krihh

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by krihh

  1. Kortmåle

    Den her er pisse god hvis du bor i storkøbenhavn. Utrolig præcis og brugervenlig. Den spænder fra Stenløse, Lyngby, Tårnby, Hundige og Hedehuse hvis i derfra kan pinne jer ind på om i behøver klikke eller ej :smile:

    :4thumbup: Yes! hvis man løber derud af, til man ikke kan mere, så gå hjem og tegn din rute bagefter på "tegn din løberute" på iform.dk

    De har kort skudt fra luften!

  2. :4mewantfood: Du kan lave din egen tun salat, tun indeholder ca 21 g protein per 100 g, og i salaten kan du bruge fromage frais eller kvark, som indeholder meget lidt fedt, og der skal ikke bruges særlig meget til.

    Undgå rullepølse, der er meget fedt i per stykke pålæg. Læs i stedet deklarationen, og gå efter pålæg med lavt fedtindhold, f.eks. røget skinke eller kogt okse bryst!!

    Og undgå det hvide brød til dine sandwiches, det er ren kulhydrat og næsten ingen fiber, så gå efter det mørke rugbrød med masser af kerner, så du opnår en god mæthedsfornemmelse, der varer længere tid!

    En hjælp til at tabe sig er at føre kost dagbog et stykke tid, hvor du skriver ned, hvad du spiser om dagen i en lille bog. Så finder du hurtigt ud af hvordan du virkelig spiser, det står sort på hvidt! og det virker godt, så kan du fremover holde øje med, at du spiser det rigtige og smider nogle af de dårlige vaner væk!

    Held og lykke du! :bigsmile: