Sanne

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sanne

  1. Med andre øjne

    Fra tynd til tyk.

    DR1 kl. 20.30

    Hvordan ville dit liv være, hvis du så helt anderledes ud, f.eks havde en anden hudfarve, et andet køn eller måske var tyk? Hvordan ville du selv reagere, og hvordan ville andre se på dig? 27-årige Anette har altid været tynd - hun arbejder i en stor bladvirksomhed, en verden med fokus på udseende. Nu har hun sagt ja til at være testperson i et eksperiment, der vil forandre hendes udseende drastisk - fra tynd til tyk. Over tre dage skal Anette opleve verden med andre øjne for at se, om hun selv og omverdenen vil forandre sig, når hun pludselig ser helt anderledes ud. Sendes også 26. og 27.3.

    http://www.dr.dk/DR1/Med+andre+oejne/

  2. Jeg faldt tilfældigvis over denne artikel i min morgen-nyheds-surftur: http://avisen.dk/fed-adoptere-210507.aspx

    Artiklen viser, at en pletfri lægeerklæring ikke længere er en blåstempling af ens fysik. En for høj BMI ser ud til at være blevet et filter.

    Hvad bliver det næste? Man må ikke adoptere et barn hvis man er ryger? Man kan ikke få kørekort hvis man har en BMI på over 35? Man kan ikke få en livsforsikring, hvis man er i gruppen af fede mennesker?

    Det er egentlig lidt skræmmende, og endnu noget, der peger på den hetz store mennesker bliver udsat for i samfundet i dag. Det skræmmescenarie, som folk har spøgt med, at fede og rygere ligger på samme sociale rangstige, ligner mere og mere realiteter.

    Men så er det jo godt, at vi har taget beslutningen, og gør noget ved det!