dap_dk

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dap_dk

  1. Ja, det er godt blevet koldt. Igår løb jeg for første gang med de lange vinter-tights og vinterjakken! :crazy: Hvornår kommer den sommer??? :tongue:

    Trænger vist efterhånden også til en lille pause i træningen, så efter Firenze i næste weekend holder jeg vist træningsfri resten af året og kun lunte småturer. Det selvom jeg ikke er i nærheden af dit løbepensum! :smile: Men mine lægge er lidt brugte

  2. Surt, du gik død i New York! Det er sgu aldrig sjovt, når der ikke rigtigt er noget krudt i benene. Havde heller ikke selv noget energi igår, så jeg måtte slæbe mig igennem mine 14 km. Skal løbe Firenze marathon om 2 uger og håber godt nok at benene er lidt mere friske der for ellers kan jeg ikke holde tempo! :dry: Så jeg føler med dig!! :tongue:

    Nå, men godt du havde en god tur i New York, som jo altid er spændende og så med den dollarkurs! :laugh:

  3. Træning torsdag den 31. oktober

    Løb ca 10 km

    tid: 49 min

    Ingen pulsur eller noget - bare en tur for at lade op til flyturen...I'm off :superman:

    Ja man ved jo aldrig :wink: Fik lige en mail i går aftes, hvor en jeg kender venligt havde regnet ud, at jeg - i forhold til min 10 km-tid - skulle løbe i mål i tiden 3.28 på søndag...men det har jeg jo skullet mange gange - det er bare ikke lykkes endnu :laugh::wink:

    Nå vi ser på det - hvis jeg har gode ben og det kører, kan jeg jo ligeså godt forsøge noget et eller andet...har jeg ikke gode ben skal jeg bare i mål :bigsmile:

    Selvfølgelig har du gode ben på søndag!! :bigsmile:

  4. Hvor er du sej! Dyb respekt!! :w00t:

    Her går man og tror du lige skal slappe lidt af, men næææ nej ... så snupper du lige en 100 km! :laugh:

    Ja, jeg kan godt se at mine sammenlagte 71 km. i løbet af ugen, ikke måler sig meget i forhold til. Så må jeg vist til at tage mig sammen :tongue:

  5. Du får da alligevel nogle km. i benene alligevel :laugh:

    Efter Copenhagen marathon var jeg selv godt smadret, så jeg tør ikke tænke på hvordan det ville være efter at have løbet de 78 km i bjergene! Ved du hvordan de andre distancer er i forhold til den store? Altså jeg tænker på hvor mange højdemeter og om det stadig er på små stier? Det kunne være ganske spændende at prøve, men jeg er desværre ikke sikker på at mine knæ kan holde til det.

  6. Det virker nu som om du klarer dig ganske udemærket uden en gul trøje - du får godt nok løbet nogle kilometer! :bigsmile: Stor respekt!! :4thumbup:

    Jeg håber du er klar til løbet? Det bliver spændende at hører om du kommer under de 10.