Caterpillar

Medlemmer
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Caterpillar

  1. Hej :bigsmile:

    Ja, jeg har haft en fin weekend, lidt for stressende, men hyggelig. Men jeg føler slet ikke, at jeg er udhvilet til den kommende uge, så det var en hård dag idag.

    Hvad med dig? Det ser ud til at du fik hygget igennem med forældrene, jeg var lige inde og kigge i din log imorges, og lige siden har jeg fantaseret om din mors banankage..... MUMS :wub: . Det vil jeg altså lave til mig selv på lørdag.......

    Hej igen girlfriend,

    Jo tak, jeg har haft en rigtig dejlig weekend, hvilken mandagen desværre har været en stor kontrast til - men men i morgen venter en ny dag.

    Hehe ja, den var/er (fik lidt at hygge mig med) også rigtig god. Banankage kan også sagtens laves i en fedtfattig udgave, da bananer jo indeholder en del naturligt fedtstof.

    Knus

    Anne Mette

  2. Vægten idag sagde 60,8 kg!!! :4thumbup: Rigtig lækkert! - og kan nu næsten presse mig ned i et par af de gamle bukser :tongue:

    Kæmpe stort og velfortjent tillykke! Nu er der ikke lang vej igen til de 59 kilo :4thumbup:

    Keep up the good work :superman:

    //AM

  3. Nå jeg kommer jo ikke udenom det, det er mandag, det er morgen. Og der skal betales for weekendens udskejelser. Ikke overraskende sagde vægten +.

    Vægt mandag d. 29/10.07 = 65,9 altså + 1,4 kilo (AV!!!!!!)

    Nå jeg lover :innocent: at de er væk til på næste mandag.

    (Ja livet er uretfærdigt, bare fordi man spiser en 6 retters italiens menu :4mewantfood: , drikker et par Gin tonic :wub: , et ? antal glas rødvin, lidt grappa (føj for øvrigt... men ned skulle den jo) og får en kage til kaffen, (måske egentlig også noget ækelt whisky, nu hvor jeg tænker mig om). Ja så tager jeg på.... mærkeligt, mærkeligt mærkeligt!!!!!!!! :innocent:) (Nå ja, nu hvor jeg tænker mig om, så var jeg jo heller ikke helt effektiv i fredags..... så måske der alligevel ikke forligger en eller anden universel vægt-sammensværgelse mod mig).

    Hej Marie,

    Det kan godt være en god weekend kan ses på vægten, men det skal der altså også være plads til. Vi er jo kun mennesker og lever kun denne ene gang.

    Du skal nok få vægten bragt ned igen! Keep up the good work :superman:

    //AM

  4. Hej Chrissie,

    Håber, det går godt med din laaange arbejdsdag?

    Glæder mig til at læse, hvordan det er gået på vægten i dag - den bør være gået ned med det arbejde du har lagt for dagen, selv om kroppen til tider kan reagere anderledes end man regner med, men der er ikke andet for end at fortsætte kampen :devil::superman:

    //AM

  5. Hej millemarie,

    Glæder mig til at høre, hvordan det er gået på vægten. Du har i hvert fald arbejdet for sagen og det er i virkeligheden det vigtigste, for kroppens reaktion er ikke altid til at regne ud, men kæmper man for det, så har man da lov til at håbe på et positivt (negativt på vægten) resultat.

    //AM

  6. Ja 7-9-23, lige for tiden er motivationen iorden.... men jeg kender mig selv så godt, at den kan ryge på ½ sekund. Men jeg prøver at nå mit mål så hurtigt jeg kan, derefter kommer den nye kamp.............at holde vægten. Jeg kan sku' godt blive lidt nervøs ved tanken.

    Det forstår jeg godt, du kan være nervøs for, sådan havde jeg det også, da jeg var tæt på mit mål i sommer (du ved jo, hvordan det er gået, selv om det også har en masse andre årsager). Jeg ved i hvert fald, at det også kræver en pæn stor portion at holde vægten og den er jeg sikker på du nok skal finde. Det er med at se på den "kamp" man har kæmpet og hvor dumt, det ville være at smide det hele væk.

    Keep up the spirit!

    //AM

  7. Hold da op, det er jo midt om natten...... du er jo ikke bare a-menneske, du er a+ menneske. Jeg betragter mig selv om et a-menneske, men jeg kan godt finde på at tude, hvis det en enkelt gang sker, at jeg skal op før kl. 6.00. Sover du så når du kommer hjem fra arbejde eller hopper du bare tidligt i seng?

    Jeg havde egentlig planlagt en middagslur i dag, men da det kom til stykket, besluttede jeg mig for, at det nok var bedre bare at hoppe tidligt i seng, da jeg ikke sover ret godt eller ret meget om natten for tiden. Det er derfor bedst, hvis jeg er godt træt, når det kommer til sengetid.

