minerva

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by minerva

  1. Man er aldrig for gammel til at starte med kampsport, nu er jeg selv mest interesseret i funktionelle stilarter, men man skal træne det som man føler gir en mest, om det så er selvforsvar, sport eller whatever.. Jeg kan personligt bare godt li ærligheden i kampsport som jeg ved kan bruges, og hvor der er sparring, dvs at man tester sine teknikker af mod en uvildig modstander, ellers kan man efter min mening lige så godt gå til dans, eller yoga.. Ideen ved kampsport, er jo netop at der er en del kamp i det.

    Det handler for dig om at finde en klub hvor de sætter tempoet efter at du er begynder, og ikke bare kaster dig ud i 100% sparring mod en eller anden ung hormon-fyldt teenager, som ikke tænker på dit helbred. Hvis du gør det ordenligt, kan du sagtens sparre ved nok intensitet, til at du ved teknikkerne virker..

    Held og lykke med dit kampsport eventyr!

  2. Hvis du vil lære at forsvare dig selv i en realistisk situation, så ville jeg vælge det som giver dig mest sparring, og meget sparring er ikke hver lørdag, det er minimum 3-4 gange om ugen.. Du kan lære nok så mange smarte tricks men hvis du ikke prøver det af imod en uvildig modstander, så kan du bruge det til absolut ingenting, så kan du lige så godt gå til dans.. Boksning får du masser af sparring i, blandet med noget clinch fra græsk-romersk brydning, så har du en solid base for at kunne klare dig i de fleste situationer, det ville jeg vælge frem for 99,9% af det såkaldte selvforsvar der findes derude..

    Jeg har selv trænet mma i tæt på 10 år, og det dækker alle mine behov