SloBo

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SloBo

  1. Hej Alle.

    Jeg er endelig startet med at træne igen og det går rigtig godt. Jeg løber 20min hver gang som opvarmning og motions træning og styrketræner derefter i et 2dags program.

    Jeg synes jeg har hørt eller læst tidligere at det ikke er godt for hjertet at tage Proteinpulver samtidig med man motionstræner, er det rigtigt ?

    Og vil man stadig tabe sig hvis man tager protein pulver for at hjælpe musklerne ved styreketræningen? Ville selvfølgelig stadig løbetræne :)

    Mange Hilsner

    Simon

  2. Har sgu aldrig set nogen bruge bælte i maskine!

    Personligt bruger jeg det kun ved tunge squat og stød. Det støtter ryggen.

    Virker godtnok disko at bruge det i maskine!

    Formulerede mig nok lidt forkert :) Når jeg skrev maskine til Triceps mente jeg bare den hvor jeg står og hiver en jernstand ned og op med Albuerne :) Ikke sådan en man sidder i :)

  3. Hej Alle..

    Jeg har trænet i et stykke tid nu, og er begyndt at træne med tunge vægte ( Både maskine og frie )

    Jeg har tit set de store drenge bruge Lænd bælte, og har selv forsøgt med et låne et, og sys egentlig det hjalp når jeg fx. lavede Triceps på maskine

    Er der nogle der præcist kan fortælle mig hvad det hjælper på før jeg går ud og invisterer i et ?

    Mvh. Simon

  4. Der findes jo forskellige smagsvarianter...

    Det virker dumt at gå over til piller (hvis de overhovedet findes) med mindre du i forvejen havde et helt sygt lavt indtag af pulver. Du skal jo tage jeg ved ikke hvor mange piller for at få det til at udgøre hvad du ellers indtog.

    Problemet er at jeg ikke kan holde nogle af smagene ud, og mangler kuna t prøve Neutral men sys det er mange penge at bruge for at bøtte hvis jeg ikke kan lidt det, og man kan ikke få smagsprøver sys jeg at kunne læse.. Hvis du kender nogle steder jeg kan få en smagsprøve så skriv lige.. Det med pillerne er intet problem for har intet problem med at sluge piller :)

  5. Hej Alle..

    Jeg er i den uheldige situation at jeg ikke bryder mig om Protein pulveret, smagen er ikke lige mig :)

    Så jeg ville høre om det var muligt at få protein piller? Og evt. en link til hvor jeg kan købe det henne?

    Simon

  6. Jeg ville gerne styrke de muskler jeg har skrevet.. Men fik en gang at vide at det ikke er smart at træne Biceps og Triceps samtidig altså på samme dag,m så ville bare have delt de øvelser jeg havde ude på de forskellige dage.. Jeg træner jo flere øvelser inden for Ryg eller Biceps så bruger en del kræfter på hver øvelse

  7. Hej Alle..

    Jeg har en massse styrke øvelser jeg ville lave over 2 dage. Jeg håber i kan hjælpe mig med at kordinerer så jeg får optimal ydelse af øvelserne. De er som følgene

    1. Bryst

    2. Skulder

    3. Nakke

    4. Ryg

    5. Biceps

    6. Triceps

    7. Ben

    8. Mave

    Hvilken øvelser skal jeg lave på dag 1. og hvilken på dag. 2 ?

    // Simon

  8. Hej Alle MO-Online brugere :)

    Jeg har været en del rundt på nettet og læse om Kreatin. Har også læst en masse om det her inde, men jeg er stadig på vildmarken for mange skriver noget forskelligt. Her er følgende spørgsmål.

    1.

    Hvis vi tager en side der hedder Getbig, skriver de at man skal tage 15gram Ren kreatin pr 50kg. muskelmasse. Men andre siger man skal tage 5gram 4 gange om dagen i opstartfasen, og så efter det ca. 5gram 2 gange dagligt.

    Hvad er mon bedst??

    2.

    Hvad fortrækker i at tage det med? For nogle siger man ikke må tage det med Appelsin-juice, men gerne med Æble-juice?

    3.

    Hvor lang tid skal man være på sådan en kur? For har hørt at man skal holde en pause nogle gange, men andre siger at man ikke skal??

    Håber i kan hjælpe mig så jeg kan komme igang med min kur, og vokse lidt mere inden sommeren kommer :)

    Mvh.

    Simon Andersen