    //AM

  8. Ja lige præcis, jeg synes også, at jeg er blevet snydt for en del varme.

    Jeg har haft en fik dag, hårdt på arbejdet og så'en, men lige nu sidder jeg bare og slapper af.

    Håber du får en fin åbne vagt.... skal du meget tidligt op? det er en ting jeg bestemt ikke er god til.

    Jeg møder 5.45, når jeg har åbne vagt, så alarmen ringer 4.50... Den er ikke sjov lige når alarmen ringer, men så snart jeg er mødt er det ok og så får jeg jo så heldigvis tidligt fri. Når det kommer til stykket er jeg A-menneske... hvis der stadig er noget i den opdeling - jeg kan i hvert fald godt lide morgener og går gerne tidligt i seng.

    //AM

  9. Så har jeg været oppe på vægten og den sagde 64,7 kg :smile: (så det er okay) var lidt bange for jeg var tilbage på 66,5 kg for der syns jeg at jeg har ligget i et godt stykke tid! Nogen gange er det svært at komme under et bestemt tal, er der andre der kender til det? for mig var det 66,5 og her efter er det når jeg skal under 64 kg... ret irriterende.

    Flot vægttab :4thumbup:

    //AM

  10. Godt jeg ikke er den eneste med en tung dyne :tongue:

    Det er du helt sikkert ikke :tongue: Men nu har jeg lige taget endnu en åbne-vagt i fitnesscentret, så er der ingen vej uden om at forlade dynen, som ellers er min bedste og mest trofaste ven, ikke mindst i den mørke tid, der hastigt er på vej (jeg mangler stadig en ordentlig omgang sommer :unhappy: ).

    Har du haft en god dag?

    //AM

  11. Siden sidste log med træning har det set sådan ud med træning:

    Mandag: 1 t 40 m. i fitness (1 times step og derefter løbebånd og skimaskine)

    Onsdag: 1 t 40 m. i fitness (samme som mandag)

    Fredag: 1 t 40 m. i fitness (samme som mandag)

    Dog er jeg begyndt at bruge romaskinen også men det er godt nok også noget der kan mærkes når man ikke har brugt sådanne en før (av, av mine arme :crazy: )

    Droppede fitness i fredags og tog en løbetur i skoven lørdag istedet (10 km) - utroligt godt vejr og dejlig tur men kunne nu godt ha brugt noget musik på turen, desværre er min creiative gået død :sneaky2:

    Imorgen er jeg frisk på at starte hvor jeg slap med vægttabet, her bliver vægten også opdateret :smile:

    Flot træningsuge!

    Glæder mig til at høre, hvad vægten siger senere i dag.

    //AM aka kålormen

  12. Kcal: 1630 59/22/19

    Det går sku ikke helt godt med de proteiner, fik laks til aftensmad, men kunne ikke få ret meget pga det store indhold af kcal og fedt . Jeg må hellere kigge lidt på det proteinpulver (igen) i næste uge.

    Er det carbs/fedt/protein eller???

    //AM aka kålormen

  13. Udendørs Løb

    Jeg var nede hos en veninde i går aftes. :smile: Egentlig skulle vi have holdt dildo-party :tonguew::boobs: Men da vi kun var 5 der kunne komme, måtte vi aflyse det. :nonono: men ikke desto mindre havde vi en rigtig hyggelig aften med nogle flasker vin. :blush: Af samme grund vågnede jeg op med lettere tømmermænd i morges, så styrketræningen blev lige rykket til i morgen i stedet for. Nu er jeg så taget hjem for at besøge mine forældre, og i den anledning tog jeg lige mine løbesko med. Det er ca. 5 måneder siden jeg sidst har været ude og lufte dem, så frygtede virkelig hvad formen ville sige. :gal:

    Distance: 5.4 km

    Tid: 28 minutter

    Hastighed: 11.6 km/time

    Turen var møg hård og jeg troede mine lunger skulle falde ud halvejs. :gal: Derfor blev jeg også mere end overrasket, da jeg så hvor høj en hastighed jeg havde tilbagelagt ruten med. :w00t:

    - Pia (Bambi) :wub:

    :blink: IMponerende hastighed efter 5 måneders pause :4thumbup:

    You rock girl :superman:

    //AM aka kålormen

  14. Jeps det har jeg, men man læser selvfølgelig ikke en 57 siders lang logbog igennem for at finde det. Så jeg svarer gerne igen. :tongue: Jeg læser til Klinisk diætist og er færdig i slutningen af Januar 2008. :yahoo:

    Spændende! Hvad skriver du/I bachelor om?

    //kålormen

  15. Har i ikke brug for en indpisker?!

    Jeg skal ikke tabe mig, men går efter at ramme 110-115kg indenfor en overkommelig tidshorisont.

    Jeg er dog knaldgod til at motivere!!

    Hej!

    Du skal være velkommen - kig evt. forbi min log.

    //kålormen