strandløve

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by strandløve

  1. Hvordan kan du have hørt om "Bailine"-metoden uden at få noget info om hvad det er?

    Hej MaxPower, tak for svaret med hensyn til Cardio og Spinning, nu ved jeg hvad det er...

    Med hensyn til det andet, jeg søgte også på google, men fandt kun frem til nogen bøger der var på auktion og en klinik der behandler folk med denne metode, jeg stødte selv på ordet i nogen scannede sider jeg fandt fra en bog, hvor alle kalorieindhold og ting og sager stod. Men nu har jeg jo også fået linket til en anden side så det er bare godt.

    Men ja jeg troede det der Bailine metode også havde noget med spisning og gøre, altså kur ved kostændring siden det stod sammen med de her informationer omkring energi indholdet i madvarene.

    Men er det så udelukkende bare noget med stød til kroppe forskellige steder??? Eller har jeg ret i forbindelse med at også vedrører kost???

  2. Hej igen

    Mange mange mange gange tak for de rigtig gode links, jeg har dog endnu ikke fået læst dem alle men jeg siger mange takf or dem allesammen.

    Ikke mindst en stor tak til Cat for de motiverende ord og god vejledning og også en stor tak til rieweb som har delt sine erfaringer med os andre og mig selv.

    Der er dog to ord som forekommer lidt underligt for mig, jeg har stødt på ordet andre steder på siden her, men har ikke rigtig kunne spore mig frem til hvad det er.

    Ordret Cardio og Spinning, hvad betyder det?

    Samtid har jeg også stødt på ordet Bailine metoden????? Nogen der kender den????

    @Cat, Jeg er ca 172 høj og vejer de skuffende 92-94 kg, uanset hvad jeg gør kommer jeg ikke meget under de 90 måske lige nede på 88 and thats it, men dét jeg søger er heller ikke tab i kg, barte en bedre figur, som jeg kan være mig selv bekendt af.

    Min mave og fedtet omkring bryst og arme. Men jeg er sikker på med dine råd at kunne nå langt, så jeg siger mange tak for dem :D

  3. Tak for det rigtig gode svar keki..... jeg vil prøve at gå lidt mere op i hvad jeg propper i munden på mig selv, med hensyn til træningen vile jeg også se om jeg ikke kan starte roligt....og måske senere bygge det op til noget større.

    Kender du/i evt, et sted hvor man kan se hvor meget energi der er i grøntsager frugter osv?? for jeg tror jeg vil til at skære kraftigt ned på min kød forburg.... men der er vel også noget energi i grønt, frugt osv???

  4. Hej Motions folk....

    Jeg er lige oprettet i forummet og har muligvis oprettet tråden her i et forkert forum. Men nu er det gjort og jeg håber i vil hjælpe mig. Nu ser i ud til at vide en masse omkring vægttab, og sundt liv osv, så derfor valgte jeg at blive medlem i det her forum.

    Som i kan se er mit brugernavn strandløve, det er ikke fordi jeg er det, men jeg vil være det inden næste sommer!

    Lidt om mig selv:

    Jeg er en knægt på 25 år, arbejder til daglig på kontor ca. 8 timer om dagen, når jeg kommer hjem går dagen for det meste med at se fjernsyn eller sidde foran comp. og surfe lidt her og der. Muligvis er jeg ude i have en gang i mdr. hvis der er tid til det.

    Jeg elsker mad, og jeg ved ikke hvorfor men jeg syntes alt det som er usundt smager bedst, jeg elsker kød!!!

    Normal vis spiser jeg meget ris, næsten en gang om dagen, det skal sige jeg kommer fra den del af verdnen hvor de spiser ris dagligt.

    Jeg har prøvet at dyrke lidt motion løb og cykel nogen få gange men hver gang holder jeg op efter kort tid, jeg bliver træt og kan ikke, får ondt i ryggen ben, fødder ja overalt :(

    Men nu er jeg deroppe hvor det ikke er sjovt længere, jeg vil gerne være som de andre, jeg vil gerne være strandløven.

    Kan i hjælpe mig??? Både med hensyn til motivation, kost motion osv.