miss Forster

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by miss Forster

  1. Hej Nicolle! - og alle I andre!!

    Jeg tror 100 % på dig!

    Jeg har været med i et forsøg med stofskiftemedicin, hvor man via blodprøve havde fået at vide at ens stofskifte var "inden for det normale", men hvor man alligevel havde uhyre svært ved at tabe sig, til trods for man brugte mere energi end man indtog.

    Svaret ligger åbenbart i at man kun kan se det lave stofskifte via vævsprøve, noget som de danske læger ikke foretager, de benytter sig udelukkende af blodprøve-værdier, som kan være misvisende.

    Det hjalp!! Stofskiftemedicinen er ikke den gængse anvendelige i Danmark, men kommer fra USA, og er lavet af rigtige kirtler.

    Jeg vil gerne give dig nogle sider du kan studere nærmere, for der findes faktisk en løsning på dit problem. Jeg kender flere der har haft det som du, og hvor de nu har fået hjælp.

    Skriv hvis du vil høre mere!!

    venlig hilsen

    miss Forster :bigsmile:

  2. Hej!

    Kan det være en virus??? Jeg har haft NØJAGTIG samme oplevelse med min puls og svimmelheds-anfald. Ligeledes har jeg også prøvet at gå i seng, falde i søvn og vågne op 1 time senere med høj puls, netop omkring 120, og uden at falde i søvn igen.

    Jeg har herken kontaktet læge eller skadestue, for jeg tænkte at det måske hang sammen med min stofskiftemedicin, at jeg enten havde overdoseret (selvom jeg tager nøjagtig efter anvisning) eller om det virkede bedre!!!

    Men det svinger meget - pt er min puls ok, lige pludselig kan den dog komme op i det røde felt, og være der længe.

    mvh

    Miss Forster

  3. Hej Mame.

    Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men du virker meget ung, og ja, undskyld min frækhed, men også en del umoden. Det skriver jeg ikke for at genere dig, men der er nogle ting du skal forstå:

    Livet består ikke kun af ting der er sjove og som man synes er dejlige, det består også af ting man bare skal. Som f.eks. tjene penge hvis man vil have et sted at bo og lidt føde, passe sin urtehave hvis man vil have grønsager senere osv osv.

    Det lyder på dig som om du er meget styret af hvad du finder sjovt her og nu.

    Som du jo allerede har opdaget er det ikke sjovt at veje for meget, ikke at kunne passe sit tøj, se sig selv blive federe og federe. Så du skal nok gøre op med dig selv - hvad er mest irriterende. Er det mest irriterende at træne i forhold til at blive federe, eller er det mest irriterende og kedeligt at blive federe i forhold til at træne og blive stram og lækker.

    Det er kun dig og dig og dig der kan gøre op med dig selv hvad du vil. Lad være med at lægge det ansvar over på andre.

    Ja, som flere har skrevet kan du godt spise dig slank, men på længere sigt vil du så misse alle de gode ting ved at træne.

    Træning gør ikke kun noget for ens krop mht om man bliver slank og fast, træning gør så meget mere for hele en selv, både ens mentale og følelsesmæssige side får et kæmpe løft.

    Jeg har overhovedet ikke styr på alle de tekniske ting der sker i kroppen, men du kan tro jeg kan mærke gevinsten i form af - nå, ja, en ok figur :tongue: et rigtigt godt humør, meget mere overskud (også når folk omkring mig er dumme!!), bedre søvn, sundere appetit, mere udholdenhed når jeg graver min have eller løber efter bussen, kort sagt et velvære så stort som aldrig ville komme af at jeg havde spist mig slank.

    Prøv at lade være med hele tiden at fortælle dig selv hvor meget du hader træning. Prøv at nulstille dit sind - vær i stedet lidt nysgerrig - prøv dig selv af, fortæl dig selv du har fortjent at have det godt osv.

    Og hvis du synes træning i center er for hårdt, så prøv med dvd'er hjemme til en start, eller begynd med at gå ture hvor du skifter i intensitet.

