møllerman

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by møllerman

  1. Hey Møllerman... Noget nyt fra polisen vedr. optagelse???

    Hej. Neeej ikke endnu. Men nu siger vi snart marts så det må være lige oppe over. Har nogle kammerater der var oppe til holdopgaven i går og der fik de at vide der stadig var pladser på maj-holdet, så jeg er ved godt mod stadigvæk =)

    I forhold til diskussionen omkring holdopgaven:

    Jeg har selv gået på et politiforskolekursus. Jeg er 110% sikker på jeg ikke havde fået så gode karaktere til den prøve hvis jeg ikke havde taget det forløb. Vi øvede også de opgaver man kunne komme op i (badminton, motorcross og byfornyelse) + en række andre opgaver.

    Selvfølgelig er det en lille fordel at vide hvad emnet er til holdopgaven og kørt den igennem et par gange. Men hvis du bare sidder og siger noget derinde du har lært udenad fordi du har haft prøven før så skinner det igennem.

    Det man kan bruge dem til er netop at få påpeget alle de fejl man ubevidst laver. Jeg fik i hvert fald nogle ting at vide som gjorde mig i stand til at løse sådan en opgave MEGET bedre. Også selvom det skulle være en opgave jeg ikke havde haft før...

  2. Hey allesammen.

    Jeg var til prøverne i starten af december 07 og endte med disse karaktere:

    Fysisk: 3 (4 i bænk, sprint og dukkeløft, resten 3)

    Diktat: 8

    Matematik: 10

    Referat 7

    Almen: 26 rigtige

    Holdopgave: 4 (5 i initiativ)

    Afsluttende samtale: 4

    Det er jo ikke til at vide hvad de ligger mest vægt på men tror det er ok karaktere jeg har fået. Men må indrømme det gør mig pissenervøs at nogle allerede har fået at vide de skal starte til maj uden at jeg har fået noget brev...

    Fik at vide da jeg sendte mine prioriteter at jeg ville få svar senest i starten af marts men kan næsten ikke vente ;-)

    Men et stort tillykke herfra til alle dem der er kommet ind =)

  3. Jep, det skulle være logistik dernede men uanset hvad skal jeg ikke rode rundt med det i min periode i værnepligten. og ja, enig, jeg har et skjult formål at blive prøvet af - som kamptrop eksempelvis. Men da jeg var til session og skulle vælge værnepligts sted - meldte mig frivilligt O:-) - så ville jeg helst have et sted tæt på kbh. og slagelse var optaget derfor blev det vordingborg - hvis jeg altså skulle starte lige efter jeg er blevet student '08. Ham jeg talte med sagde, at det er ligegyldigt om jeg vælger holstebro eller vordingborg så længe der er tale om basis uddannelsen (værnepligt).

    Kan man ikke få MC-kørekort ? :P har til bil men ser ikke mig selv fedte rundt med en lastbil. xD

    Hvis du vælger at blive i forsvaret efter værnepligten, så kan du også snildt få et c kørekort uden det nødvendigvis behøver være en lastbil du skal køre. Du kan jo lige så godt komme til at køre kampvogn, pmv, piranha, eagle eller whatever... Men det er jo noget du søger om når værnepligten er ved at være slut... De mangler folk overalt derinde...

  4. 5 træningsdage hvis du er vandt til det er da fint nok, men har du et specifikt udholdenheds formål med 5 * 12 ? og har du tænkt dig at køre dette i 2 mdr i streg ?

    Derudover så forstår jeg ikke hviledagen efter en bryst + mavetræning, der kunne du med fordel lægge andre muskelgrupper på (triceps/skulder) - og detsamme med ryg, der kunne du også smide en (biceps og en mild skulder) på, en bentræning derimod den må godt resultere i en hviledag dagen efter.

    På den måde vil du faktisk kunne komme kroppen igennem 1/2 - 2 gange pr uge - hvilket er en rigtig fin frekvens når man nu har tiden til at træne så mange gange om ugen.

    Du kommer til at brække dig af at skulle køre 5*12 i 8 uger, 4*12 er smertegrænsen - hvis du vil have dem med, så ville mit input til dig være at dele de 8 uger i 3 segmenter 2*2 uger og 1*4 uger hvor du for hvert segment skifter reprange, startende fra 12 rep, 8 rep, 6 rep - på den måde får du en fin variation ind i dit program og du skal selvfølgelig så løfte tungere og tungere jo færre reps der køres.

