Perikles

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Perikles

  1. Jeg er hverken læge eller fysioterapeut, men jeg synes, at det lyder meget som seneskedehindebetændelse. Hvis det er det, så er det vigtigt med variation i din træning for ikke at forværre tilstanden. Dertil kommer udspænding. Du kan også forsøge at lægge en bandage om håndleddet eller bruge handsker. Hvis du forstsætter som hidtil, kan du komme til at forværre tilstanden, og der vil gå rigtig lang tid, før det er væk igen, så du kan måske blive nødt til at holde en pause. Håber, at det måske kunne bruges.

    Perikles

  2. Det er stadig omdiskuteret om det skyldes endorfiner eller serotonin, dopamin og norepinefrin. Chris MacDonald havde en lille artikel om det i går i Politiken. Endorfiner frigives i stresssituationer og dulmer smerten under træning. Men for at få et kick (runners high) skal de kunne trænge ind i hjernen. Men det ser ikke ud til at de kan. Mht serotonin, dopamin og norepinefrin er teorien at træning booster niveauet af disse, og det skulle kunne give godt humør. Men der mangler stadig forskning om emnet.

  3. Tusind tak for hjælpen!

    Nu har jeg i hvert fald fået noget at gå videre med. Jeg tror, at jeg satser på 6 måltider om dagen, samt et proteintilskud. Jeg er begyndt at regne alle mine kalorier ud, så nu er det bare med at komme i gang!

    :4thumbup:

  4. Hej MOL!

    Jeg har fornylig sat min træningsmængde op, så nu er jeg begyndt at tabe mig. Da jeg vejer 71 kg, var det ikke liiige det, jeg har brug for. Jeg har fundet ud af, at jeg spiser for lidt og vil derfor begynde at spise noget mere samt bruge et proteintilskud. Men jeg er i tvivl, om jeg skal vælge proteinpulver eller weigthgainer? Er der nogen som kan hjælpe mig?

    På forhånd tak!

    Perikles

    (Som stadig har meget at lære)