Femme

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Femme

  1. Hej - og velkommen til min log.

    Jeg håber at i har lyst til at læse med og meget gerne komme med kommentarer :tongue:

    Lidt om om mig selv:

    Køn: Kvinde

    Alder: 23 somre

    Vægt: 72,4kg

    Fedt%: 30,3 (målt med vægt, så jeg ved godt at det ikke er helt nøjagtigt)

    Jeg har en drøm om at søge ind til politiet og gør lige så snart min fysik er til det. Jeg har gået på VUC's forkursus og er rimelig godt med bogligt/skriftligt, så det er egentlig bare det fysiske der mangler. Men det kommer snart :devil:

    Jeg har aldrig trænet seriøs træning, men er helt opsat på at komme til det. Jeg har både trænet i SATS/Nørrebro, FitDK/Falconer, men fik simplethen spat af alle de mennesker. Jeg var rigtig glad for holdene (specielt BodyCombat i FitDK :wub: ), men måtte virkelig være tålmodig når det kom til maskinerne/vægtene.

    En ven foreslog at jeg prøvede Vestbadet i Rødovre (som er byen jeg er opvokset i) Det gjorde jeg så og tog min 17-årige dovne lillebror med og jeg var solgt. Der var stort set ingen mennesker og alt hvad jeg har brug for. Så træner du der og ser et eller andet kvindemenneske forvilde sig rundt blandt vægtene og ligne en der er undsluppet fra galeanstalten, er det sikkert bare mig :tongue: Et andet plus er en lille cykeltur på 8 km frem og tilbage.

    Tilbage til formen. Tja, det er nok ikke lige den bedste, men med målrettet og hård træning skal det nok lykkes.

    Svage sider er løb og de skide kropshævninger.

    Jeg startede ud med lidt løb igår. Jeg har haft en del skinnebensbetændelse, som jeg også lige er nødt til at tage hensyn til :dry:

    Søndag d. 7. dec

    3km cykel

    Løb 6 min, gå 4 min, løb 6 min. Det er så cirka mit udgangspunkt mht løb. Følte nærmest jeg var ved at dø efter de seks min og måtte koncentrere mig om at trække vejret normalt. :crazy:

    5 km cykel

    Mandag d. 8. dec

    8 km cykel

    Benchpress:

    5x10@30 kg. Havde spotter på i slutningen af hvert sæt, men det behøver jeg ikke meget længere :tongue:

    Så ville vi egentlig have kørt incline press, men der var optaget så det blev til

    Incline DB Press istedet

    5x10@7kg i hver hånd. Ikke meget, men jeg er stadig ikke særlig stabil med de frie vægte, plus temmelig smadret efter benchpress.

    Pec deck flyes

    5x10@15kg

    Cable Crossover

    4x10@10kg. Jeg havde pænt ondt i triceps efter benchpress. Lidt en blanding mellem "muskelondt" og "seneondt" hvis i forstår? :wink: Sjovt nok bare kun den ene?

    Lillebror og makker trænede biceps, men det venter jeg til med imorgen. Ville egentlig have trænet triceps, men tænkte jeg nok lige måtte lade være.

    Så jeg trænede lige mave i stedet.

    Herefter gik turen hjem til moar, som sørgede for mad (tror det var lidt en blanding af chili con carne og kødsovs!). Efter det gik turen videre til jiu jutsu, som jeg går til et par gange om ugen. Træningen bestod af:

    30 min opvarmning; løb, og en del sparketræning på pletpuder. Lige pludselig besluttede min egen fod sig for at flexe, hvilket resulterede i en ret øm storetå.

    Efter det stod menuen på forsvar mod håndledsgreb. Vi øvede ikke så mange teknikker, men mere på at reagere, hvis en tager fat i ens håndled (eller begge). Så vi gik alle rundt blandt hinanden og tog på skift fat på hinanden. Så det gjaldt om at "chokere", ved enten spark eller slag et udsat sted og derefter lave lås, kast, nedtagning eller hvad man nu lige følte for.

    Til sidste sluttede vi af med noget randoori, som foregår således: En person stiller sig i midten af en cirkel og så er det ellers bare de andre der går løs på vedkommende. En af gangen selvfølgelig, men alligevel så hurtigt at man når at få pulsen lidt op. Me like :bigsmile:

    Derefter en 8km cykeltur hjem til Nørrebronx.

  2. ET NOTA TIL ALLE POLITIANSØGERE....

    Jeg har fundet en gratis hjemmeside www.test-dig.dk med lyd diktat, lamenviden og matematik...

    Jeg vil bare anbefale den til alle... :4thumbup:

    Vil da gerne lige give mit besyv med. Ja, siden er ret genial, men vær lige opmærksom på at ikke alt der står derinde er rigtigt. Fejl i nogle af diktaterne, dadler er IKKE hovedingrediensen i cola, SOS står IKKE for "Save our Soul" osv.

