grammowitch

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by grammowitch

  1. 1200 kcal er lige lovlig drastigt, din krop vil goere alt for at holde pa fedtet, hvilket betyder et langsomt stofskifte, som ikke forbraender meget.

    Du spiser stadig meget kulhydrat, bl.a. i form af frugt, som basalt set er et simpelt kulhydrat pa niveau med sukker (dog sundere pga vitaminer og mineraler). Og hvis du tilfældigvis løber om eftermiddagen efter arbejde er der en risiko for at du bare forbraender dagens kulhydrater istedet for det egentlige fedt lagret i din krop.

    Hvis jeg var dig ville jeg goere saledes.

    løbetur om morgenen for morgenmad, hvis du ikke har 50 minutter sa bare 30 men gør det i intervaller, sa du far din puls virkelig op og køre. På det tidspunkt har din krop ingen kulhydrat og bruge af, og kan kun tage af fedtdepoterne.

    Herefter morgenmad prøv evt havregryn istedet. og noget frugt. Morgen er det måltid på dagen hvor du spiser mest kulhydrat. Som du går og braender af specielt om formiddagen.

    Frokost, mere kød, tiltider en enkelt skive rugbrød, men undgå frugten.

    Efter arbejde lidt hjemmetræning lave nogle armbøjninger, mave, få lidt tungere vægte med mere og få lavet en rutine som du køre en 45 minutter.

    Herefter en lille løbetur på en 30 minutter med intervaller så du får pulsen op.

    Aftensmad: Kød, salat og grøntsager, og hvad vigtig er ingen pasta, ris kartoffler eller brød, Du har ingen behov for kulhydrat på dette tidspunkt.

    Laeg evt 2 proteinrige snacks ind i løbet af dagen og igen undgå de hurtige kulhydrater.

    Læg dit kalorie forbrug så du går under 500 kcal dit reelle forbrug, uden motionen indberegnet.

    gå ikke for lavt, jo mere ekstrem du gør din kur jo større chance er der for at du tager det hele på og endda mere inden for en tidsperiode på 3 til 4 år.

    hvis du ikke taber dig kan du dels tage lidt kalorier fra så du lavet et lidt større underskud, eller evt prøve at zig zagge med høje dage og lave dage.

    Tævepatterne er ikke slemmere end at du kan fjerne en hel del af dem, ved at gå i et motions center og træne, jo stærkere bryst og ryg jeg mere udstrukket vil din hud blive og jo mindre tævepatter.

    Og vigtigt vær lidt tålmodig. Så skal det nok kommme.

    Martin

  2. Prøv evt at cutte i kulhydraterne i din aftensmad.

    Det vil sige ingen pasta, kartoffel eller ris. estat det med grøntsager som f.eks. broccoli.

    Pasta, kartofler og ris indeholder en masse energirige kalorier som du basalt ikke har brug for ved aften tid. :4mewantfood:

  3. Hej

    Først og fremmest godt gået indtil nu.

    Det der sker er at din krop har vænnet sig til at du forsøger at tabe dig, og hvad der så sker er at dit stofskifte går ned. pga af din krop vil gøre alt for at holde på kalorierne.

    Prøv at ændre dine vaner lidt, zig zag din diæt, ved f.eks. 2 til 3 dage om ugen at indtage lidt ekstra kulhydrater 500 til 100 kcal for så dagen efter at skære lidt ekstra i kulhydraterne. 500 - 1000 kcal.

    På den måde vil din krop øge stofskiftet fordi du lige pludselig indtager med mad end normalt. Og du igen vil køre med forhøjet stoftskifte.

    Martin

  4. Du skal tænke på jo længere du når ned i vægt, des mindre vil du tabe dig pr uge. 500 gram er faktisk helt fint på nuværende tidspunkt i dit forløb.

    Prøv at få målt din fedt procent i dit center, og tag det som udgangs punkt i stedet for din vægt. Ofte har man lidt løs hud hængende som kan misfortolkes som fedt, efter et slanke forløb som dit.

    Arbejd på at få opbygget muskelmasse, så skal de sidste par fedt maginaler nok forsvinde. Sålænge du er på en diæt.

    Martin