Kranen

Medlemmer
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kranen

  1. Jeg er mindst lige så chokeret som mange andre over Michaels exit fra touren. Jeg har dog lidt svært ved at forholde mig til det, da jeg ikke ved hvem jeg skal tro på.

    MEN....jeg faldt over dette da jeg sad og så nogle indslag omkring det på tv2 sputnik: Cassani fortæller på 8. etape hvor Michael vandt at han en regnvåd dag var ude at køre i sin bil, da han pludselig ser en rytter foran sig. Da han kommer op på siden af ham ser han så at det er Michael Rasmussen.

    Da en af TV2´s reportere beder ham beskrive "mødet" igen fortæller Cassani at han så Michael cykle IMOD ham.......... :raisebrow:

    Om det er pga presset, eller han ikke selv har helt styr på sin "historie", ved jeg ikke. Synes dog det kan virke en smule underligt.

    Og til sidst: På reporterens spørgsmål om han virkelig var sikker på at det var MR han så, kigger han ned i jorden griner lidt fjoget og venter ca. 5 sekunder inden han hæver øjnene og svarer: "Si!".

    Har virkelig glædet mig til at hylde Michael i Hadsten på mandag, og håber virkelig han dukker op, fordi for mig er han den rigtige tour vinder. Ja han var muligvis dopet, jeg ved det ikke, men jeg håber det ikke. Men han var altså den der var bedst til at disponere sine kræfter og den med det største overblik. Og det kan man altså ikke dope sig til.

  2. Den sportsgren er da så meget til grin, at det er til at brække sig i lårtykke stråler over. En flok kørende laboratorierotter der tilsammen ikke kan mønstre en IQ over 60. Hvordan nogen seere kan finde den mindste fascination tilbage i "sportsgrenen" er total uforståelig. Cyklingen er så utroværdig, at det ville kræve helt ekstraordinære tiltag for at vinde noget tilbage.

    - Livstids udelukkelse af ryttere, hold og sportschefer hvis nogen fra holdet bliver snuppet.

    - Deponering af 10 mio. kr per hold inden start. Bliver nogen snuppet, så ryger alle pengene.

    - Og smid så bl.a. Bjerne Riis ad h....... til. Hans navn er synonym med doping - væk med ham.

    Seere, tv-stationer og sponsorer burde kræve tiltag af denne retning før de gik ind i cyklingen igen.

    Jeg synes nu også det er en lige lovlig grov udmelding at komme med.

    Dog synes jeg at du har fat i noget med straffen for at blive taget. I stedet for de fesne straffe som bliver udstedt i dag, skulle man kunne få sådan en over næsen så ens børnebørn kommer til at kunne mærke det. En straf der er så hård at det simpelthen ikke kan betale sig at gøre brug af doping. Jeg ved godt det lyder drastisk, men er sgu bange for at det efterhånden er den eneste mulige løsing på problemet.

    Jeg tror mange ryttere og for den sags skyld sportsdirektører tænker, at benytter de doping forøges deres chancer for at vinde touren markant, hvilket vil resultere i flere sponsor penge, større lønseddel, mere puplicity etc.

    Bliver man så taget, er det trods alt ikke verdens undergang, man skal nok komme tilbage igen.

    Virenque er et glimrende eksempel. En populær cykelrytter der bliver knaldet, udstår sin karrantæne, og vender tilbage, ganske vist langsommere men omend endnu mere populær end før, da han nu fremstår som den eneste rene engel blandt alle de sorte får. Fy for satan.

    Man burde få én chance og kun én. Bliver man nuppet er det goodbye-ruth, find dig et andet job for du kommer aldrig til at tjene til din føde ved at træde rundt i et par pedaler igen.

    På spørgsmålet om MR er dopet. Nej, jeg både tror og ikke mindst håber han er ren. Både on og off-season. Dels fordi jeg virterligt tror på at det kan lade sig gøre at vinde touren clean, hvis man kun fokusere på det 24/7 365 dage om året, og dels fordi at jeg virkelig har respekt for det MR har gang i. Synes virkeligt det flot.

    Om hans konkurrenter er dopet. Ja nogle af dem er. Vino blandt andet. Men jeg tror også nogen af dem er clean. Har af en eller anden mærkelig grund på fornæmmelsen at Cadel Evans er ren. Ved ikke hvorfor, men det tror jeg bare.

    Og det der med at nogen siger at folk ikke er dopet fordi de virker sympatiske og flinke. Bullshit. Det har ikke en skid med det at gøre. Der hvor jeg træner er der en gut som har stukket sig så mange gange i røven at selv den mest hardcore fakir, vil begynde at få smerter. Han er dog et af de flinkeste og mest sympatiske menneske jeg har talt med. Kanon rar gut. Så det der med at en sympatisk person = ren sportsmand: :newtongue::flipa:

  3. Fandme flot af Michael. Ægte respekt herfra. Det kan godt være Rolf kunne holde tårene tilbage idag, men jeg må ærligt indrømme at jeg var meget bevæget. Det var virkeligt smukt.

    Sidste nyt BTW. McEwen er ude. Faldt for tidsgrænsen.

  4. Det har Sloth ik fortalt mig at det blev kaldt så anede jeg ik :blush:

    Ja okay lyder sq vildt :crazy: ... Han var høj og havde tatoo's over hele begge arme...? Men han var dog ik på nogen måde tyk ham her men fit trods hans størrelse, men derfor kan han jo godt være kraftig, hvis det er sådan du mener det? :smile:

    Jeg så tilgengæld en vildere igår som Sloth sendte mig nogle billeder af... 21 år, 110 kg, arme på 55 og fedt procent under 10 i hvert fald! :devil: Han er nok noget af det vildeste jeg har set længe :blink: han må oxo træne i fjeren?

    Nej så er det ikke ham. Ved ikk lige hvem han er. Og ham på billedet kunne godt lyde som Søren Faldby. Stor, ja. Men tilgengæld krudtet til op over begge øre.

  5. Hey Kran og velkommen :4thumbup:

    Nej desværre, men det kan være det var det sted Hinge snakkede om - hvor han trænede SL førhen...? er det et decideret SL sted?? Det ku godt lyde sådan, for det der er sq craziii løft :blink:

    BTW>>formen ser godt ud :wink:

    Tror ikke du forstår mig. Du VAR på "fjeren". RSM bliver kaldt fjeren af de lokale. Og ham gutten du så kan muligvis være den samme som mig, nemlig Peter Nautrup. Stor, kraftig fyr, som stiller op til Danmarks stærkeste i år. Blev nr. 4 for 3 år siden. Han træner næsten altid samme tid som mig. Jeg har blandt andet set ham løfte 10 reps på 150 kg i skulderpres, lave en 5´er på 210 i Bænk RAW :crazy:, og som sagt squatte en 5´er på 300 kg RAW.

  6. Pinkygrip bench er blot bænkpres med lillefingeren på ringen. Jeg bænker en del og varierer derfor min grebsbredde når jeg træner, for at aflaste skulderen lidt og stimulere bryst/tricep forskelligt.

    I den forbindelse, køre du så aldrig CG Benchpress, altså med hænderne i skulderbrede?

  7. OK tak, men tilbage til emnet, TROR i jeg bliver bredere ved at træne vinge og ryg?

    Er der nogle der kan bidrage med andre øvelser? :tongue:

    Ja dødløft og chin up......

    Men du siger du ikke har råd til at træne i et center. Det er self dit valg, men der hvor jeg træner koster det 125 kr. om måneden. Jeg er på lærlingeløn og det er ikke fordi det ødelægger mit budget. Overvej seriøst ikke om det er en bedre ide end den maskine der. Vil modsat de andre ikke udtale mig om det er noget bras for jeg har aldrig prøvet den. Men kan sige at et "rigtigt" træktårn koster fra 3000.- og opefter, så det siger ligesom en del.

  8. 1: Meld dig ind i et motionscenter/styrkeløft klub.

    2: Træn struktureret. Godt begynder program undefined eller lidt mere avanceret kunne være undefined.

    Så længe du ikke er bedre konditioneret end du er nu, så lad være med at kaste dig ud i alt for avanceret dræber programmer. Ovenstående er rigligt til at starte på.

    3: Få styr på din kost. Sørg for at få mere energi indenbords end du forbrænder. Og i dit til fælde (185 høj 65 kg) vil jeg bare sige ÆD, ÆD ÆD og når du så er blevet mæt så spiser du noget mere.

    God artikel vedrørende kost. undefined. Husk bare at vende det om så du er i OVERSKUD og IKKE i UNDERSKUD.

    PS. Ved godt JS er lidt af en dør, men det er alligevel en god artikel som faktisk er god hjælp til at lære at lægge et simpelt men effektivt kostprogram

  9. Vel fordi folk gerne vil ligne dem. For 99% af befolkningen er Brad Pitts fysik i Fight Club første gang de får øjnene op for en mand med en markeret overkrop. Og så tænker de? "Hvordan kommer jeg selv til at se så flot/stærk ud?" og så spørger man på et motionsforum. Alt for ofte får de nogle lidt næsvise svar, men det er så nok fordi medlemmerne af det valgte motionsforum har fået det spørgsmål 8000 gange siden filmen udkom. Og det vil ske i mange år fremover. For hver generation har sine film med mandlige skuespillere i god form. I 70'erne var det Bruce Lee, i 80'erne var det Schwarzenegger, Stallone, Van Damme, Norris. I 90'erne kom bl.a. Pitt, Snipes og Smith m.fl., og mon ikke den nye generation af skuespillere også så småt begynder at vise muskler. For svedige mandekroppe sælger, og det er ikke kun kvinderne der ser på dem. Drengene/mændene gør også, omend de fleste ser på dem med lidt anderledes øjne end kvinderne. :laugh:

    Det er ikke alle der stifter bekendtskab med styrketræning igennem det lokale fitnesscenter. :smile:

    Så sandt, så sandt.

    Men vær sikker på at på trods af deres udmærkede fysik, skal lysfolkene nok finde ud af at stille projektørene så de danner de helt rigtige skygger, ligesom de uden tvivl har været igennem en gang redigering i deres "nøgen" scener, eller i hvertfald der hvor de skal fremstå muskuløs. Et godt eksempel er Pitt i Troy. På film ligner han en der kunne stille op i en BB konkurrence, men på nogle "bag kammeraet" billeder fra samme film, ligner han en hver anden der har trænet seriøs i et par år.

  10. Jeg ser nu nærmere Vino´s holdkammerat Andreas Klöden som den der lige er en anelse bedre end de øvrige favoriter. Men det er under alle omstændigheder et skræmmende hold Astana kan komme til start med.

    Jeg ser Touren som værende meget åben uden den store favorit. Ud over de to Astanafolk er Menchov, Evans, Sastre, Leipheimer, Valverde, Pereiro og Moreau folk der kan kører på podiet.

    Tror nu heller ikke man skal afskrive Frank Schläck helt. Han var satme stærk i forgårs i schweiz rundt. Tror ikk helt på Moreau. Han har tidligere vist storform i optaktsløbene, men når det endlige slag skal slåes i TDF har han ikke været helt stærk nok. Plus han er sgu ved at være for gammel efterhånden.

    Desuden glæder jeg mig til at følge Michael Rasmussen. Udtalte jo sidste år at han vil køre for klassemenet i år. Men så vidt jeg ved er der kun 3 etaper der slutter opad + 2 flade enkeltstarter, så det ser svært ud.

  11. Det jo ikke rigtigt. AaB - BIF for en del år siden og Betis - Sevilla i år blev alle afbrudt før tid. Her valgte man at spille de sidste minutter færdig en anden dag.

    Du glemte vist at læse den sidste linie... :wink:

    Men korrekt. Det er et par eksempler på kampe som blev spillet færdig. Husker ikk lige betis -sevilla i år, men aab-bøndby valgte man altså at spille kampen færdig da der kun manglede 20 minutter, i stedet for en omkamp. Grunden til dette var at Aab i første omgang var blevet dømt tabere, men da det var Brøndbyfans som var skyld i den kraftige røgudvikling, valgte man at anke sagen, og fik altså medhold.

    Tvivler dog på at de sidste 2 minutter af gårsdagens kamp skal spilles færdig

  12. Interesante teortiske spørgsmål: Hvad hvis tilskuren havde været svensker??? Hvordan kan dommeren eftet 5 min afgøre at kampen skal aflyses. Yes, det er parkens sikkerhedsfolk som skal sikre dette.

    Men hvad i Champions Leauge finalen 2007, hvor en finne løber ind og tæsker dommeren.....hvem taber kampen 3-0......Liverpool eller Milan? Og hvad i en kamp mellem Frankig og Algeriet på algeriets hjemmebane hvor en algier som gerne ser fransk-algieret tættere samarbejde farer ind på på banen og slår dommerene ned fordi så tror han det vil give franskmændene sejren. Hvad gør FIFA der? Giver sejren til franskmændene som overfaldsmanden ønsker eller til Algiet som er det modsatte af handlingen?

    Bliver en kamp fløjtet af før tid vil hjemmeholdet altid tabe 0-3. ALTID! Og det er uanset om de fører 42-0, og lige meget hvad der har foresaget afblæsningen af kampen. Sådan er reglerne nu engang.

    At man så kan efterfølgende føre en sag som leder til en evt. omkamp er en anden snak.

  13. Lad være med at bruge pengene endnu. Når kampen afgøres på denne måde (administrativt), er der en risiko for at bookmakeren annullerer væddemålene.

    Ja tanken har strejfet mig. Men jeg må jo vente til på tirsdag og se om jeg kan få udbetalt dem eller ej....

  14. Holdkæft noget lort....for danmark. Men for mig betyder det 2100 i lommen. Har faktisk spillet på 0-3 til sverige. :4thumbup:

    Men klasse spil af DK i anden halveg. Kanon kæmpet.

    Må nok tilslutte mig koret der dømmer Christian Poulsen som den store synder. Mage til arrogant smartass skal man satme lede længe efter.

    PS. Gravgaard er fandme massiv. Ham den fede på mindst 120 kg+ prællede ligefrem af på ham....

  15. Jeg går ud fra, at jeg er en af dem der i din sort/hvide verden er en del af "MOL's romantiske naive dopingelskende gruppe". Hvad det så end betyder? Men nu er jeg vel også romantisk naiv fordi jeg ikke forbander Riis langt væk ovenpå hans indrømmelse? Jeg har ikke mistet noget for manden. Har han snydt? Tjah, måske. Men han har jo bare deltaget efter samme regler som konkurrenterne.

    Og give dem til Ullrich? Virenque? DuFaux? Luttenberger? Leblanc? Ugrumov? Tvivler sgu på at nogle af dem har renere samvittighed end Riis...

    Kan ikke være mere enig.... :smile:

  16. Måske fordi en af dansk sports største triumfer nogensinde kan være blevet til på et falsk, og ulovligt grundlag. Det var måske snyd!

    Også når alle andre nu brugte doping? Det mener jeg nu ikke.

    Er det også snyd at Ronnie Coleman har vundet MR. O, er det 6 gange efterhånden, fordi han har brugt doping. Nej vel. På trods af doping vil jeg mene at de stadig konkurrerer under samme forhold.

    Og IMO er Tom K. manden bag danmarks største sports triumf. Men det er blot min mening :smile: .

  17. Tror personligt også også at han indrømmer i morgen. Det vil være mærkeligt andet.

    Men i al den snak om doping, moral og etik, sidder jeg tilbage med en, "Ja, og hva´ så følelse".

    Forestil jer dette.

    Det er anden uge i touren. Rytterne har i løbet af dagen tilbage lagt over 200 km. Krydset 4 bjerge, heraf 2 uden forkategori. Feltet er samlet og vi sider alle spændt og venter på den sidste stigning op mod mål. På Mont Ventoux skal den endelige dyst stå. Den sandsynlige vinder af touren

    vil højst tænkeligt findes i dag. Vi sidder alle på nåle og venter på at det hele eksploderer, i et vivar af angreb.

    Men intet sker. Overhovedet intet. Samtlige 21,2 km op ad Ventoux sidder samtlige farvoritter blot kæmper en kamp for at holde hinandens tempo. De hele kulminere i en tam spurt, hvor den der har fedtet mest med sine kræfter vinder.

    Hvorfor: For efter 2 udmattende uger med en gennemsnitsfart på over 40 km i timen, er samtlige ryttere efterhånden så brugte at de umuligt har kunne nå at restituere fra dagen før. Det er det doping gør. Det gør at de, sammen med en ufattelig mængde træning selvfølgelig ikke at forglemme, kan kravle over den mur som udgør den menneskelige grænse. Doping gør at de kan levere den underholdning de gør år efter år 21 herlige dage i Juli månede.

    Jeg vil se Floyd Landis tabe stort den ene dag og derefter sætte samtlige konkurrenter til vægs den næste. Jeg vil se Bjarne Riis smadre samtlige konkurrenter på Hautecam. Jeg vil se Armstrong spurte op ad et bjerg fra bund til top. Jeg vil underholdes.

    Jeg siger ikke at det er umuligt at gennemføre et tour de france uden doping. Jeg aner det ikke for jeg har aldrig prøvet og aner ikke om nogen har. Det jeg siger er at doping gør det helveds mere spændene at se på.

    Det er min mening. Nogen vil højst sandsynligt være uenig, men sådan har jeg det nu engang.