    Er du i tvivl om du har ret eller de har, så søg lige på det andet steds. Wiki, google whatever... :smile:

  3. Jeg vil helt klart anbefale dig at tage forbi Kaiser Sport. Det er så ultra vigtigt at dine sko passer til dig, og i Kaiser er rigtige gode. Sidst jeg skulle have sko tog mig/dem 45 min at finde de rigtige. Jeg har døjet en del med skinnebensbetændelse, og det er pist væk efter jeg fik nye sko.

  4. Jeg har et lille problem.. Min ryg er meget stiv.. Altså jeg er ikke svajrygget, jo måske en lille bitte smule.. Men når jeg krummer ryg, krummer ryggen ikke. Min rygsøjle bliver kun lige.. Ingen bue eller noget, bare lige..

    Det betyder at jeg også har problemer med at holde lænden i gulvet ved alm mavebøjninger. plus jeg jo ikke kan krumme rygge, så det går ikke helt så godt..

    Nogen med lignende problem og er det simpelthen bare et spørgsmål om smidighedsøvelser til ryggen.. Eller er det andet man kan gøre..

    Den har faktisk altid været sådan, nu jeg tænker efter...

  5. Jeg har været til prøverne og fandt opvarmningen klart den mest krævende, men det kan naturligvis sagtens hænge sammen med at jeg er en mand, og ikke kan multi-taske.. :)

    Der er en tråd her på MOL.. "De fysiske prøver til La Policia" Der er kvinder også velkomne til at kigge og kommentere.

    Var det så krævende fordi det var svært koordinations-mæssigt eller hårdt kondition-mæssigt?

    Eller begge dele

    hvordan gik prøverne så? :smile:

  6. Har de noget på Vuc?! men der er så ikke noget fysisk træning med i el hvordan?.

    Jeg har også spillet noget bold, men stoppede også pga militæret :-) hvor har du været inde henne og hvor længe?

    Jeg prøver også at løbe (el dvs skal til at starte op nu) også har jeg styrketrænet de sidste par mdr men er stadig rusten til kropshævningerne..så er mest det jeg øver lige for tiden :) og els går jeg også til noget aerobic for at holde mig lidt i gang det er også mest for hyggens skyld ligesom dig..jeg eelsker bare de tøsetimer :D

    hehe tak jeg savnede bare nogen piger at tale med det om ! ku være sjovt at høre lidt om hvorn de forskellige træner sig op til det nemlig:-)

    Fandt lige skemaet frem.. På vuc er det fordelt således:

    dansk - 10 timer

    matematik - 4 timer

    sanfundsfag (politirelevante emner) - 4 timer

    Orientering (geografi, historie, aktuelt navnestof osv.) - 2 timer

    Psykologi - 6 timer

    Politi-idræt - 3 timer.

    Jeg var inden og snakke med en studievejleder, hun sagde i idrætten var det en politier der kom ud og undeviste. Bl.a hvad opvarmningen gik ud på og hvordan øvelser skulle laves.. Så man skulle ikke se på det som idræt-idræt men mere som hjælp til ens svage sider og får at få det helt på plads..

    Jeg var i Vordinghul og bare de fire mdr det tog.. Hvad med dig?

    Du bor i kbh et sted ikk? Kunne du måske være interesseret i at mødes og snakke lidt fordi, jeg tror foraet vil gå under hvis jeg giver los med at det jeg gerne vil snakke om :laugh:

    Måske vi kunne lokke andre ligesindede med.. :wink:

  7. Hvilken forskole starter du på?

    Jeg søger nemlig selv ind her i starten af 08, så var nysgerrig :-). Dyrker du noget sport nu el hvordan?

    Er ofte mændene herinde som skriver om optagelsesprøverne..så ville høre nærmere om kvinderne (els er det bare mig ikke har opdaget tråden) :-)

    Jeg starter på VUC i hvidovre..Havde også tænkt lidt på den i Ballerup men den koster 13.500 og VUC 1100.. Og hvad jeg kunne se var timerne meget ens.. Så det blev VUC.

    Jeg har tidligere gået til jiu-jitsu, men stoppede da jeg var inde i militæret, og har bare aldrig fået startet op igen, men håber jeg for tid efter nytåret.

    Jeg kører lidt mtb en gang imellem, ellers går jeg til mange forskellige danse/aerobic timer i sats. Ikke fordi det gir godt men fordi jeg godt kan lide det..

    I øjeblikket løber jeg bare, skal lige have kondien i form inden jeg starter noget styrketræning.. Ved heller ikke helt hvor jeg skal starte, men regner med at få hjælp til det på forskolen..

    Hvad med dig selv...?

    Jeg synes at det er rigtig godt initiativ med denne her tråd.. Jeg er osse helt vildt nysgerrig.. :tongue:

  8. Prøv med speltmel.. Eller hvid hvede, som er noget a la hvedemel, men bare med flere fibre i. Eller noget i den stil.

    Når jeg bager blander jeg bare lidt forskelligt.. Men sådan så det passer til opskriften. Laver jeg pandekager er der f.eks mere speltmel og hvid hvede end rugmel. Så de bliver "lette". Er det grove boller jeg bager er der mere groft mel i end ellers.

    Men prøv dig frem..