vhdesign

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vhdesign

  1. Det ser desværre ikke sån ud, men vi kan da prøve at sparke gang i den igen.

    For mig selv kan jeg kun sige at det har gået lidt den forkerte vej den sidste 14 dages tid. Har haft et par week-ender med for meget restaurant mad og spiritus :devil:

    Var for 14 dage siden nede på 15,3 :bigsmile: i mandags stod den på 118,4 :devil: og i dag er den på 116,3 :cry: så det går da i den rigtige retning igen :4thumbup:

    Eneste motion jeg dyrkede ind til for en måned siden var løb, jeg har fået en "personlig træner" til at lave et program til mig. Det gik da også meget godt ind til den dag hvor jeg tænkte: Det går da meget godt men det kan jeg da gøre meget bedre, så fik jeg ondt i mine skinneben og måtte holde en måneds løbepause, hvor jeg så er begyndt i motions center. Det er dog mest kredsløbetræning jeg dyrker, træner dog også lidt ben, ryg og mave ind i mellem.

    Jeg er nu begyndt at løbe igen men er startet MEGET stille ud, med nyt program - så nu holder jeg mig 100% til programmet, så skulle det meget gerne ende med at jeg kommer gennem det uden yderligere skader.

  2. Du kan tro at der bliver kæmpet :superman: - målet er jo at gennemføre Copenhagen Marathon i 2009, så der skal smides en del kilo endnu :superman:

    /Vagn

  3. Ja, jeg vejer så 800g mere i dag end jeg gjorde sidste Søndag :devil:

    Med det er der selvfølgelig en grund til. En vigtig ting er jo at jeg ikke startede i sidste uge men for 16 uger siden og jeg har ind til nu smidt 15 kg. Sidste week-end var jeg så på week-end ophold på en lille kro i det vestjyske og de portioner de serveren der i restaurenten er altså lidt større end dem min diætist foreskriver - men man må jo ikke lævne :nonono: - jeg gik fra 119,2 til 123 kg fra fredag til mandag morgen og er nu nede på de 120kg, så det syntes jeg da er meget godt gået :4thumbup:

    Nu er jeg tilbage i hovedstaden og nnu er kosten rettet ind til højre igen og så er jeg sgu helt sikkert under 119 kg næste søndag.

    FitnessNougat - Super godt gået, selv om det måske er væske noget af det, så er det sgu da dejligt at stille sig op på vægten og se at der er røget 5kg på en uge :superman: keep up the good work !

    Randi-Squash - jeg har selv været til en diætist og det var rigtig godt - men for gudsskyld gå ikke til en sportsdiætist men en "rigtig" diætist. Formålet med en diætist er jo netop at du skal lægge din kost om FOR ALTID og ikke bare i en periode, for så går det jo bare galt når du stopper igen. Det er svært at råde dig ud fra det du skriver her over, for jeg kan jo ikke se hvoad du spiser men det er vigtigt at du får noget protein, det vil sige kød, for det mætter meget mere end en masse kulhydrater + at det bevarer dine muskler.

    Her under har jeg skrevet det som jeg spiser på en dag men husk på at jeg vejer en del mere end dig, så det er jo ikke sikkert at du skal have samme mængde :smile:

    Morgenmad: 2dl müsli + 2dl skummetmælk

    Formiddag: 1 skive brød med pålæg + 1 stk frugt

    Middag: 100-150g kød, 100-120g kartofler/ris/pasta + salat/grønt

    Eftermiddag: Formiddag: 1 skive brød med pålæg + 1 stk frugt

    Aften: 100-150g kød, 100-120g kartofler/ris/pasta + salat/grønt

    Sen aften: frugt eller grønt hvis jeg har lyst.

    Jævnt over hele dagen drikker jeg vand, 2 til 3 liter om dagen + det jeg drikker til min mad. Middag drikker jeg en kvart liter skummetmælk.

    /Vagn

  4. Jeg har egentlig fast vejedag om søndagen men da jeg tager til jylland i eftermiddag og førsdt kommer tilbage søndag aften har jeg valgt at veje mig her til morgen og nu er vægten nede på 119,2kg - så det går den helt rigtige vej, men lidt hurtigere end planlagt :tongue:

    Jeg glæder mig til at se hvordan det er gået jeg andre når jeg er tilbage søndag aften :bigsmile:

    /Vagn

  5. Navn Startvægt Målvægt Måldato Kg/uge

    FitnessNougat

    CarpeDiem84

    heidt

    Akademisten

    MadsSWIM 118,2 99,9 22/12-07 1,125

    Dr. Frank 124 100 1/4-07 ca 0,5 gk pr uge

    RiseAgainst

    millemarie

    vhdesign 120,5 - 90 - 1/4-08 - 1kg. pr. uge

    Chrissie

  6. Hey - jeg vil da også gerne være med.

    Jeg er godt nok godt i gang men har lang vej endnu :blush:

    Jeg har på 15 uger tabt 14kg - mangler i hvertfald 30 endnu måske endda 40 men det finder jeg ud af til den tid.

    Som i kan se er det et langtidsprojekt, men vi får jo se hvorlænge i andre skal være med :blink::tongue:

    Jeg starter i dag på 120,5kg og kan allerede love at jeg på næste søndag er under 120kg :blink:

    /Vagn

    http://www.runningblog.dk/