bikealot

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bikealot

  1. Hej Emil

    Hvis du blot løber for motionens skyld, synes jeg det er en god ide at du laver cirkeltræning i stedet for. Der får du jo rørt hele kroppen. Hvis du til gengæld løber, for at blive en bedre løber, - så er der ingen genveje. Eller, dvs. det er en god ide at kombinere løb med styrketræning, men du kommer ikke udenom løbedelen. Det er nu heller ikke så slemt at løbe om vinteren. Hold dig indendørs de dage hvor det blæsser og regner meget, og nyd de dage der er med solskin eller stille vejr.

    I øvrigt er det ikke en god ide at bruge dine løbesko indendørs. Nu skriver du ikke hvad du ellers laver (ud over cirkeltræning), men ved f.eks. boldspil, badminton og lignende hvor du laver pludselige retningsskift, er det en MEGET dårlig ide med et par løbesko pga. den høje hæl. Hvis du vrider om på foden, er der næsten med garanti risiko for en alvorlig skade.

    Nu skriver du "Spare en masse penge", alting er jo relativt, men hvis du har en A-Z eller Bilka i nærheden, så prøv at kigge i deres sportsafdeling. De har næsten altid indendørssko til under 200 kr. Igen, - det kommer an på hvad du skal bruge dem til. Nogle sportsgrene kræver mere støtte/stabilitet eller stødabsorbering end andre.

  2. Hej SuneDogan

    Jeg ved ikke hvad det kan være, men det lyder som noget jeg selv har oplevet for nogle måneder siden. Netop sådan en konstant irriterende fornemmelse (ondt, men alligevel ikke rigtig ondt) som bliver værre ved fysisk aktivitet og specielt ved løb eller lign. "hoppende" aktivitet. Jeg tilskrev det en form for nyre- eller galdesten, - og summa summarum er at det gik væk af sig selv. Jeg tror ikke jeg løbetrænede i den periode, men jeg dyrkede meget spinning (hvor jeg dog også kunne mærke det, men ikke så slemt som ved løb).

    Håber du snart bliver fit for fight, og hvis du tager til doktormanden ville jeg da gerne høre hvad han mener det kan være.

    Mvh

    Susanne

  3. Jeg mener jeg engang har hørt noget om, at man skal motionere i et vist stykke tid af gangen (45 min) før kroppen slår fra kulhydratforbrænding over på fedtforbrænding. Er det noget der er videnskabeligt bevist, er det bare en formodning man har, - eller er det noget jeg har drømt!

    Det kunne være lidt interessant at vide, da jeg af og til løber nogle ture (som supplement til cykling), men de er som regel kun af ca. 30 min varighed, så begynder mine knæ gerne at brokke sig.

    Jeg kunne evt., når jeg ellers har tid til det, - kombinere løbeturen med en rask travetur, så jeg totalt set kommer op på f.eks. 60 min. motion

    Mvh

    Susanne