cesilden

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cesilden

  1. Troede FitnessDK var dyrere?

    Jeps - helt oppe på omkring 400, eller 375 med studierabat. Jeg er dog selv meget glad for at være hos Fitnessdk - selvom det er dyrt. De tilbyder gratis samtaler med uddannede trænere, der kan hjælpe en med at komme godt i gang med et program der passer til ens behov. Der er også altid personale i centeret, man kan spørge hvis man har brug for hjælp. Med til abonnementet hører også muligheden for at komme til forsk. hold. Jeg er fx meget glad for både yoga og mave-ryg-holdet :) til holdene (som er delt op til øvede og begyndere) kan man også nævne skader, og så skal de nok tage hensyn til det.

    Jeg bor også selv på Nørrebro, men bruger faktisk ikke fitnessdk ved nørrebro st så meget - kan helt klart bedre lide det i Adelgade (inde ved Kongens Nytorv) eller Nygårdsvej (tæt på Svanemøllen st).

    Er skiftet fra Nautilus, som er udmærket, men fitnessdk har omkring 400 flere fordele ;) - har ikke prøvet fitnessworld, men har hørt gode ting.

    Hov, glemte lige at nævne, at fitnessdk også har en lille svømmehal i afdelingen i SAS-hotellet på Amager, som jeg først opdagede lang tid efter jeg startede. Gratis adgang med fitnessdk-kortet - og bedre omklædningsrum :) der er også maskiner der... og vandaerobic-hold.