Pool

Medlemmer
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pool

  1. Hele denne tråd emmer af gode råd om kostomlægning og spis kulhydrater på dette tidspunkt og proteriner klokken 18.27.

    Rådene er ofte rigtige og velmente, men de passer bare ikke ind i rigtig mange menneskers livsstil.

    Hvis jeg ikke ved noget om kost, men gerne vil tabe mig er det ikke sikkert at jeg har lyst til at begynde at tælle kalorier eller dele min måltider op efter næringsindhold. Selvfølgelig er det sundere at spare på smør og mættet fedt, men hvis man ellers motionerer og er rimelig fysisk aktiv betyder det ikke det store, da kroppen er i stand til at omdanne dårligt kolesterol til godt o.s.v.

    Den simple løsning er derfor: (og ikke specielt rettet til pool)

    Spis mindre end du gør i dag. Spis endelig pizza, spegedreng og smør på brøddet, men spis mindre af det hele. Spis 4 madder i stedet for 5 til frokost, spis 3/4 pizza i stedet for en hel. Snup en tomat til eftermiddag i stedet for chokolademaden. Spis salat og grøntsager, hvis du bliver sulten. Skift colaen ud med vand. Eller drik et glas cola i stedet for 1½ liter.

    Jeg har været vidne til utallige mislykkede vægttab fordi personerne lagde deres livstil helt om blot for at tabe sig. Det kan man ikke (eller i hvert fald kun nogle få). Lav lidt om ad gangen og hvis det interesserer dig så læs om kost her på siden. Men lad være med at konveretere til helseguru - det er ikke sundt :tongue:

    Jeg vil til en hver tid hellere spise 2 madder med smør og "almindeligt" pålæg end 3 x rugbrød uden smør og med magert pålæg! Kcal indholdet er vel ca. det samme!

    Fuldstædig korrekt! Jeg sætter enorm stor pris på folks gode råd og store viden omkring ernæring, men personligt kan jeg ikke bruge de meget specifikke detaljer til meget!

    Jeg er ude efter nogle enkle og lette regler, som man kan tænke lidt over i hverdagen! Det med at tælle kalorier og jeg ved ikke hvad, er nok aldrig noget jeg kommer til, da jeg simpelthen ikke har tid, lyst eller overskud til det =) Jeg er derimod meget opsat på at få noget mere konstruktiv mad ind, istedet for alt det hvide brød, chokolade og andet skidt jeg førhen proppede mig med! Den livsstil er jeg nemlig træt af, og føler egentlig også, at det er latterlig mad at spise!

    Præcis det der med at spise med måde, dvs. mindre portioner, er jo helt perfekt for sådan en som mig! Jeg vil skam have lov til at spise pålæg, leverposteg, HELE ægget osv osv, og det vil jeg da også fortsætte med! Jeg tror personligt, at jeg allerede er på vej i den rigtige retning, da jeg er begyndt at spise langt mere rugbrød istedet for hvidt brød! Det er bare en af de ting jeg vil forsøge at blive ved med!

    Pepsi Max er også en af mine store cravings, og det drikker jeg da - men jeg er derimod også begyndt at drikke langt mere vand end før! Alle disse ting tror jeg vil hjælpe :)

    Problemet er bare, at jeg mangler lidt idéer til bl.a. frokosten, som i øjeblikket kun står på rugbrød med kødpålæg og/eller tun i vand! Det kunne være lækkert at have et større valg, men jeg kender bare ikke mange andre ting på stående fod :) hehe..

  2. Det er virkelig nogle lækre råd i kommer med, det er kanon :)

    Kunne jeg ikke få nogle af jer, til at komme med eksempler fra jeres egen diæt? Hvad spiser i til morgenmad, frokost og aftensmad? Det ville være super lækkert med lidt inspiration =)

  3. ^^ Du spiser 6 gange fast. Gør det til rutine. Få noget fedt, noget kulhydrat og en masse protein ved hovedmåltiderne og fyr noget frugt osv. ind i mellem.

    fx. morgen kunne være havregrød på vand med noget proteinpulver eller bare et æg til el. lign.

    et mellemmåltid kunne være en skive rugbrød med tomat og 4-5skiver skinke(ex. den grønne slagter) eller 40g kylling eller lign. og et stk frugt - el. et glas mælk.

