rn49780

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rn49780

  1. Nej, teoretisk er naturligt løb faktisk hårdere end løb på løbebånd...

    Der har været nogle gode diskussioner omkring emnet tidligere heriden - prøv at søg efter dem!

    Er det kun teoretisk at det er hårdere? Jeg ser det også praktisk hårdere da vi trods alt ikke kun arbejder med kraft og acceleration af volumen rent teoretisk - det kan opserveres og måles, så derved mener jeg at det er hårdere at løbe i det fri.

  2. Hej

    Nej idéen om Crossfit i Århus lever stadig ;-)

    Vi har fundet de helt perfekte lokaler til vores vision om at lave et nyt og anderledes center med Crossfit og kampsport i Århus.

    Der vil blive oprettet forskellige hold i Crossfit, hvilket betyder, at der er hold lige fra nybegynderen til den mere erfarne crossfitter. For vores kæmpere, der skal træne op til stævner, vil der ligeledes være et hold, der har fokus på dette.

    Med tiden vil der også bliver tilbudt åben træning for de mere erfarne i centret. Her vil der altid være en coach tilstede til at besvare spørgsmål og vejlede om forskellige øvelser m.m.

    Udstyrsmæssigt får vi alt, hvad en crossfitter har brug for: vægtstænger, vægte, sandsække, traktordæk, kettlebells, medicinbolde, polyboxes, reb og et par specielle overraskelser ;-)

    Med tiden vil vi lave konkurrencer i Crossfit sammen med crossfitbutcherslab.dk i KBH, og det håber vi kan blive starten på det danske svar på crossfitgames i USA.

    Udover Crossfit vil der også blive tilbudt Weng Chun Kung Fu og Brasiliansk Jiu-Jitsu. Her vil der ligeledes blive oprettet forskellige hold, fra børnehold til kampholdene for vores kæmpere. Vi vil også tilbyde forskellige seminarer med instruktører fra Danmark og udlandet.

    Vi vil med tiden kunne tilbyde forskellige kurser til private og firmaer, der ønsker coaching m.m.

    Vi er meget glade for alle jeres mails og spørgsmål angående vores projekt og glæder os til at se Jer alle, når vi åbner i 2009. Det bliver et spændende år for Crossfit i DK!

    Med venlig hilsen,

    Peter

    Aarhus Crossfit Team

    www.Aarhuscrossfit.dk

    Hej Peter.

    Kan du løfte sløret for hvor centeret kommer til at ligge, og hvordan transport mulighederne er?

  3. Der er en del, der løber på stierne i Mollerup Skov - der er en indgang til skovens (hvis man da kan kalde den det :smile:) sti-system for enden af Skejbygårdsvej ca. overfor busskuret.

    Har selv kørt lidt rundt dernede på mountainbike og det er et ganske lækkert område væk fra trafikken med mange stier og mulighed for at variere ruten - derudover er der mulighed for at hilse på en af de mange skotske højlandskøer på vejen :laugh:

    jeg vil også gerne rekommandere dette område, da man hurtigt kan finde nogle dejlige ruter, og variere dem fra gang til gang.

    Velkommen til området :)

  4. Mange tak til jer alle. Det er lige præcis den slags der motiverer :smile:

    Så håbede jeg med mit indslag kunne motivere et par stykker til.

    Lige så vel som at man jævnligt må købe nye bukser, fordi de bliver for store. Langt bedre fornemmelse end dengang de blev for små :tongue:

    Og i lige måde da.....det er sgu da super flot.

    Har du oplevet at det blev sværere jo længere ned i vægt du kom? Føler lidt jeg står i stampe på de ca 61 (svinger + - 0,5kg) Men det gjorde jeg også da jeg skulle under de 70 kg....da gik der også et godt stykke tid hvor der ik rigtig skete så meget. Så håber at der snart sker noget igen.

    For at være ærlig, så har jeg ikke vejet mig selv de sidste halve års tid, da jeg ikke synes jeg kan bruge tallene til noget, nu handler det bare om at være tilfreds, lieggodt hvad vægten siger.

    Men jeg oplevede selv at det gik klart hurtigst i starten, og det bliver sværer og sværer at smide resten.

    Prøv at tænke på det sådan her : Du tog ikke alle de kilo på over en uge eller et par måneder, det er sket over længere tid, og det kommer også til at tage længere tid at smide dem igen. :)

  5. Jeg vil tilslutte mig pøblen og sige Godt gået!

    jeg er selv igennem samm forvandling, jeg er fyr, 183 cm høj, og vejede 120 kilo, jeg ved ikke hvad jeg vejer, men det er helt sikkert under 80 kg, men mangler stadig et par kilo, før jeg kommer ned på maks 12% fedtprocent.