LIFE Vikingen

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LIFE Vikingen

  1. Reen båddibildeng!!!

    Dææmeneeme WYLL max ham jenner-mann hew jæmm! KÆFT dee leed!!!1!

    Pe æs: A mæ æ tråijj!

    Ja det var BB, Musse hev mig ud af sengen, og fortalte vi skulle over og løft max så det var bare at følge med.. Så løftet er taget en time efter jeg er stået op :blink:

    Regner med at bænke de 100 kg inden længe. Det bliver vild... :superman:

    Nu har jeg også set det berygtede IK99, så der ser i mig nok inden så længe.. :4flex:

  2. Hej Musse.

    Det er længe siden jeg har snakket med dig, kan læse der har været bøvl med din sår på maven, det er jeg ked af at høre.. Det ser ud til det går godt med træningen, hvordan står det til med læsningen ?? Mit går ikke for godt, men det er der jo ikke noget at gøre ved.

    Kommer til Kbh igen mandag, så der ses vi nok. Skal til Helsingør mandag aften..

    Vi ses.

    Vikingen

  3. Hov forh... Tænkte sq ik li over det var Jenners profil der åbenbart er på herhjemme ved hans forældre :blush: Men skiiiee være med det!

    Tunen, Vikingen, Kapper 2 (fra skolen) og jeg tog afsted til Jylland kl 9. Tunen nåede li akkurat toget, da jeg stod og holdte dørene med mine sidste kræfter! BB! eller noget... :tongue:

    Jeg fik frådet maden Hinge havde lavet og dem der sad omkring os så noget mærkelig ud da jeg trak det samme måltid op flere gange :laugh:

    Vi har været ude og shoppe fråde i Holstebro og så trænede mig og Jens min sidste træning i FLex fitness i Holstebro som sponsorerede mig med en T-shirt og gratis træning :4thumbup:

    Der blev kørt til den og husker ik reps el kg desværre, men det var virkelig high rep til alle muskler var explosive and burning :devil:

    Vi trænede fullbody, hvor vi trænede hovedsageligt maskiner, hvor vi delte det op på følgende måde:

    Bryst, ryg, skulder @ 4 set

    Bryst, ryg (to rygøvelser li efter hinanden, et bredt greb og et smalt greb) @ 3 set

    Triceps, 2 øvelser (en superset øvelse) @ 4 set

    Biceps, 2 øvelser (en superset øvelse) @ 4 set

    Mave @ 5 set

    I aften står den på afslapning med gutterne, jenses familie hund og kat :smile:

  4. Det er efterhånden længe siden jeg har skrevet i din log, men arbejder som en gal for tiden, så får den desværre kun tjekket et par gang om ugen.

    Kan se du træner på livet løs, godt at se du kan selv om jeg ikke er der til at hjælpe dig , min ejen trænig er gået helt i stå her i ferie perioden, men alt det arbejde betragter jeg som min ferie træning

    Nu er der jo heller ikke længe til vi ses et par dage, jeg kan da tage træningstøjet med og pumpe lidt jern sammen med dig. Du holder vel ikke pause bare fordi du får besøg af et par vetreinær studerende et par dage.

    Ellers nogle gode billeder af din ryg. Jeg glæder mig helt vildt til vi skal til DM i Herning, det bliver for vildt.

    Forsæt du bare din træning der hjemme i Jylland, og husk jeg holder øje med dig selv om jeg ikke giver mig så meget til kende

    Glæder mig til nogle nye billeder.

    Vi ses den 6. aug.

    M.v.h Vikingen

  5. Jeg har trænet sammen med Musse det sidste år her på KU/LIFE. Vi har slidt og slæbt i det mest elendige fitness lokal kendt til dato, vi har ædt os i gennem flere kilo utrolig lidt velsmagende proteinpulver, taget kreatin, spist vitaminer, men vi har ALDRIG taget noget vi ikke måtte.

    Spiser man det man skal, efterfulgt af en vel tilrettelagt træning, samt et godt genetisk materiale er det på ingen måde umulig at komme til at se stor ud, og slet ikke hvis det som i Musses tilfælde er bygget op over 6 år.

    Det er da klart, at en mand, som har trænet så meget som Musse, som pludselig over kort tid smider 10 kilo, vil komme til at se utrolig markeret ud. Det var da underligt, om ikke der skulle gemme sig en enkelt muskel eller 2 inde under fedtet :superman: .

    Musse jeg ved hvor hårdt du har arbejdet det sidste år, hvor meget tid du har brugt i centeret, for jeg har selv været med :pumpin: ! Jeg har set hvad du har spist af ylette og tun :4mewantfood: , og været glad for det ikke var mig, der skulle stille op, hvis det var menuen, der skulle til for at være med de store drenge.

    Du skal ikke lade dig slå ud over, at der er nogen der får ond i røven over de ikke selv har haft viljen eller talentet til at komme så langt som dig. Du skal bare klø på, og vi er mange der nok skal støtte dig og hjælpe dig hele vejen til DM :4thumbup: .

    Held og lykke med genetik eksamen i morgen, (hvem ved om du kunne ha undgået den reeksamen, hvis ikke vi havde trænet så meget :4smartass: ) god bedring med din galdesten.

  6. Hej Musse.

    Tak for en super gang træning i da i FW :superman: . Det var godt nok en dyr omgang, men tilgengæld var det skide skæg, og nogle meget bedre maskiner end vi før har brugt, selv om der stadig ikke er vægt nok på til sådan en kæmpe gut som dig.

    Det kan godt være de seje dregne kiggede da jeg stod og spillede smart, men det var da ingenting i forhold til da du ga den gas :w00t:

    Men Musse det skal jo frem.... :sneaky2: Da vi kom tilbage til kolligiet stod der jo en kage i køkkenet, og hvad skete der så lige med manden der er på diæt ?? :nonono: :4mewantfood: det siger vist det hele..Skam dig..... :innocent:

    Men en super træning....Tak for det....Vi ses nok i morgen til en gang statestik..

    Vikingen..

  7. Hej Musse.

    Tak for en super gang træning i da i FW :superman: . Det var godt nok en dyr omgang, men tilgengæld var det skide skæg, og nogle meget bedre maskiner end vi får har brugt, selv om der stadig ikke er vægt nok på til sådan en kæmpe gut som dig.

    Det kan godt være de seje dregne kiggede da jeg stod og spillede smart, men det var da ingenting i forhold til da du ga den gas :w00t:

    Men Musse det skal jo frem.... :sneaky2: Da vi kom tilbage til kolligiet stod der jo en kage i køkkenet, og hvad skete der så lige med manden der er på diæt ?? :nonono: :4mewantfood: det siger vist det hele..Skam dig..... :innocent:

    Men en super træning....Tak for det....Vi ses nok i morgen til en gang statestik..

    Vikingen..

  8. Hej Musse.

    Jeg skal lige se om jeg kan finde ud af at skrive i det her MOL system :bigsmile:

    Nu har jeg jo endelig selv fået mig oprettet her inde, nu mangler jeg bare at få startet en blog.

    Det var en god træning i går selvom det blev til meget snak, men også meget godt træning, jeg er ihverfald tæmlig smadret i dag.

    Mvh Vinkingen :superman: