Minx

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Minx

  1. Hej Keki,

    det var nu fordi jeg fik at vide her på forumet at jeg skulle tabe mig, at jeg gik på jagt efter en kur. I første omgang er jeg ikke interesseret i at tabe mig andre steder en lår og arme, men hvis det er et generelt vægttab der skal til, så er jeg parat til det.

    Men kikker lige på det skema der

  2. Jeg er helt enig med dig maxpower, altså at det der med at nogle ting har nul point og man derfor kan spise uendeligt meget af dem. Det er også derfor jeg synes at 20 point for mig på en dag var sindssygt meget. Det svarer til at jeg kan spise 2 pita kebab fra grillen om dagen og så ellers alt det frugt og grønt og kan proppe i mig. Jeg har sådan et hæfte, hvor der står hvor mange point alle mulige basisfødevarer har, men når du står med eksempelvis en koldskål i hånden nede i supermarkedet, så er det altså nemmere at se at der er 190 kalorier i 100 gram end at sjusse sig frem til hvor mange points der er i en portion, det er nærmest umuligt.

    UHA kolarietabel.dk er en god side!!

  3. Hmm, jamen så vil jeg da holde mig væk fra den. Jeg havde også tænkt på det som Mugge nævner, nemlig at beregne mit ligevægtsindtag og derefter skære nogle hundrede kalorier fra. Indtil nu har jeg brugt vægtvogternes piontsystem, hvor jeg må 'spise' 20 points om dagen, hvilket jeg synes er meget. Jeg spiser meget frugt og grønt, og de fleste produkter i den katagori har 0 point, så jeg kan nemt nøjes med 10-15 point om dagen. Men jeg vil da lige se at få beregnet det der ligevægtsindtag, for det er altså lidt nemmere at se hvor mange kcal der er i et produkt i forhold til at sjusse sig frem til hvor mange point der tæller.

    Men tak for råd, kuren er faktisk en jeg har fået af en fyr, som træner en hel del. Men jeg ved godt det ikke er lig med at det han siger er korrekt ;-)

  4. Altså jeg er jo godt klar over at det der med at man taber sig 7-20 kilo er en sandhed med modifikationer, og at jeg nok ikke taber mig 7 kilo (det er lige i overkanten af, hvad jeg bør tabe mig 3-5 kilo kunne være top)

  5. Hejsa,

    kuren ser ud som følger:

    Denne diæt varer i 13 dage, og er derfor HÅRD, men

    EFFEKTIV. Hvis kuren følges slavisk, vil man tabe sig

    mellem 7-20 kg. Men som sagt skal kuren følges slavisk.

    Hvis man under kuren drikker et glas vin eller øl, AFBRYDES

    KUREN STRAKS, idet virkningen er bortfaldet. Kuren kan

    herefter genoptages efter ½ år, men ikke før. Hvis man ikke

    er kommet længere end til 6. dag, kan kuren genoptages

    efter 3 mdr. Hvis kuren følges til punkt og prikke i alle

    13 dage, må den under ingen omstændigheder genoptages

    indenfor det næste år. Det anbefales, at kuren genoptages

    efter 2 år, hvis det er nødvendigt.

    På grund af kurens længde er den ret vanskelig at planlægge

    på forhånd, hvorfor man må sikre sig, at den lægges i en

    periode, hvor man ikke er inviteret ud til spisning eller

    lign. Bliver du "brødflov" undervejs, drik da vand - MINDST

    2 LITER OM DAGEN

    1.Morgen: 1 kop kaffe/te, 1 stk sukker

    Middag: 2 hårdkogte æg, 1 tomat, dampet spinat

    Aften: 1 stor engelsk bøf, salat m olie/citron

    2.Morgen: 1 kop kaffe/te, 1 stk sukker

    Middag: 1 skive skinke, 1 bæger yoghurt

    Aften: 1 stor engelsk bøf, salat m olie/citron

    3.Morgen: 1 kop kaffe/te, 1 stk sukker, 1 stk ristet brød

    Middag: Kogt selleri/blomkål, 1 tomat, 1 frugt

    Aften: 1 skive skinke, 2 hårdkogte æg, salat m. olie/citron

    4.Morgen: 1 kop kaffe/te, 1 stk sukker, 1 stk ristet brød

    Middag: 1 hårdkogt æg, 1 revet gulerod, 1 lille bæger

    hytteost

    Aften: 1 dåse frugtsalat, 1 bæger yoghurt

    5.Morgen: 1 stor revet gulerod m. citron

    Middag: 1 filet kogt mager fisk m. citron

    Aften: 1 stor engelsk bøf, salat m. selleri, olie/citron

    6.Morgen: 1 kop kaffe/te, 1 stk sukker, 1 stk ristet brød

    Middag: 1 hårdkogt æg, 1 revet gulerod

    Aften: 1 stk kylling, salat m. olie/citron

    7.Morgen: 1 kop te

    Middag: 1 stk grillet kød(lamme eller kalvekotelet)

    Aften: 1 stk frugt

    8.Morgen: 1 kop kaffe/te, 1 stk sukker

    Middag: 2 hårdkogte æg, 1 tomat, dampet spinat

    Aften: 1 stor engelsk bøf, salat m. olie/citron

    9.Morgen: 1 kop kaffe/te, 1 stk sukker

    Middag: 1 skive skinke, 1 bæger yoghurt

    Aften: 1 stor engelsk bøf, salat m. olie/citron

    10.Morgen:1 kop kaffe/te, 1 stk sukker, 1 stk ristet brød

    Middag:Kogt selleri/blomkål, 1 tomat, 1 frugt

    Aften: 1 skive skinke, 2 hårdkogte æg, salat m. olie/citron

    11.Morgen:1 kop kaffe/te, 1 stk sukker, 1 stk ristet brød

    Middag:1 hårdkogt æg, 1 revet gulerod, 1 lille bæger

    hytteost

    Aften: 1 dåse frugtsalat, 1 bæger yoghurt

    12.Morgen:1 stor revet gulerod m. citron

    Middag:1 filet kogt mager fisk m. citron

    Aften: 1 stor engelsk bøf, salat m. selleri, olie/citron

    13.Morgen:1 kop kaffe/te, 1 stk sukker, 1 stk ristet brød

    Middag:1 hårdkogt æg, 1 revet gulerod

    Aften: 1 stk kylling, salat m. olie/citron

    Husk det er tilrådeligt at drikke mindst 2 liter vand om

    dagen. Diæten skal følges i 13 dage, hverken MERE eller

    MINDRE.

    Bemærk: Middags- og aftensmad kan ombyttes, men kun

    indenfor samme dag.

  6. Hejsa

    tusind tak for de super gode svar. Jeg vil lige nærlæse de svar jeg har fået og så vender jeg tilbage hvis jeg har spørgsmål, men det lyder som om der er noget der lige skal ændres på i hver fald :4mewantfood: både food-wice og med træning. Jeg ovevejer at gå igang med en 13 dages proteinkur (som I nok kender) men jeg ved ikke lige hvor smart det er lige for tiden, da der er andet i mit liv, der kræver en del energi ud over træningen.

    Og det er også en interessant at læse det spørgsmål som Ukulele rejste, for det kender jeg også :bigsmile: Det er dejligt at kunne mærke sin krop :-D

    Endnu engang mange mange tak for alle de gode svar - det er helt sikker noget jeg vil tage ved lære af ;-)

  7. Nåh, men for lige at fokusere på emnet igen, for jeg synes at jeg har fået nogle rigtig fine svar fra jer:

    Er der nogen, der kan svare på, hvordan man beregner sit ligevægtindtag?

    Og er det en god ide, for mig med mit mål, at spise proteinrigt kød, som engelsk bøf med salat til aftensmad? Er ikke helt vildt tosset med fjerkræ, så det vil jeg gerne finde erstatning for (og fisk får I mig ikke til at spise hver dag :bigsmile: )

  8. Kan du ikke lade være med at blande dig hvis du ikke har et råd til mig. Det var da ufatteligt! Hvor er de svar til, 'hvad jeg alternativt kan gøre', som du taler om? De par svar jeg har fået til mit spørgsmål har jeg virkelig sat pris på, og takket for. De andre kommentarer kan jeg ikke bruge til noget.

  9. Hej Kris13,

    tak for dit svar. Din kostplan lyder meget fornuftig fordi det er noget der kan lade sig gøre på en almindelig hverdag. Jeg har hørt at man godt må spise proteinrigt kød til aftensmad - altså engelsk bøf osv, er det korrekt? Altså selfølgelig uden søvsen :bigsmile: Ved du hvordan man beregner, hvad ens ligevægtindtag er?

    Med hensyn til træning, så laver jeg en del cardio-træning (step) og cykler 10 kilometer hver dag + det løse. Til toning er jeg meget opmærksom på at træne de enkelte muskler i ben og overarme, men også musklerne omkring: skuldre, ryg, baller etc. Jeg spurgte instruktøren, hvad jeg skulle gøre for at tage et par centimeter af armene, og hun svarede at jeg skulle lave mange gentagelser, så jeg sidder hjemme i sofaen med bagdelen ud over kanten og kører arme til lørdagsfilmen :bigsmile:

    Mit mål er at der skal 2 cm af armene (omkreds) inden juli og fem af benene, så jeg har lidt travlt :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

    Thorhauge og Christian B,

    Hvis jeg vidste så meget om det, hvorfor skulle jeg så spørge? - læg mærke til at mit spørgsmål går på KOST og ikke træning. Jeg synes det er pisse arrogant, at det første svar jeg får som ny bruger herinde er et link, hvor der står alt muligt om at det ikke kan lade sig gøre.

    Jeg har set nogle af de svar der er givet til andre i dette forum og det er så pisse belærende og handler ikke en skid om det der bliver spurgt om, men i stedet om at det ikke kan lade sig gøre. Bare det at folk har 'taget sig tid' til at finde dette websted og stille spørgsmålet bevidner, at der er motivation bag spørgsmålet og så bliver man bare pillet ned og gjort til grin så snart man er fræk nok til at spørge 'de kloge' til råds. Det er fandme pinligt!

    Og Thorhauge - tak fordi du tog dig tid til lige at fyre en sviner af! Det var virkelig til 'stor hjælp'!!! Dit indlæg kan man da overhovedet ikke bruge til en daddel!

  10. Nu har jeg trænet de sidste 5-6 år i Equinox, hvor jeg har trænet toning, pilates, coreball og pump, og vi kan diskutere til evigheder om det virker eller ej, men nu er det trods alt mig der har erfaringen. Jeg er overhovedet ikke interesseret i at ligne en russisk kogekone, men en markeret lille laber trunte!!

    I er vældig kloge herinde, men hvad med at komme med nogle brugbare råd, i stedet for at belære mig om, hvorvidt 'toning' er effektivt eller ej. Jeg har efterhånden arbejdet med træning af min krop så længe, at jeg ved hvad det handler om, så skal vi ikke ende dén diskussion, og hvis der så er nogen der har et par fornuftige råd til mig, skal I være velkomne til at komme med dem ;-)

  11. Hejsa allesammen,

    tak for indput og specielt tak til dig, DaDane for brugbar info - jeg har det ligesom dig, nemlig at jeg godt vil have noget mættende fra morgenen, men jeg var faktisk i tvivl om havregryn var OK, når jeg nu er på kur, så det er kool nok. Og tak fordi du tager mit indlæg seriøst :4thumbup:

    Med hensyn til toning, så er jeg ikke et sekund i tvivl om at det virker. Om jeg løfter vægte og laver mavebøjninger det ene eller andet sted tror jeg ikke spiller nogen rolle. I toningstimerne er der dog ikke tid til så mange gentagelser (det kommer self også an på instruktør) men der er brugbar inspiration, så man kan gå hjem og lave de samme øvelse med flere gentagelser.

    Jeg kan i øvrigt ikke forstå det her med, at kroppen selv bestemmer hvor fedtet skal tabes og at det derfor ikke hjælper at træne bestemte muskelgrupper. Jeg har da en pæn veltrænet mave hvis jeg skal sige det selv og det er da kun fordi jeg har taget mavebøjninger every f-ing day :tongue:

  12. Hej Salt

    tak for svar - nu står der jo godt nok at punktslankning ikke virker, så jeg ved ikke lige om det er det jeg søger ;-) (eftersom det er muligt at slå et par centimeter af her og dér)

    Ahva'? Hvordan vil du mene at en muskel kan "tones"?

    Nu var det ikke lige det der var til diskussion...

  13. Hejsa,

    Jeg vil meget gerne tabe mig bestemte steder på kroppen (arme og lårbasser) og derfor er jeg specielt fokuseret på at tabe centimeter og knap så interesseret i at gå ned i vægt som sådan. Mit spørgsmål omhandler kost, for når jeg nu er ude efter centimetertab, skal jeg fokusere på at spise så mange proteiner som muligt, er det grøntsagerne jeg skal dykke i eller skal jeg holde øje med kalorierne eller...? Hvad er jeres råd til mig?

    Hvis nogen af jer har en god kostplan (ikke sådan noget 14-dages kur, men en holdbar en af slagsen) må I meget gerne give lyd. Eller bare et godt råd om centimetertab

    bonusinfo:Med hensyn til træning, så træner jeg 5-6 timer om ugen primært steptræning og 'toning' (altså hvor man toner sine muskler ved hjælp af elastikker og bodybar etc).