    Du ER en stor dreng - på den gode måde imo, for hvis du spiser det rigtige, ka' du faktisk kværne en helvedes masse og tabe dig alligevel - desuden er det lækkert.

    Sørg for 3 hovedmåltider og 3mellem min. Og så som der skriver über alles - fyr op for proteinen.

    Hvis du virkelig vil det vægttab, så skal du sgu' nok cutte lidt i alkoen og pizzaen - en pizza ka' sgu' gi' op til 15-20 stk kyllingbryst, dude :wink:

    Ja, du har jo helt ret! Og jeg ved det udemærket godt, men gør noget andet! Kender du ik det? :D Hehe, men ej! Frugten er en god idé, da man altid kan kværne et æble eller en pære til hver en tid! Hvad med noget groft franskbrød? Eller er alt franskbrød helt off limits? Man kan jo ofte få noget groft brød ved bageren og sådan!

    Jeg bliver nødt til at vænne mig til at spise mere regelmæssigt, kan jeg se! Det med de 6 måltider vil jeg prøve af, da det er noget jeg har hørt før. Alkohol og pizza skal også ned i forbruget! Vist godt at jeg droppede Roskilde Festivalen i år :P

    Ja, jeg er en stor dreng, helt sikkert! Har før været mere tydeligt overvægtig, men alt ændrede sig da jeg skød i vejret! Og nu, efter noget tid, er vægten så småt begyndt at bide mig i røven, og det gider jeg ikke! Jeg er ikke overvægtig at se på, men alligevel er der lidt overflødigt fedt! Er nemlig begyndt at blive lidt lasket, og der er for meget hvalpe-fedt over det hele, og det bliver man hurtigt træt af! Jeg skal simpelthen bare strammes op!

    Mht. motion har jeg prøvet at løbe, hvilket jeg sagtens kan! Dog holder jeg langt mere af at cykle, så det tror jeg at jeg må begynde på igen!

  4. Ja, altså jeg skraber altid smør, og bruger ikke særlig meget!

    Men et af mine andre problemer er, at jeg ofte bliver småsulten i løbet af dagen, og ofte går jeg hen og spiser noget helt åndssvagt! Dét tror jeg virkelig har en stor betydning, så derfor ville det være rart at undgå alt det småspiseri!

    Men hvad pokker gør man når man bliver sulten i løbet af dagen? Hvordan kontrollerer man sin sult?

  5. Ja, det er netop det med fedt der er så indviklet synes jeg! Jeg spiser mange forskellige ting, især rugbrød med pålæg! Aftensmaden kan stå på meget, men ofte er det gryderetter med kød og grøntsager, spaghetti med kødsovs, bøffer, koteletter! Jeg har aldrig rigtig set på disse madtyper, som direkte usundt for en!

    Sådan noget som pizza ryger også ned en gang imellem, men det er langt fra regelmæssigt!

    Men kan man sige, at det er vigtigt at spise ting med måde, fremfor at fravælge en masse ting?

  6. Ja, jeg er 18 år, 91 kg, 187 cm høj! Ja, stor dreng :D Jeg kunne sgu egentlig godt tænke mig, at smide lidt kg, så derfor er jeg kommet i tvivl om det er i orden at spise visse ting! Håber der er nogle der kan svare på følgende:

    Hvis man gerne vil smide lidt kg, er det så i orden at spise:

    Mad:

    Tun?

    Diverse kødpålæg som rullepølse, hamburgerryg, spegepølse osv?

    Leverpostej?

    Havregryn?

    Kærgården?

    Hakket oksekød i fx spaghetti eller som bøffer?

    Æg?

    Drikkelse:

    Mælk?

    Light sodavand?

    Juice?

    Ice Tea?

    Håber på lidt svar :)