    Men pres dit program sammen så du når mere end 1 muskelgruppe (ben kan som sagt være undtaget), så udnytter du altså dine hviledage bedre.

    Jeg har aldrig prøvet at træne fem gange om ugen før (har altid været 3-4 gange), men en gang skal jo være den første så jeg kan se om det er noget for mig ;-) De 5x12 skal forståes således at jeg har tænkt mig at køre den samme vægt i første og femte sæt. Der er min erfaring jeg jeg ender et godt stykke under ti som træningen skrider frem. Målet er ikke udholdenhed men masse! Jeg kan måske lige tilføje at jeg også synes 5x12 er meget, men vil lige prøve det, og så må jeg jo sætte det ned til 4 sæt i stedet hvis jeg går sur i det.

    Hvor ser du hviledagen efter bryst? Dagen efter skal der jo trænes ryg. Måske det kunne være en fordel at rykke ben til onsdag og så holde fri torsdag? Jeg er ikke nogen ekspert på området, ellers ville jeg jo ikke spørge her for MOL, men har set lignende programmer rundt omkring hvor folk har fået rigtig gode resultater. Altså hvor muskelgrupperne trænes for sig selv, med det argument at triceps eksempelvis stimuleres ved bryst og nogle skulderøvelser, og biceps med ryg, således der ikke er seks dage med hvile. Er det din mening det er helt hul i hovedet eller...?

  5. Nu har jeg kørt et to split program de sidste to måneder (som jeg i øvrigt også postede i det her forum) og nu er tiden kommet til noget nyt.

    Håber i vil komme med forslag og forbedringer.

    Mandag: Bryst og mave Sæt Reps

    DB Bench Press 5 12

    DB Incline Bench Press 5 12

    DB Flyers 5 12

    Mave - -

    Tirsdag: Ryg

    Dødløft 5 12

    DB Bentover Rows 5 12

    Cable Front Pulldown 5 12

    Cable Close Grib Pulldown 5 12

    Onsdag: Fri

    Tordag: Ben og mave

    Squat 5 12

    Baglår 5 12

    Læg Seated 5 12

    Mave - -

    Fredag: Skulder og nakke

    DB Shoulder Press 5 12

    DB Laterals 5 12

    DB Shrug 5 12

    DB Bentover Shoulder rear 5 12

    Lørdag: Tri og bi

    BB French Press 3 12

    Cable Pushdown 3 12

    DB Kickback 3 12

    DB Incline Curl 3 12

    DB Preacher Curl 3 12

    Cable One-Arm Curl Standing 3 12

    Søndag: Fri

    Skyd løs :bigsmile:

  6. Hey Møller.

    Velkommen til MOL

    Først og fremmest håber jeg du kunne bruge noget af det vi snakkede om i telefonen til noget. Jeg synes helt sikkert du skulle smide dødløft ind, og evt på din bendag så du får noget til baglåret. Det kunne måske gøre det lidt ud for den benøvelse du "mangler" og langt det vigtigste ved den øvelse er joo den anaboliserende effekt, og derfor behøver du ikke tage den samme dag som du træner vinge.

    Jeg ville nok også overveje militairypress til skulderen, men bare du får en presseøvelse, en lateral øvelse og en øvelse til bagskulder (Jeg synes klart det er bedst i kabel) så er du mere end godt dækket ind.

    Se også at få oprettet en log så vi kan følge med i din træning.

    DJ John Spydig :cooldance:

    Hmm, ja må da lige se om jeg kan få gang i en log. Programmet er i hvert fald på plads nu, så til august går det løs :bigsmile:

  7. jeg ville droppe en isolationsøvelse på begge dage, 1 biceps øvelse og 1 triceps øvelse, da specielt dine triceps får ufatteligt mange klø på bryst-skuldre-triceps dagen

    samtidig ville jeg skifte benpres ud med squat, og flytte rear lat.raises til samme dag, som de andre skulder øvelser,

    og putte en ben øvelse mere ind, men da dette ikke er dit fokus kan du jo se stort på det

    Jeg har fået at vide det er en god idé at lægge den øvelse samme dag der trænes ryg, da den går meget i vingen. Er det forkert?

  8. I det program jeg køre nu er mine skulder øvelser udelukkende med frie vægte. Så jeg tænkte jeg ville køre 2 måneder i maskiner og så skifte tilbage igen næste gang jeg laver mit program om - for variationens skyld...

