JeppeJessen

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JeppeJessen

  1. Nøjagtig samme skade udsatte jeg mig selv for i forbindelse med fodbold. Det er nu tre år siden.

    Det kan godt lade sig gøre at vende tilbage - men det kræver hårdt arbejde og tålmodighed.

    Det, der har været den største komplikation efterfølgende i mit tilfælde har været meniskskaden. Jeg er lige blevet opereret anden gang for netop dette. Da jeg første gang blev opereret, blev min menisk syet, og dette gjorde, at genoptræningen blev med flere forbehold end ellers. Jeg skulle bruge DonJoy-skinne i nogle uger, og jeg måtte ikke bøje knæet over 90 grader vægtbåren i den første periode.

    Du skal som udgangspunkt nok forvente 9-12 måneder (standard), førend du kan vende tilbage til fuld aktivitet (hvis det da bliver aktuelt), men hver skade hver sit forløb. Husk dog på, at når en professionel fodboldspiller kan vende tilbage på seks måneder, har han den fordel, at han har en hel sundhedsstab til sin rådighed og kan fokusere 100 % hver dag på netop tilbagevenden. Selv var jeg tilbage efter ca. seks måneder, men dette viste sig nu desværre nok at være for tidligt (menisken vred således op igen)

    Find en dygtig fysioterapeut, der kan guide dig igennem genoptræningen, det er klart anbefalelsesværdigt.

  2. Hej.

    Nu er jeg ingen ekspert indenfor området, men jeg har kender lidt til emnet:

    Jeg ved, at min far også har en bule. Det er noget med, at knoglen er vokset ud der. Han har haft det samme andre steder på kroppen. Det kan opereres væk. hehe.

    Selv kender jeg godt til den smerte, du hentyder til, men det er noget, jeg har oplevet under udførelse af dips-øvelser.

    Det gik over med tiden, men det er jo ikke sikkert, det er det samme.