Jamesgoingstrong

Medlemmer
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jamesgoingstrong

  1. For lige at stille et spørgsmål, da jeg også selv har et pænt svaj i ryggen, KAN man træne ryggen således at lænden nærmest bliver skudt mere baglæns? Hvis ikke jeg trækker maven ind og bare står og slapper meget af, så får jeg altså et alvorligt svaj i ryggen, somom rygsøjlen bøjer for meget indad nede omkring lænden og ca 20cm op.

  2. Hey, hey derude.. tænkt mig at gå i gang med et 2-split istedet for fullbody, går udelukkende efter masse lige for øjeblikket, så har i nogle ideer til forbedring eller lignende må i meget gerne give jeres mening :)

    Dag 1 (Bryst/Skulder/Triceps/Mave)

    BB Bænkpres 5x5

    DB Incline Bænkpres 3x8

    Military Press 3x8

    Arnold Press 3x8

    Dips 3x8

    Fransk Pres 3x8

    Weighted Crunches 3x8-10

    Skrå Mave i maskine 3x8-10

    (syns ikke side bends er så god, andre forslag til en god øvelse der giver i siderne?)

    Dag 2 (Ben/Ryg/Biceps)

    Squat 5x5

    Dødløft 5x5

    Chin Ups (vil gerne kunne tage ca 20@BW, hvordan er det bedst at tage dem så?)

    Bent Over Rows 3x8

    Cable Seated Row 3x8

    DB Preacher Curl/DB Concentration Curl 3x8

    Standing Calf Raise 3x8

    Back Extension 2x20

    Hvad synes folk om at tage nogle Armbøjninger til brystet en gang imellem?

  3. Der skulle også have stået onsdag :) Vil gerne have den dumbbell kickback med, tror btw. biceps får rigeligt med tæsk i chin-ups..

    Mandag

    Squat 5x5

    BB Bænkpres 5x5

    Dødløft 5x5

    Seated Cable Rows 3x8

    Dips 3xX

    Wide Grip Pulldowns 3x8

    Weighted Crunches 3x8-12

    Onsdag

    Front Squat 5x5

    Military Presses 3x8

    Chin-ups 5x5

    DB Kickback 3x8

    DB Incline Bænkpres 3x8

    Calf Raises 3x8-12

    Fredag

    Squat 5x5

    BB Bænkpres 5x5

    Dødløft 5x5

    Seated Cable Rows 3x8

    Dips 3xX

    Wide Grip Pulldowns 3x8

    Weighted Crunches 3x8-12

    Vil dog gerne have lidt pull-ups ind, eventuelt istedet for pulldowns? Ellers, fint til opbygning af masse ?!

  4. Hvordan ser det ud som fullbody program? De 5 gange om ugen jeg træner nu tager for meget af min tid :'(

    Mandag

    Squat 5x5

    BB Bænkpres 5x5

    Dødløft 5x5

    Seated Cable Rows 3x8

    Triceps Dips 3x8

    Back Extension 2x20

    Weighted Crunches 3x8-12

    Tirsdag

    Front Squat 5x5

    Military Presses 3x8

    Chin-ups 5x5

    DB Incline Bænkpres 3x8

    Preacher/Concentration Curls 3x8

    Dumbbell Kickback 3x8

    Pulldowns 3x8

    Calf Raises 3x8-12

    Fredag

    Squat 5x5

    BB Bænkpres 5x5

    Dødløft 5x5

    Seated Cable Rows 3x8

    Triceps Dips 3x8

    Back Extension 2x20

    Weighted Crunches 3x8-12

    Eventuelt kører en isolationsøvelse før en multiledsøvelse og således kører dem i superset? Muligvis også varierer i sæt og reps fra uge til uge?

    Helt hen i vejret?

  5. Giver op, utroligt folk kan fatte så lidt... Hvis nu i selv gad at læse lidt på det, eller bare sætte lidt af det sammen jeg havde sagt ville der nok være en smule fornuft bag.. Keki ved du hvad den biologiske værdi går ud på?..

    Har ikke et før/efter billede, men har fået utroligt mange komplimenter, www.optimumanabolics.com - se den første person, ændret mig i stil med ham, er blot en smule større..