    Jeg ved godt at det at cykle og spille fodbold ikke udgør det for bentræning. Men jeg vil tage det op til overvejelse om jeg skal smide dødløft ind på bendagen...

    Zetter: I så fald ville du have military press til at erstatte skulder pres, og evt dips i stedet for triceps push down?

    Jeg må indrømme jeg aldrig har overvejet at lave et træningsprogram hvor der kun indgår en isolationsøvelse til biceps og triceps, men hvis i har gode erfaringer med det herinde så kunne det da være tiden er kommet til at prøve det. Synes bare det virker af utroligt lidt :unhappy:

  9. Hej Alle

    Jeg konditionstræner i tiden ca. 10 timer ugentlig løb og spinning. Nu begynder min sommerferie, og vil i gang med styrketræning (det har jeg tidligere gjort men stoppede pga. skulderskade), jeg overvejer at styrketræne 3 timer ugentlig og gøre det om morgenen. Jeg vil gerne fortsætte med 10 timer konditionstræning. Mit spørgsmål går lidt på om det er total uansvarlig at træne 3 morgener med styreke træning og så om aften kondidtionstræne.

    Er der nogle som erfaringer med det?

    på forhånd tak

    Jeg kan ikke se noget problem i det så længe du får nok at spise, og der skal du da vidst have en del...

    Men du må jo mærke efter hvordan kroppen har det med det, så jeg synes da du skal prøve og se hvordan det går, og så evt trappe lidt ned på konditionstræningen hvis føler dig træt og udmattet...

  10. J

    Man skal ikke være så nervøs over den, men et godt tip er at huske de forskellige vigtige tal. Altså hvor mange regioner deres er, hvor mange politikredse der er, lande i eu, osv. osv.

    Men hvordan den nye prøve med 30 spørgsmål er, kan jeg selvfølgelig kun gætte på.

    Jeg har plads på en politiforskole her i midten af august, så jeg håber jeg kan komme lidt efter det der. Har ikke haft hovedet i en bog siden gymnasiet for fire år siden, så jeg er lidt rusten...

    Jeg skulle mene jeg har baggrunden i orden så det er bare den skide aleme prøve jeg er så nervøs for...

  11. Når i skriver i har fået 15 rigtige i orientering så er det almen viden eller hvordan?

    og er det 15 rigtige af 20 eller 30 spørgsmål?

    Skal nemlig også selv søge ind på et tidspunkt her i efteråret, og frygter seriøst

    testen i almen viden... Det virker bare så tilfældigt om man kan svarene på de

    spørgsmål der bliver stillet...

  12. Hejsa folkens.

    Jeg er ny herinde, men har trænet et stykke tid. Nu har jeg efterhånden hørt en del om MOL og vil da lige se om i ikke kan komme med noget konstruktiv kritik til mit planlagte træningsprogram som jeg starter på i juli måned.

    Jeg vil lige komme jer lidt i forkøbet. Der er ikke mange øvelser for benene i dette her program, dels skyldes det at det ikke er mit primære fokusområde, dels skyldes det jeg kommer til at cykle langt hver dag til og fra uddannelse, samtidig med jeg spiller fodbold.

    Jeg kommer til at træne således:

    Mandag: A

    Tirsdag: B

    Onsdag: Fri

    Torsdag: A

    Fredag: B

    Lørdag: Fri

    Søndag: Fri

    3 sæt i hver øvelse á 6-8 gentagelser.

    Program A

    Bryst Bench press, barbell

    Bryst Incline bench press, dumbbell

    Bryst Flyers, dumbbell

    Skulder Shoulder press, machine

    Skulder Lateral raise, machine

    Skulder Front raise, cable

    Triceps Push down, cable

    Triceps Lying triceps extension, skull crusher, barbell

    Program B

    Ben Benpres

    Ben 45 degree calf raise

    Ryg 45 degree Hyperextension

    Ryg Bent-over row, dumbbell

    Ryg Front pull down, cable

    Bagskulder Rear lateral raise, seated, machine

    Biceps Incline curl, dumbbell

    Biceps Preacher curl, cable

    Mave Cablecrunch, seated

    Mave Twist, machine

    Mave Leg raise crunch, seated

    Øvelserne kan findes på http://www.exrx.net/

    På forhånd tak for hjælpen