MrKjaer

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MrKjaer

  1. Tak for alle de gode svar.

    I min familie har vi det (heldigvis) sådan, at vi kan snakke om stort set alt. Jeg har faktisk tænkt på at lade dem læse denne tråd, da jeg ikke rigtigt synes jeg kan komme ud med budskabet når vi sidder og snakker overfor hinanden. Det er faktisk rigtigt, at det lige i tiden er svært at holde motivationen på grund af den manglende opbakning. Men håber ikke det stopper mig.

    Grunden til jeg vil ned på 80 kg, er at jeg vil have en udmærket "grundform" at starte mit styrketræning op på. Tidligere (da jeg vejede omkring 90-93kg) styrketrænede jeg intensivt, men det kunne ikke ses på grund af det fedt som jeg havde på det tidspunkt. Derfor kunne det være fedt at nå 80, begynde at træne og så kunne se resultaterne bedre og blive markeret.

    Skal jeg prøve at vise dem denne tråd?

  2. Hej MOL.

    Jeg er en fyr på 18 år, som er 191cm høj og vejer 85kg.

    Jeg har fornyligt tabt mig lidt. Mit mål er at komme ned på 80kg.

    Der er dog imidlertid et problem. Ser i, min storesøster har anoreksi (er på sit 6. år i sygdommen) og derfor er mine forældre ikke så glade for min nye livsstil. Jeg har forsøgt at fortælle dem, at jeg aldrig nogensinde vil få det sådan - jeg vil bare ned på de 80kg. Det er bare som om de ikke forstår, og det hæmmer lidt min plan ang. de sidste 5kg. Hver gang jeg spiser sundt bliver det kommenteret (faktisk negativt) og bl.a. når jeg vælger rugbrød frem for hvidt brød står de bare og ligner spørgsmålstegn.

    Jeg har levet meget usundt før i tiden, og har næsten været oppe på 100kg, men det skal være slut nu. Det er bare irriterende at det ikke anses, og det ligesom "ikke er iorden" at tabe sig. Jeg kan godt forstå, at mine forældre er nervøse jf. min storesøster men skal det gå ud over mig?

    Jeg har som sagt forsøgt at tale med dem, men det er som om de ikke rigtigt forstår det. Det er bare frustrerende at komme hjem fra skole og tage rugbrød og rød peber, hvorefter man får stukket en kommentar i hovedet om "hvorfor du egentligt ikke spiser de to stykker pizza fra igår?".

    Er der mon nogle her på MOL som har nogle råd? Alt er velkomment. Vil især gerne have input til, hvad jeg kan sige til mine forældre. Det er altså ikke fedt at gå og tabe sig, og så blive kigget "skævt" til selvom det kører efter planen.

  3. Tak for det dybdegående svar. Så blev jeg da det klogere.

    Jeg vidste godt, at jeg ikke kunne udrette det store men vil nu forsøge mig alligevel. Det er jo sjovt nok de tre uger inden sommerferien at man først rigtigt "panikker". Men du skal have tak for din tid i hvert fald.

  4. Hejsa.

    Første indlæg på MOL.dk, så i må hellere dække jer.. :tongue::crazy:

    Anyways, jeg har trænet i snart et halvt år og er egentlig godt tilfreds indtil nu. Men, men, men.. Sommeren står for døren og jeg vil gerne være lidt mere sporty end det er tilfældet på nuværende tidspunkt. Jeg er 191 cm. og vejer omkring 88kg.

    post-15620-1183394044_thumb.jpg

    Jeg havde tænkt mig at cutte lidt, i et par uger måske for lige at blive helt klar til sommerens strande.. :P Men har aldrig prøvet det før, så jeg ved ikke rigtigt hvor jeg skal starte. Gælder det bare om, at spise meget lidt i den periode eller skal der spises noget specielt? Skal man skære ned på antallet af måltider, eller øge dem?

    Er der nogen forholdsregler man skal tage sig, når man cutter (ved godt man mister muskelmasse), men skal man træne normalt? Ville være super glad for et par vise ord.