Flander

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Flander

  1. Jeg er på udkig efter en god, men billig olympisk stang. Den må gerne være brugt, men den skal være i orden.

    Skriv her hvis du har noget sådant liggende som du vil af med.

    Pris, gerne billede, og sted for afhentning.

    Tak på forhånd.

  2. Det ville være MEGET usandsynligt du bliver taget i en dopingkontrol. Men det er rigtigt der godt kan være noge ulovlige produkter i, det ser man desværre en gang i mellem. Den eneste måde du kan være nogenlunde sikker, er hvis du køber fra danske producenter. Altså ikke importeret pulver, men noget der blver produceret i danmark. Det er dog noget dyrere. Jeg har ikke kunne finde noget forholdsvist billigt endnu, der er produceret i Danmark.

    Men selv om du køber det billigste importeret pulver, tror jeg ikke på du ligefrem bliver taget for doping. Så tror ikke det er decideret skadeligt at købe det billigste der findes på markedet.

    Tror en gylden regel er: Hvis det smager godt, og aminosyreprofilen er som den skal være (er den faktisk altid), så virker det som det skal. Men du skal ikke lige hænge mig op på det :smile:

    Ja det har du nok ret i. Jeg går nu heller ikke og frygter at blive nuppet. Med de små resultater jeg kan præstere er der nok ikke mange der kigger i min retning hvad doping angår.

  3. Sorry. Meget godt klaret at bryde reglerne i første post.

    Jeg synes det er et fint produkt og smagen er ok. Det er resultaterne der betyder noget for mig ikke smagen. Det skal bare hældes ned.

    Det jeg tænkte var egentligt mere, om hvorvidt man kan vide og der er tilsat noget "ulovligt" til ens produkt. Jeg er ikke så bekymret for det jeg bruger, da det er i den billige ende, men det ville være noget møg at blive snuppet i dopingkontrol, hvis man ubevist har indtaget noget snavs.

  4. Jeg tillader mig lige at spørge i din tråd.

    Jeg har købt en spand (edit) whey. Er der nogen der kender noget til det produkt? Jeg har brugt det før med fine resultater, men det er jo en jungle indenfor den branche.

    Jeg bruger det i shakes med druesukker før og efter træning.