Honey84

Medlemmer
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Honey84

  1. Honey84 -> Det er vel fint nok man kan forudse effekten selv med sammensatte måltider. Men hvad skal jeg som ikke-diabetiker/ikke-top-atlet bruge det til? En grov opdeling i lav/høj GI fødevarer er ikke meget anderledes end lidt generel forståelse for fødevarer og forskellige typer kulhydrater.

    Som der også står i dit link, så er GI bare ét tal, der ligesom det samlede kalorieindhold ikke kan bruges alene til at sammensætte din kost.

    øverst på linket står der også, at folk der vil tabe sig kan gøre brug af det, jeg gør det fordi jeg tror jeg får for mange kulhydrater + at det er med at holde ens blodsukker stabilt så taber man jo mere fedt end hvis ens blodsukker er højt.. :wink:

  2. den virker ikke den mail der står der har efterhånden prøvet 3 mail adr. til maxim..men nu har jeg prøvet deres kunne service og krydser fingere for at jeg ikke får en mail delivery faild igen igen igen...

    Der findes en god side her, hvor du kan læse lidt omkring GI:

    http://www.netfyssen.dk/glykemiskforklar1.htm

    Maxpower:

    Nogle har overvejet om det glykemiske index kan forudsige reaktionen på et måltid, der består af fødevarer med vidt forskellige index i skøn forening. Undersøgelser har vist, at det glykemiske index også klarer den opgave.

    Over 15 undersøgelser har drejet sig om sammensatte måltiders glykemiske index. 12 af disse påviste en glimrende overensstemmelse mellem det man kunne forudsige og det faktiske resultat.

    Det er på forhånd muligt at forudsige det glykemiske index i sammensat måltid. Man skal ganske enkelt gange kulhydrat-procenten fra hver enkelt ingrediens med dens glykemiske index og derefter lægge alle tallene sammen for at nå frem til det glykemiske index i hele måltidet.

    De tre resterende undersøgelser, der ikke påviste den forventede overensstemmelse, blev foretaget af forskere, der ikke brugte en standardiseret metode til at finde frem til det glykemiske index. Derudover var deres måltider meget fedtholdige, hvilket har en tendens til at reducere kulhydratholdige fødevarers påvirkning.

    (taget fra overstående link)

    Men jeg tænker da også at sammensætter man et måltid udelukkende med fødevarer, som har lavt el. moderat GI, så kan det jo aldrig give et højt GI...

  3. Een af de bedste/dygtigste på dette område må være Henning Kristensen. Check hans hjemmeside bestrong.dk

    Du kan tilmelde dig PWT, som er personlig træner over nettet.

    Kan varmt anbefales :4thumbup:

    Betina

    Jeg kender ham udemærket godt..og har haft ham under overvejelse, men ellers tak. Men venligt af dig og komme med tippet, kendte dog godt til ham iforvejen. :wink:

  4. Hejsa, jeg har faktisk gået og tænkt over dette de sidste 2-3uger.

    Netop det med at finde en anden som også ønsker at dyrke motion og holde det ved lige, og det kan man bedst (eller jeg kan hvertfald) hvis man har lidt ansvar over for en anden.

    Har bare selv haft lidt hæmninger hvad emnet angår: Hvor skal jeg man spørge og hvordan spørger man?

    Tænkte på at hænge en seddel op i fakta :P men det virker sgu lidt billigt... hehe

    Du må søge en træningspartner evt. via dette forum, der kan da ikke ske noget ved at søge det..så må folk jo tænke hvad de vil :wink:

  5. Har overvejet den i Åbyhøj..men hvis du siger de ikke har begynder træning må jeg finde en som kan lære mig det..smiler

    Træner du op til noget specielt ? så lige dit galleri...

  6. Halløjsa... :devil:

    Er der nogen som kender til en god Squash klub i Århus, som de vil anbefale og evt. hold for begyndere? Har aldrig spillet det før, men har besluttet mig for at det skal prøves..og dertil dukker endnu et spørgsmål op, en god begynder ketcher? mærke/vægt/pris?

    På forhånd tak :superman:

  7. Den dér er vist ny. Noget du bare har hørt eller findes der noget fagligt dokumentation på det?

    Fødevarer med et lavt glykæmisk indeks er friske frugter (undtagen bananer), grøntsager, tørrede bønner og ærter, fuldkornsbrød, fuldkornspasta, fiberrige morgenmadsprodukter (der ikke er tilsat sukker), havregrød o.l., nødder, mejeriprodukter uden sukker og kød.

