Julemanden

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Julemanden

  1. Jeg ved godt at man skal have respekt for andre mennesker og udvise respekt i en diskussion for andre deltager og deres ret tl at have en mening. Jeg må erkende at det har jeg det svært ved, når nogen kommer med de påstande som det er tilfældet her. Den hjemmeside som frederikke hele tiden henviser til, er jo dybt farvet og giver ikke på noget tidpunkt indtryk af at give objektiv information. Der bruges værdiladede ord, så det er tydeligt hvad der er rigtig og forkert [...]

    Generelt er befrielse.dk vist ikke et sted at søge saglig information, men lugter mere af ungdoms militarisme og jeg-skal-redde-verden fra alle de onde slanke kapitalistiske og/eller følelsesmæssige udbyttere og undertrykkere. Jeg har svært ved at tage det seriøst. For at have en dialog er man nød til at høre efter hvad andre siger.

    ... sagt af ham, der selv i sine indlæg har argumenteret: :tongue::tongue::tongue:

    - Svært overvægtige er en belastning for samfundet. (= dæmonisering)

    - Mig bekendt er der kun en ting som gør folk fede, at de fylder mere i hovedet end de forbrænder og det som gør dem super fede er at de bliver ved med det. (= stigmatisering)

    - De andre udgifter, som overvægtige påfører samfundet, herunder igennem flere sygedage, større belastning af sundhedssystemet, for slet ikke at nævne mere brændstof til flyveren fra Tirstrup til Kbh og større døre. (= dæmonisering)

    - I fald man skulle bruge skatter og afgifter til at øge incitamentet til bedre kost, så skal det jo udformes sådan at for normalvægtige forbrugere vil det være omkostningsneutralt, mens det for overvægtige vil være dyrt at købe usund mad. Det er vel det princip som skal guide sådan en afgiftsomlægning. (= diskrimination)

    - Lægerne skal tage overvægt mere seriøst. Ikke som en sygdom, men som en medicinsk kondition af sundhedstruende natur, som kræver hjælp. (= dæmonisering)

    I det større perspektiv har vi samfundet, og de konsekvenser som 1,3 mio. overvægtige påfører dette. (= dæmonisering)

    - Motivation er stadigvæk et nøgleord i hver enkeltes vej mod vægttab. (= idealisering)

    - Jeg vil sige at hvis jeg tillader at mit barn at bliver overvægtigt, så er det fordi jeg fejler som forælder... (= stigmatisering)

    :tongue::tongue::tongue: