinning, ridning, vandski, inliners, cykling, fitnessboksning osv.. men men men.. pludselig ville mit knæ ikke mere, og jeg har været til en del undersøgelser osv.. men har ikke rigtig kunnet få gjort noget..

    ( Har det problem der hedder chrondromalacia patellae)

    Jeg gik derfor fra at dyrke i snit ca 5 timers aktivitet dagligt.. til.. næsten ingenting!

    Selv en lang gåtur i normalt tempo giver smerter... at stå op i længere tid giver smerter.. cykling - rigtig mange smerter!! Har fået røntgen, mr scanning - og så os fået stillet diagnosen der jo.. de har sagt at det måske kunne blive bedre med tiden.. men.. nu har jeg ikke kunnet dyrke noget videre motion i 3,5 år! Og med de 3,5 år .. er der os røget ca 10 kg på :dropjaw:

    Det går mig enormt meget på psykisk! Jeg lever ganske almindeligt - er absolut ikke typen der lever af mc mad og lignende! Det ligger til familien at have nemt ved at få lidt ekstra på sidebenene, så.. på en måde er jeg alligevel lidt stolt over, at jeg gik fra at lave så meget til ikke engang at kunne træne så jeg kunne svede lidt - også "kun" tog 10 kg på.. de kg kom relativt hurtigt, og har så holdt vægten der..

    Nu er det bare sådan, at jeg er så ked af de kg der.. og eftersom mine madvaner i forvejen er relativt sunde, så mener jeg bare... hvordan i alverden skal jeg kunne tabe mig de 10 kg uden hjælp?

    Mener... orker ikke at skulle låse mig inde i 3 måneder og leve kun af kød og grønt.. Har et udadvendt liv osv, så.. det er altså ret så svært!

    Ved godt man anbefaler at piller ikk er løsningen, men... i dette tilfælde her.. kunne det så ikke måske være en god hjælp til at få smidt de 10 kg og holde vægten der (kan jo godt holde vægten, ellers havde jeg været meget større nu jo) .. er så ked af, at skulle gå rundt og være ked af min vægt/krop... Føler mig i forvejen halv klam fordi jeg slet ikk rigtig kan træne mere..

    (ved godt jeg godt kunne dyrke noget styrketræning, og gør jeg os nogengange.. men ærligt...syntes det er det mest røvsyge... og går hjem med en tom følelse, fordi jeg ikk har været oppe at svede og få pulsen op på samme måde som ved f.eks spinning)

    Jeg skal til undersøgelse igen i januar med knæet... regner ikke med noget nyt, men vil ikke bare lade stå til... er 23 år gammel... det kan ikke passe at jeg skal droppe alt aktivt...

    Måtte endda sælge min hest fordi jeg ikk kunne cykle ud til den! :unhappy:

    What to do??

    Gode råd?

    Og.. har prøvet therma power tidligere.. dum dum ting!

    Dem jeg har i tankerne, er dem der hedder reductil og fåes igennem lægen...

    (Tror godt jeg kan få dem, da de ved jeg intet motion kan dyrke rigtigt osv...plus at 10-12 kg af vægten jo vil lette mit stakkels knæ en del!!)

    Er forresten 163 høj ca, og vejer 71 kg :blush:

    Prøv Reductil alligevel

    Reductil virker faktisk effektivt, men det er jo en forudsætning som andre også er inde på, at man tilpasser sin kost og at man motionerer. Du kan jo have ret i, at det ikke er løsningen at spise piller, men du skal huske på, at et middel som Reductil virker ved at fastholde og forstærke det vægttab, du opnår ved ændringer i din livsstil. Det er et spørgsmål om motivation og tålmodighed. Så er der nogle, der indvender, at det er dyrt at bruge Reductil over de måneder, der skal til for at det er effektivt. Dertil vil jeg sige, at Reductil netop her i foråret er blevet sat ned i pris til det halve, så pengene altså ikke længere bør være den store belastning. Når du spørger om erfaringer, vil jeg altså sige, at du skulle prøve Reductil, netop sammen med de omlægningter af dit liv, som du er i gang med. Og nu er Reductil oven i købet ikke længere dyrt.

  2. Hej Chris

    Jeg prøvede Reducil for en del år siden - lige da Letigen blev trukket tilbage fra markedet. Jeg fik "udleveret" 10 m/g Reducil og de var virkningsløse. Jeg kunne overhovedet ikke mærke nogen appetitdæmpende effekt eller noget boost af mit stofskifte. Jeg fik ikke 15 m/g dosis herefter, da 1 måneds forbrug af 10 m/g kostede omkring 700 kr.

    Så vidt jeg erindrer, er der ikke ephedrin i Reducil, da de netop kom frem på det tidspunkt, hvor man "rasede" over Letigen og ephedrin indholdet heri.

    Med hensyn til prisen på de 700 kr., som du ømmer dig over, er der gode nyheder. Reductil er fra den 26.marts 2007 blevet sat ned til det halve i pris. Udgiften har åbenbart fået dig til at stoppe med Reductil, før det har vist sin virkning, for det er en kendsgerning, at Reductil har en appetitdæmpende virkning. Og nej: der er ikke efedrin i Reductil, det virker på en helt anden måde, men er altså effektivt, hvis man også træner og lægger sin kost om. Og med en sænkning af prisen til det halve, er det realistisk med en længere behandling.

  3. Billigere slankepille:

    Linket på Netdoktor fortæller udmærket om Reductil. Hvad Netdoktor egentlig ikke fortæller, er at Reductil faktisk virker, og det er det, der bliver spurgt om her. Reductil giver faktisk et vægttab, hvis man kombinerer det med at spise bedre og lave noget motion. Midlet forstærker og fastholder simpelthen vægttabet. Slankepillerne er som regel temmelig pebrede i pris, men jeg ser i Ugeskrift for Læger fra uge 13, 2007, at prisen nu er sat ned til det halve. Det betyder, at der ikke længere et noget økonomisk argument for ikke at bruge midlet over en længere periode, så det får tid til at vise sin virkning. NB. midlet er receptpligtigt, så du skal til lægen for at få det.