Charvell

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Charvell

  1. En diæt på 475 kalorier i 6 uger virker SINDSSYGT godt hCG eller ej!!

    Jep, det virker sikkert lige så afsindigt godt som dengang jeg havde en spiseforstyrrelse. Min kalorieindtag lød også på ca. 300-500 kcal. i de "gode" perioder, hvor jeg rent faktisk spiste overhovedet. Tabte jeg mig? Også i den grad! Er det sundt? NEJ! Nu vil jeg ingenlunde påstå at have forstand på hormoner (eller hvad HCG nu er), så det vil jeg slet ikke rådgive om. Men 475 kcal. pr. dag bliver altså aldrig nogensinde sundt for din krop, uanset om det så er grundet anoreksi eller en "fancy" hormonkur. Jeg ville personligt holde mig langt væk fra den slags.

  2. Jeg er lige begyndt at ændre min kost lidt igen og prøver at holde mig på 1600 kcal per dag (fordelt på 400-200-400-200-400 ca.), selvom jeg synes jeg skal spise non-stop og har lidt svært ved at nå det. Har overvejet at skære lidt mere ned, da jeg alligevel ikke synes jeg når at få trænet så meget som jeg gerne ville have tid til. Er dog usikker på om det bliver for lidt hvis jeg skærer mere, selvom jeg er ved at smide nogle kg. pt.

  3. Hej Nikolaj.

    Først og fremmest thumbs up for erkendelsen og lysten til at gøre noget effektivt ved det :smile:

    Jeg er desværre nok den forkerte til at give dig gode råd omkring træningen, da jeg ikke har den store viden på dét område, især set i forhold til mange af de andre herinde. Jeg kender da nogle gode styrketræningsøvelser for mave- og brystregionen, men sådan som jeg læser dit indlæg, så ønsker du at tabe dig på ovennævnte områder? Altså reducere dine fedtdepoter? Og i så fald er det jo nok nærmere noget cardio du skal have gang i og ikke styrketræning. Dvs. en god lang gåtur i raskt tempo eller løb, en tur på cyklen, en crosstrainer eller lign. Og det er mig bekendt ikke muligt at "isolere" og træne udelukkende et bestemt punkt på kroppen på denne måde. Altså må du bare igang og vedblive at holde fast i en god rutine, indtil du også kan se resultater på de ønskede områder.

    Nogle herinde må rette mig hvis jeg tager grueligt fejl ang. ovenstående :wink:

    Alle gode ønsker herfra...

    ~ Charvell

  4. Har lige et lille ægge spørgsmål og i stedet for at oprette en ny tråd om det, kan jeg ligeså godt spørge her. I synes at vide en masse om æg herinde :bigsmile:

    Spiser selv gerne mange kogte æg i mine salater for at få lidt protein, gerne blandet med tun og rejer eller kalkunbacon. Piller dog altid blommen fra, da jeg rent faktisk ikke særlig godt kan lide den, og spiser derfor kun hviden. Har altid tænkt at det sikkert var ganske ok, med tanke på fedt og kolesterol i sådan en blomme. Men bliver egentlig i tvivl om hvorvidt der rent faktisk er noget godt i den blomme der gør at jeg måske burde spise den? Eller kan jeg roligt fortsætte med kun at spise hviden og give blommen til dyrene? Ja jeg ved det, stakkels dyr, men de kan nu godt lide den i modsætning til mig :laugh: