Marlena87

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Marlena87

  1. Åh, jeg kender det godt - lider under den samme problematik! Jeg er også en klejn kvinde med nogenlunde samme mål som dig. Jeg har klaret det ved at cutte med 250-300 kcal om dagen (så mit daglige indtag har været på ca. 1500 kcal). Det er akkurat nok til at smide lidt fedt. Det går godt nok langsomt, men 300 daglige kcal mindre kan let tilpasses hverdagen, således man ikke noterer at man cutter :) Så prøv med lidt mindre energiunderskud og hav tålmodighed!

  2. Jeg tror også jeg må til at finde målebåndet frem så :) En sidste ting: Nu vejer jeg ikke mere end jeg gør, og siden det fedt jeg vil tabe hører til småtingsafdelingen, skal jeg så være i stort eller lille kalorieunderskud? Cut med 500 kcal dagligt eller 1000?

  3. Indtager du meget væske?? Jeg har nogenlunde samme mål som dig (160, 50 kg), og jeg oplever i cutperioder at jeg er mere blævret end normalt... Er ret overbevist om, at det skyldes mit øgede væskeindtag. Kan snildt drikke op til tre liter på en dag. For mig virker det som om at en del af det aflejres i kroppen

    Hmm, men som MP sagde, så skulle jeg have smidt ~2,5 kg. 2,5 kg væske opsamlet i kroppen på én måned??

  4. Det kan godt være jeg ligger i den nedre del af normalområdet, men jeg har altså stadig fedtdepoter på overarmene jeg meget gerne vil til livs. Det bliver en varm sommer hvis jeg skal dække mig til med lange ærmer! Jeg bruger spejl og vægt som indikator, og der er ikke rigtig sket forandring nogle steder... Skal jeg dyrke mere motion for at sørge for at energien bliver taget fra fedtdepoterne og ikke musklerne?

  5. Nu har jeg i den sidste måneds tid cuttet med 600 kcal om dagen. Mit energiindtag har været på 1400 kcal HVER dag (uden undtagelser). Ud over dyrker jeg fitness tre-fire gange om ugen og styrketræner ved samme lejlighed. Men intet er sket på vægten!!! Hvordan kan dette lade sig gøre? Jeg har holdt mig PRÆCIS til de 1400 kcal om dagen, tro mig, der har ikke sneget sig noget som helst ekstra ind i munden på mig. Jeg vejer 52 kg og er 162 høj. Kan kroppen gå i en eller anden form for sultetilstand når man er i kalorieunderskud i længere tid? Det er virkelig demotiverende at intet er sket, for jeg går virkelig virkelig meget op i det :( Har undladt alle byture og rødvinsaftener med veninderne, bare for at tabe to-tre kg til ferien... Kan nogen komme med et bud på hvad der er galt med min krop?? For et kalorieunderskud på mindst 600 kcal om dagen over en måned må da for satan føre til et vægttab

  6. Marlena87 -->

    Fedt er kroppens oplagrede energikilde, men kun til en vis grad. Hvis din veninde er meget tynd og stadig i underskud af energi, så vil hendes kropbegynde at tære på muskelmassen. Med muskelmassen mener jeg ikke kun skeletmusklerne, men bl.a. også hjertet. Der var været flere tilfælde af kraftig undervægtige mennesker, der er død af et svækket hjerte.

    Det er ikke særligt gennemtænkt at cutte så meget, som din veninde åbenbart gør.

    Hr. K

    Nu er hun også bare ekstrem slank fra naturens sider, en af de mennesker der kan spise og spise uden at tage synligt meget på... Men altså, dvs at hun tilsyneladende ikke kan slippe af med maven?

  7. Konkret drejer det sig om en veninde der som sagt vejer 47 kg (hun er ca 165 høj). Og hun er godt nok veltrænet og muskuløs! Der er ikke ét gram fedt på hendes overkrop, det er virkelig vildt, selv hendes bryster er reduceret to skålstørrelser ned. På trods af dette har hun stadig en fedtansamling på midten af maven. Umiddelbart skulle man ikke tro at hun kan smide mere fedt, hun er virkelig slank, men hun har den lille ulempe på maven der bare ikke vil fosvinde

  8. Jeg vil mene tværtimod - det er blot et spørgsmål om at fedtprocenten er lav nok samt musklerne trænede nok.

    Så svaret på om alle kan få vaskebræt er ja? Også kvinder med genstridige fedtdepoter, der på trods af en lav vægt på 47 kg bare sidder fast?

  9. Veltrænede muskler og en lav fedtprocent vil resultere i vaskebræt, men det er ikke nødvendigvis lige tydeligt selv ved ens fedtprocent og "lige store muskler", da fedtet kan sidde forskelligt og det samme er gældende for muskelmasse.

    Altså, nogle mennesker kan simpelthen ikke få et vaskebræt?

  10. Jeg synes tit jeg får at vide, at alle mennesker kan få vaskebræt, nogle skal bare knokle mere for det end andre... Men åbenbart er det da ikke alle der er i stand til at smide det sidste halve kilo der skal til for at markere? Som du siger maxpower, så er det genetisk hvor fedtet sætter sig og forsvinder fra. Dette betyder vel at ikke alle mennesker er desponeret for vaskebræt? Vaskebrætsgenet :bigsmile:

  11. Har haft en længere debat om hvorvidt alle mennesker taber sig lige meget. Hvis to personer på henholdsvis 50 og 80 kg cutter med samme kalorieunderskud, smider de så lige meget fedt? Jeg har en kollega (meget, meget slank) der cutter og cutter, men hun brokker sig over, at det sidste fedt på maven og overarmene bare ikke vil ryge. Når kroppen et punkt hvor den bare ikke "vil give mere fedt fra sig"? Umiddelbart skulle man tro at man kunne tabe sig uanset hvor tynd man måtte være, energien skal jo komme et eller andet sted fra. Ryger der meget muskel under cut?

  12. Det har synes jeg er for langt ude, okay jeg er ikke en kvinde og forstår mig ikke på det der, men at stoppe med at træne p.g.a. man får lidt muskler det er for dumt. altså er det ikke meningen med træning at man kommer i bedre from og får større muskler

    Nej, du er ikke kvinde og forstår dig ikke på det der :wink:

  13. Du kan sagtens undlade at træne lægmuskulaturen og bare træne overkrop, det vil have en indvirkning på muskelmassen i læggen i den retning du ønsker. Jeg undrer mig dog over at de skulle være vokset til en sådan størrelse at det skulle være synligt på måden du beskriver, er du sikker på du ikke bare har tabt en del fedt i forbindelse med alt det løb og cykling og de derfor fremstår 'større' pga. den lavere fedt procent?

    Jeg vil ikke udelukke den visuelle effekt af det lille vægttab jeg har gennemgået. Men benet ser i hvert fald mere mandigt ud! Men tak :) Jeg tror jeg vil prøve at skifte løb ud med svømning. Så får jeg også prøvet det

  14. tror du ikke det er noget du har bild dig selv ind ? synes normalt ikke at folk der cykler en masse for nogle specielt kæmpe lægmuskler.

    Nej, det er bestemt ikke indbildning, og nu dyrker jeg også løb og stavgang, så det er ikke kun cykling der har haft indflydelse :wink: Desuden, jeg gør det 4-5 gange om ugen, mindst en 1½ ad gangen, så det er skam ikke så underligt.. Men om det så var indbildt eller ej; ville jeg kunne bibeholde min muskelmasse i overkroppen mens mine lægmuskler faldt til? Eller skal alle muskler i min krop blive mindre før læg også gør

  15. Hej alle herinde :)

    Jeg har det sidste års tid dyrket forfærdeligt meget cykelsport og løb, og mine lægmuskler har nu vokset sig så store, at de befinder sig i det meget maskuline træstamme-stadie :mad: og det synes jeg sgu ikke er særligt charmerende til en lille kvinde.. Hvis jeg skrotter løb og cykling og i stedet kun fokuserer på styrketræning af overkroppen, er det så muligt for mig at beholde min veltrænede overkrop, samtidig med at mine lægmuskler svinder ind igen til normal kvindestørrelse??

    Håber på respons :)

    - Marlena