    Min sidste kommentar på det her emne, får alligevel aldrig nogen ende hvis jeg skal sidde og skrive 200sider før det giver bare den mindste mening for nogle af jer.

    /out

  6. Kom nu med eksemplet på den dagskost i de uger hvor du indtager 30 g protein om dagen....!

    Som jeg sagde i indlægget FØR! improvisere bare, indtager hvad jeg har lyst, bare det har så få proteiner og så lav en biologisk værdi som muligt, og så tager jeg bare en masse bodylab carbs.

  7. :laugh: :laugh: :laugh:

    Hvorfor tror du proff. bodybuildere indtager op til 800 gram proteiner om dagen - de behøves jo alligevel ikke med alle de hormoner, de sender rundt i kroppen?

    Suk... Endnu ikke fattet det er en del af en cyklus? Ved at ramme alle de 8 anabolske faktorer. Desuden har de "prof" bodybuildere nok også en del mere muskelmasse at mætte.

  8. Tager det som det kommer, æd for fanden da bare nogle grøntsager/frugter med lidt protein, pasta, gryn, brød, find det med så lidt protein i som muligt og det der har en meget lav biologisk værdi.. f.eks. pr 100g økologiske rosiner er der 74g kulhydrater og 4g proteiner.. Derudover er det bare at hælde nogle carbs ned når det bliver for svært...

  9. James,

    jeg HAR læst Optimum Anabolics PDFen. Og den holder ikke.

    Det er naturligvis ikke sludder alt sammen - der er faktisk en del gode pointer i. Men det er stadig et salgsprodukt, og hvis noget skal sælges skal det også KUNNE sælges....!!! Der er tvivlsomme påstande fra start til slut, og hvis man magisk kunne gøre som programmet påstår ville *alle* gøre det.

    Fællestræk ved alle dem der træner og har RESULTATER er: konsisent træning, konsistent kost, konsistent hvile, og evt. stoffer. That's it.

    Netop læst den? Har du bare læst det på www.optimumanabolics.com ? Jeg har læst godt 200 sider om det og mange af tingene bliver mere fornuftige igennem hele bogen... Der er flere af de helt store bodybuilders der er begyndt at bruge det, har du læst det kan du også se flere eksperter komplimentere programmet...

    Det virker for mig, så i må have de meninger i vil :D

  10. Vrøvl er nok for blid en betegnelse. Det du forslår er nærmest idiotisk. Uanset hvor stor en hormonrespons dit forslag eventuelt ville give ville man ikke få gavn af dette. Hormoner virker anabolsk ved at øge proteinsyntesen. Hvordan skulle det kunne hjælpe med et dagligt indtag på kun 30 gram protein? Du vil tabe mere muskelmasse i dine uger med lavt proteinindtag end du kan bygge op i de uger, hvor du har et højt indtag...

    Hør nu her, alle de der KÆMPESTORE bodybuilders der tager steroider som var de sindssyge vokser langt over deres genetiske potentiale, netop ved at tilfører kroppen anabolske hormoner.. Ved at gøre det igennem en specielt trænings- og kostcyklus kan du gøre det samme NATURLIGT... Tror du det er proteinerne der får de steroidevrag til at vokse? WRONG, steroider er ikke et protein..

    Du burde læse om hele programmet, både træning såvel som kost hvis du virkelig er så skeptisk.

  11. Mage til vrøvl skal man da lede længe efter. Der er masser af proteinkilder som giver protein af en fin kvalitet. Og der er mange der har bygget masser af muskelmasse uden nogensinde at indtage et proteintilskud.

    Hvad med at læse alt hvad jeg skrev inden du skriver sådan noget "vrøvl" .. Snakkede om den periode med meget LIDT protein, siger bare at det mad hvor der er "LIDT" protein i og som samtidig har en lav biologisk værdi ikke bliver optaget ligeså godt af kroppen som så mange andre produkter.. Det er de proteiner jeg siger man ikke skal hænge sig ved i den periode da man helst skal have de 30g lige efter træning.

    Kulhydrats tilskuddet er kun hvis man ikke kan få dækket sit daglige kalorieindhold uden at indtage mange proteiner..

  12. 4000kcal :o så skal dit stofskifte deleme være enormt højt da.. Det er ikke en ustruktureret plan, faktisk meget avanceret når man får læst det godt igennem.. Er faktisk rigtig fint til nybegyndere da det blot kræver man gider læse programmet igennem og så få styr på sin kost.. de første 3 måneder man træner vokser man jo også stort set lige meget hvad man gør :D

    Det er blevet godkendt af flere forskere, diætister, instruktører og tidl mr. olympia.. Helt nyt indenfor bodybuilding verdenen, og det strider imod hvad alle andre før har sagt, men det virker! uden tvivl..

  13. haha, care!

    Nej har ikke bare tabt mig og blevet mere markant, muskler er som du sikkert ved tungere end fedt og det viser vægten også. Regner det ud ved at bruge min fedt% fra start og så efter 9 uger og regner min masse ud (-) det fedt jeg har på kroppen.. Også sådan jeg regner ud hvor mange gram protein jeg skal have, da fedt ikke kræver proteiner.

    Når man begynder på de 3 uger med kun 30g protein om dagen, sender musklerne et "sos" til den del af hjernen der styrer kroppens anabolske hormoner hvilket medfører at ens testosteron, IGF-1 og væksthormon forøges helt esktremt meget! Ik kun det der er med til at gøre det, kommer også an på at spise rigtigt i de andre perioder og træne så musklerne hele tiden bliver forvirrede og ikke har anden mulighed end at vokse.

    Har intet med TVShop at gøre, aldrig kigget på det før :s .. istedet for at være så lukkede skulle i prøve at søge på "Protein Deprivation" og begynde at læse lidt.. Spild af tid at sidde og forklarer mig selv når i ikke er åbne for den mulighed at det muligvis virker.

  14. ingen grund til at hænge sig for meget ved de få proteiner man får igennem forskellige slags mad som har en meget lav biologisk værdi, de bliver alligevel næsten ikke optaget af kroppen..

    som sagt, er det for svært kan man jo købe nogle carbs.

    indtager kun kulhydrater med meget glukose lige efter træning.

  15. Folk griner ikke af dig i centrene (: der er mange som dig selv, vil hellere være tynd end jeg vil være stor og overvægtig.. Forestil dig hvordan de har det når de sveder efter 2 minutters løb!

    Spis noget oftere, Morgenmad, Formiddag, Middagsmad, Eftermiddag, Aftensmad, Sen aften (1 time inden du går i seng) - få noget med en masse proteiner, hvis altså du beslutter dig for at begynde i et fitnesscenter og styrketræne ordentligt. :)

  16. Gider ikke engang spilde min tid på at gå i dybden med det, men nej squatfather det er ikke en hjernedød ide.

    i de 3 uger man kører med "højt" proteinindtag indtager man 1.14g protein pr. kg kropsvægt hvis man som i mit tilfælde vil tabe fedt, stige i vægt og opbygge muskler. Efter de 3 uger tager man 3 med 30g protein lige efter træning som det eneste hele dagen og så efter de 3 uger tager man 3 der er næsten det samme som de første 3 uger, blot med endnu et måltid om dagen med 30 ekstra gram protein, da musklerne bliver pumpet helt utroligt meget op når de endelig får det protein de har manglet.

    De 3 uger med lav protein er kaldet en "Protein Deprivation Period", som er et led i en "Hyper-Adaptive Cycle", gør dig selv den tjeneste at læse lidt på det hvis du tvivler. Erfaret det på egen krop, man vokser helt ekstremt hurtigt. Mange andre ting der spiller ind, men som sagt, tager alt for lang tid at forklarer, blot at gå ind på hjemmesiden jeg skrev tidl. og gå i gang.

    - og jo, kan godt lade sig gøre at tabe fedt og opbygge muskler på samme tid uden at dyrke cardio. Gælder blot om at holde sit blodsukker stabilt så der tæres på fedtdepoterne og holde sit insulin niveau i top da det er et af kroppens anabolske hormoner.

    Giver dig ret Captain C, måske at ligge lidt hårdt ud :)