    Via et arbejde jeg havde før, var jeg i kontakt med personer der sad i kørestol og som inderligt gerne ville kunne bruge deres krop - vær lykkelig for at du har en krop du kan bruge, og kom så i gang - stop med at ha ondt af dig selv!

    De aller bedste hilsner og ønsker om at du vil nå dertil :4thumbup:

    miss Forster

    p.s og ja, det er virkelig godt at bruge sin krop hver eneste dag!

  4. Hej!

    Det var med stor interesse jeg læste denne tråd, for jeg har selv oplevet nogle underlige ting i forbindelse med træning og vægttab.

    For flere år siden da jeg gik i gang med at træne var det ikke kun for at tabe mig (jeg ville gerne af med 5-6 kg) men det var lige så meget for at komme i ordentlig form.

    Jeg læste alt hvad jeg kunne komme i nærheden af om træning og effekten på ens krop, og især læste jeg med stor fornøjelse om den konsekvens træning får mht mæthedsfornemmelse og appetitregulering. Jeg læste det flere steder (og nej, jeg kan desværre ikke huske hvor...) og glædede mig meget til at få en mindre appetit.

    I starten af min træning tog jeg det stille og roligt.

    Det center jeg gik i havde en træner der var god til nye, og jeg fik der at vide at jeg skulle træne kondtionstræning 3 gange om ugen, af ca ½ times varighed og styrke to gange om ugen.

    Hvad skete der med min appetit? Den steg rigtig meget. Jeg blev bestemt ikke mindre sulten.

    Jeg tog faktisk også noget på, og jeg kunne se/måle på min krop at det ikke var muskler :w00t:

    Som månederne gik blev jeg mere og mere glad for at træne men synes ikke min krop blev pænere. Så var det jeg læste her fra MOL at man skal træne seriøst - og betydeligt længere end ½ time kondition pr gang. Jeg gik i gang med mine egne forsøg, og så begyndte der at ske noget! Jeg trænede ca 1 time kondition pr dag - hver dag - og ca 40 min styrke 3 gange om ugen, og det virkede!!! :4thumbup:

    I dag træner jeg fortsat 1 time hver dag kondition ( 5-6 gange om ugen) og ca ½ time styrke 3 gange om ugen, og det sjove er at min appetit er mindsket betydeligt! Foruden at jeg har fået mere styr på mine deller :tongue:

    mange glade hilsner

    Miss Forster

  5. Hej!

    Jeg er laktoseintolerant. Er det dét du også er, eller er du rigtig allergisk?

    Hvis du er rigtig allergisk, skal du passe meget på med endog små mængder mælkeprodukt.

    Er du laktoseintolerant, kan det variere hvor meget du kan klare uden at få ondt i maven, oppustethed, diarré osv.

    Selv bruger jeg med stor fornøjelse soya-mælk fra Føtex, jeg vælger den med calcium tilsat, der er der nemlig også lidt sukker og vanilie i, og det smager herligt.

    Derudover kan man få soya-yoghurt, kan købes i større byers helsekost-butikker.

    Man kan også få rismælk og havremælk. Smager ok, i hvertfald hvis alternativet er ondt i maven af h....... til, når man drikker alm. komælk.

    Til sidst vil jeg nævne, uden navn!, at man kan købe enzym tabletter over nettet, hvor man får div enzymer til at nedbryde laktosen.

    Tilsvarende kan man på apoteket købe nogle piller/dråber der består af laktase, som nedbryder laktose, men dem synes jeg er meget besværlige, da de skal tages sammen med det "mælke-mad" man indtager.

    Enzymtabletterne er lettere, da man blot tager en eller to om morgenen og aftenen og så er der frit slag hele dagen!!

    miss Forster

  6. Halløj da - sig lige det er for sjov..... :laugh:

    Hvis det ikke er for sjov - ja, jeg er helt ekstrem naiv - så må jeg hellere sige at mit ambitionsniveau er en anelse lavere. På den anden side - jeg vil jo gerne prøve noget nyt.