    Hvis du spiser en fødevare med højt glykæmisk indeks, vil dit blodsukker stige hurtigt, mens en fødevare med lavt glykæmisk indeks får blodsukkeret til at stige langsomt. Det glykæmiske indeks bruges både af sportsfolk og af personer med sukkersyge.

    Ved højt blodsukker forbrænder du mindre fedt, derfor er det især vigtigt at kontrollere blodsukkeret for mennesker der gerne vil tabe sig. For bedre at kunne kontrollere din appetit, dit blodsukker (= få stabil energi) og optimere fedtforbrændingen er det vigtigt at spise madvarer med et lavt glykæmisk!!

    Tror ikke der er noget nyt i det :wink:

  8. havde det lidt på fornemmelsen med udo's choice...og synes også koko's olien lyder for godt til at være sand, ved altså godt at vejen til vægttab er at forbrænde mere end man indtager og man skal sørge for at indtage lidt fedt (fler/enkelt udmættet fedtsyre), lidt kulhydrat(langsomme kulhydrater), men derimod overvejende kostfibre og protein..mange glemmer at indtage tilstrækkeligt med kostfibre i løbet af dagen ;-)Selvfølelig skal man også have de fornødne vitaminer...og elsker frugt og grønt så no problemooo..sunde smoothies..nam nam :4thumbup: :superman:

    (Hvis man spiser kulhydrater med lavt glykæmisk indeks (langsomme kulhydrater) før motion, forbrænder man mere fedt under motion)

    Jeg ved dog en smule..smiler..synes lidt folk "overfalder" hinanden herinde og taler nedladende til hinanden...ikke just meningen!

  9. Jeg undre mig bare over at I fraråder begge dele fordi der er flere peronlige trænere som anbefaler Udo's choice...iforbindelse med vægttab og JA ved godt at man skal indtage flerumættet og enkelt umættet fedtsyre iforbindelse med vægttab...

    Ja, det med Koko's olien undre også mig..derfor jeg spørger, men læste altså også an anbefalingen for denne olieform i et helseblad..så jeg er lidt forvirret...!

  10. Hejsa.

    Hvad vil I anbefale og fraråde af overstående produkter i forbindelse m. vægttab? Vil gerne høre fra nogen, som er bruger el. tidligere bruger af overstående produkter!!

    På Alun står der om Kokosolien:

    Kokosolie kan bl.a.:

    * Hjælpe dig med at slanke dig.

    * Forbedre dit kolesteroltal.

    * Reducere din risiko for hjertesygdomme.

    * Forebygge forkølelser, influenza og infektioner i kraft af sine antivirale, antibakterielle og svampedræbende egenskaber.

    * Holde blodsukkeret stabilt, hvormed det kan være effektivt ved bl.a. diabetes, skjoldbruskproblemer og kronisk træthed.

    * Forebygge og afhjælpe problemer med fordøjelsen.

    * Give dig stabil energi.

    * Forynge din hud og modvirke rynker.

    Ja, og udo's choice behøver jeg vel ikke uddybe.. :nonono:

  11. skal ikke bruge en til kosten, mere en man skal stå til regnskab for og som guider en og multivere, når man er lige ved at stikke halene imellem benene. Jeg har før tabt mig 13 kg. på under 2 mdr. men jeg har sgu også formået og tage dem på igen..det er det med at finde en god træningsbalance og jeg tror det virker at der er en man skal stå til regnskab overfor..og det med at afveje ens kost resten af livet ja det er så en af de former jeg har fundet ud af ikke fungere for mig, men IGEN folk er forskellige..smiler

    Altså ville gerne høre fra andre der har benyttet sig af en og hvad de synes om udbyttet og evt. hvis der er nogen som kender en som er dygtig her i Århus, ville det jo være herligt ;-)

  12. Halløjsa :bigsmile:

    Er der nogen herinde, som har erfaring med at have en personlig træner el. ved en som er god ? (bor i Århus) :wink:

    Vil gerne finde en udenom mit fitnesscenter, da jeg synes den pris de forlager er ALT for dyr (men der er der jo også 2 parter, som skal tjene på det)

    Jeg har krav til en personlig træner og først og fremmest skal jeg IKKE have en standart model trukket ned over hovedet, som han benytter sig af overfor alle hans kunder/dem han træner..for jeg duer ikke til at skulle afveje alting hver eneste dag til alle måltider..mennesker er jo forskellige :w00t:

    På forhånd tak :wub: