Modo

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Modo

  1. Hej!

    Tak for svaret....

    Jeg har lånt bogen og er gået igang med intervaltræning.....Jeg har udset mig nogle gode stigninger....Jeg kører med en puls på ca. 140-150 imellem disse stigninger, og opad går det i ca. 3-4min med puls stigende fra 170 til 180-195 afhæning af gear & stigning. Dette gentages ca. 5 gange pr. træning.

    Nu må vi se hvad det føre til....

  2. Tak for svaret, du maa meget gerne vende tilbage!

    Jeg laeser selv i Berne&Levy physiology samt guyton&hall, de har teorien iorden mht. hvad man iagtager lige her og nu i forb. med traening, og lidt mindre om hvad man opnaar paa sigt, men de mangler begge den praktiske del (selvsagt, da de jo ikke er specifikt idraetsfysiologiske boeger).

    Men jeg lunter ned paa biblioteket i loebet af ugen og kigger paa sagen, men i maa meget gerne poste konkrete forslag til traeningen....

    tak for hjaelpen

  3. Hej!

    Jeg skal igang med noget konditionstraening, da jeg gerne vil have min hvilepuls ned fra de nuvaerende 80...

    Jeg har proevet i et par uger nu med "almindelig" (op paa cyklen, og traed igennem til du segner) traening, men uden effekt.

    Min laege har saa anbefalet nu at jeg skulle optimere min traening via et pulsur og proeve det i 6-8 uger.

    Han anbefalede at jeg cykler ca. 20 Min. til at blive varm paa. Dernaest skulle jeg traede til i et par min. og faa den op paa de 140-150. Det vigtige var saa at jeg slappede af herefter, inden jeg igen fik den op i et interval.

    Mit sporgesmaal til jer er saa om i har nogen forslag til forbedring af dette eller evt. supplerende programmer?

    Det skal siges at jeg at kun cykler (gerne paa MTB i skov), og hvis vejret er virkelig skidt saa har jeg et cykelergometer herhjemme....

    Til sidst skal det siges at jeg er 22 aar, dreng, vejer 64kg, puls 80.

    ps. Hvis i har kendskab til nogle gode boeger om idraetsfysiologi (gerne med lidt teori, er selv stud.med.) maa i meget gerne sige til.

    MVH.

    /Modo