    Nogle idéer om hvor det der nightmare-agtige kan købes??? :w00t:

  7. Hej mol'ere.

    Nu har jeg endelig fået mit ønske opfyldt: at kunne træne meeeget tidligt om morgenen inden job.

    MEN: jeg bor uden for al lands lov og ret, og vil så træne herhjemme, indendøre, (har fået mig et rigtigt rum til det :bigsmile: ) og har været ved at søge efter forskellige motions-videoer, for at peppe stemningen lidt op, så jeg ikke laver det samme hver dag.

    Selv har jeg nogle med Charlotte Bircow, dog kunne jeg virkelig godt tænke mig at udvide repertoiret lidt, så er der nogle af jer der kan anbefale nogle gode nogen??

    Det må meget gerne være til step, men almindelig aerobic er også velegnet.

    Jeg laver anden motion også, løb og cykling, foruden styrketræning, så videoerne er kun et supplement. Jeg har søgt på nogle sider, men jeg kender ikke til kvaliteten, så jeg har brug for jeres hjælp.

    Håber på den!

    God aften til alle! :smile:

    venligst

    Miss Forster

  8. Hej Dochylle!

    Tak for dit svar. Det kan da godt være min læge måske ikke kan det samme som en ekspert udi stofskiftesygdomme - dog synes jeg bare jeg har fået det så godt :-) det var bare, som jeg skrev til Angel, at min reaktion på medicinen er helt anderledes end den man "normalt" kan forvente, i.h.h. til indlægssedlen.

  9. Hej Angel!

    Tak for dit svar!

    Inden jeg fik målt stofskifte, kunne jeg kun træne en vis mængde, og så var min puls meget høj meget hurtigt. Og nu du nævner mit hjerte, så inden jeg fik eltroxin, så hamrede mit hjerte meget hårdt i perioder. Men EFTER jeg har fået eltroxin er der ingen prob. med hjerte-hamren, og det der med at min puls ikke bliver så høj, det er altså selvom jeg virkelig knokler igennem - akkurat som jeg gjorde før, hvor pulsen bare blev rigtig høj! Forstår du mig? Jeg føler det som om jeg generelt bare har fået det rigtig godt, det der undrer mig er at min puls er blevet lavere, ved samme mængde arbejde! På indlægssedlen til eltroxin står der at man godt kan risikere forhøjet puls og netop også følelsen af at hjertet slår for hurtigt eller for hårdt - det var sådan jeg havde det før! Nu har jeg det godt - så det er ikke fordi jeg er bange for noget -det undrer mig bare at min reaktion på medicinen ligesom er lidt omvendt :-))

  10. Hej alle!

    Har læst med længe, og da jeg selv er ivrig motionist dog med det tvist at jeg også får medicin, eltroxin, har jeg et spørgsmål:

    Den motion jeg laver er primært konditionstræning, dvs løb, aerobic og cykling - og så lidt styrketræning 2 gange om ugen. Inden jeg begyndte på min medicin, havde jeg stort set altid en meget høj puls. Jeg er 30 år, og i nogenlunde god form, men en max puls på 182, og har trænet ca 4-5 gange pr uge, og min træningspuls lå altid meget højt.

    Har haft perioder med abnorm træthed, og har i de perioder ikke kunnet træne. Har så ved min læge fået ordineret eltroxin mod for lavt stofskifte. Doseringen er ikke kommet helt på plads, men hvor har jeg da pludselig fået - ja - et liv!!! Har energi og mod på livet som jeg aldrig har prøvet før, så det er jo skønt, det spørgsmålet går på er følgende:

    Min puls er faldet temmelig meget. Hvor jeg før med største lethed kunne komme op på ca 175 når jeg trænede almindeligt, har jeg nu svært ved at få pulsen op over 160! Og jeg er bare lige ved at dratte om af mangel på luft ;) når jeg når op i nærheden af 170! Ikke at det er et problem for mig, jeg forstår bare hvad der sker. Har fået at vide at netop ved eltroxin kan man risikere en øget puls, min er så gået den anden vej...

    Nogle af jer der har et bud?