Mikkel L.

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mikkel L.

  1. Det er ABSOLUT ligegyldigt at "læse forud" før man er begyndt på skolen. Det er jo ikke raketvidenskab at være politimand, så jeg ser det som spild af tid. Desuden er de bøger der bliver anvendt ikke tilgængelige uden videre.

    Hvis man på nogen måde vil forberede sig før man møder, så er mit råd at få en masse rutine i bilkørsel, da det er her mange kommer til at få problemer mht de 2 køremoduler.

    Rommel

    Udmærket! Synes heller ikke umiddelbart jeg kunne støve nogen brugbar information op i forbindelse med brugt litteratur på skolen.

    Men; spekulerede derimod på, om du kan uddybe hvad de to køremoduler går ud på?

    Mvh.

    /Mikkel

  2. Bjerre83:

    Med hensyn til en tidligere depression tror jeg ikke du skal være bekymret. I helbredsundersøgelsen bliver man spurgt om man har haft tidligere "psykiske lidelser"(ordret), og uden at have nogen form for fagviden om emnet, vil jeg ikke mene at depression ligger under det.

    Uden at ville bagatalisere det, så er depression jo nærmest en folkesygdom nutildags. Men som sagt, jeg har ingen fagviden omkring emnet, andet end mine formodninger :)

    Og i dag er der jo 100 dage til et par af os første gang står på skolen, og puha hvor man glæder sig. Og jeg skal ihvertfald ikke ligge på den lade side indtil da. Har sagt jobbet op, så jeg kan træne fuldtid. Skal hjem til den gamle og smage lidt på den selvforsvar han lærte i sin tid. Og har muligvis fået lov til at låne nogle af de bøger som bliver brugt på skolen så man kan læse en smule forud, så må vi se om det er en fordel eller bagdel. :/

    Hey Kusk;

    Jeg spekulerede lidt på, om du eventuelt kunne droppe titlerne på et par af de bøger de bruger på skolen?

    Mvh.

    /Mikkel

  3. Juhu!

    Jeg fik brev i går, og er også optaget pr. 1. oktober. Nøj, det lettede.. Skønt!

    - og mange gange tillykke til jer andre der også er optaget!

    Karakterer:

    Regning: 8

    Diktat: 10

    Rererat: 9

    Almen videnstest: 17

    Opvarmning: 3

    Sprint: 4

    Bænkpres: 5

    Kropshævninger: 5

    Dukkeløft: 3

    Løb: 4

    Kropsbøjninger: 4

    Samarbejdsprøven: en samlet 3'er

    Afsluttende samtale: 4

    Nu glæder jeg mig bare til oktober, hehe.

    Mvh.

    /Mikkel

  4. Vi fik afvide(såvidt jeg husker) at det først ville være omkring august vi ville få endeligt svar, altså de der 2 måneder før ca.

    Nogen der ved hvor lang tid der går fra helbredsundersøgelsen er afsendt til man får afvide om man er egnet?

    Jeg fik brev fra Rigspolitiet i starten af denne måned, efter at have bestået alle prøver og helbredsundersøgelsen. Heri stod der bla., at jeg ville få endeligt svar senest 1. juni trods ændringerne af ansættelsesterminerne - så ved snart ikke hvad man skal tro? Hehe..

  5. Får man ikke svar hurtigt hvis man ikke er egnet? Hvis man f.eks er dumpet samtalen skal man så vente flere måneder med at få det at vide?

    I forbindelse med samtalen, modtager du et brev cirka en uge efter denne, hvor der enten skrives at du blev vurderet egnet til samtalen eller det modsatte. Er du blevet erklæret egnet, medfølger der en helbredsattest der skal udfyldes af både dig og din læge.

    Hvis du også vurderes egnet ud fra denne helbredsundersøgelse, får du endnu et brev, hvor karaktererne fra de samtlige prøver opridses. Ydermere skal du her tage stilling til hvilken politikreds du vil i praktik i, hvis du kommer ind.

    Mvh.

    /Mikkel

  6. Med de karaktere vil jeg mene at du allerede er så godt som optaget. For f..... 5 i kropshævninger, var det ikke den der var umulig, satme godt klaret!

    Er selv gået videre, og skal snart i til samarbejdsprøven.

    Jo tak! - har øvet de kropshævninger til bevidstløshed, så blev også glad da det lykkedes at hive en femmer i land.

    - og tillykke med de første prøver! Glæd dig til holdopgaven - det er ganske underholdende.

    /Mikkel

  7. Jeg fik 11-Diktat, 11-Matematik, 7-Referat - havde 5 fejl almenviden. 3 fysisk med 4 i kropshævninger, 4 spurt ellers 3 resten. fik 5x3 i

    samarbejde (altså samlet 3 tal) 3 sidste samtale.

    Held og Lykke :bigsmile:

    Okay - så må man da sige, at det ser ganske lovende ud! - Held og lykke til dig også!

    Selv fik jeg 10 i diktat, ni i referat, otte i matematik og tre fejl i almen videnstesten. I den fysiske slap jeg afsted med et samlet fire-tal (Opvarmning tre, kropshævninger fem, kropsbøjninger fire, sprint fire, dukkeløft tre, bænkpres fem og løbetest fire).

    Holdopgaven gav et tre-tal, og i den afsluttende samtale blev jeg vurderet til et fire-tal.

    Grunden til hele denne smørre er den, at jeg meget gerne vil høre fra nogle af de, der er kommet ind, og hvordan I vil mene jeg står i forbindelse med optagelse? - bliver nødt til at have et eller andet at fordrive den uudholdelige ventetid med.. :smile:

    Malene; det var da noget skidt.. :/ Lyder i min øren også en kende mærkværdigt - især hvis du tidligere har præsteret at opnå et fire-tal i opvarmningstesten.. Hmm..

    /Mikkel

  8. Har længe fulgt med i denne tråd, og besluttede mig så endelig for også at give mit besyv med.. :smile:

    Jeg har været alle prøverne igennem, og venter på nuværende tidspunkt også svar omkring d. 1. juni.

    Til de der har været prøveforløbet igennem; hvilke karakterer fik I i de forskellige prøver?

    Til de af jer der skal til at i gang med prøverne - held og lykke!

    Mvh.

    /Mikkel