mortenh

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mortenh

  1. Ja Tiger Woods træner med vægte, men det er jo ikke sådan at han er lysår foran de andre i sit spil, og han vinder ikke fordi han slår længere end de andre, så dårlig analogi.

    Jeg er slet ikke enig i at styrke er en ubetinget fordel i golf, gamle tynde mænd kan slå meget længere end unge muskelbundter, hvis deres teknik er bedre. I golf er fleksibilitet meget meget vigtigere end styrke, så hvis man er sikker på ikke at ofre fleksibilitet for styrke vil det helt sikkert være gavnligt, men det er nemmere sagt end gjort.

    Tiger har taget 30 pund muskelmasse på siden han startede som professionel i 1996, og han har netop været lysår foran lige siden han trådte på verdensscenen. Den stabilitet han viser, skyldes selvfølgelig han store talent, men i høj grad også at han kan holde til at træne meget. Manden har et af de mest kontrollerede sving, på trods af at han svinger svinger hårdere end 99% derude. Med så høj swing speed, skal han jo være stærk for, at hans krop kan holde til de tusind-vis af bolde han hamrer afsted.

    Styrketræning er en del af golf i dag. Der vil altid findes eksempler på spillere som John Daly, men det bliver mere og mere sjældent i moderne golf. De unge spillere styrketræner næsten alle sammen, dyrker yoga eller et eller andet. Tiden hvor man sad i baren efter runden er ovre. Der er blevet en alt for stor sport med rigtigt mange penge til, at den slags finder sted nu, og slet ikke i fremtiden.

    Jeg spiller selv turneringsgolf, og har i mine amatør år under Team Danmark, fået lavet et hav af træningsprogrammer. Jeg har fået programmer som var vidt forskellige, men der er vidst rimelig bred enighed i dag om, at det er eksplosiv træning der skal til, samt smidighedstræning. Ikke kun for at slå længere, men i høj grad også for at undgå skader ved de mange timers træning.

    Morten H

  2. Jeg så også det ovennævnte program på DR igår.

    Jeg kunne ikke lade være med at tænke over om det var mælke-produkternes afførende effekt der var skyld i, at det ikke blev optaget så meget fedt. Jeg har da lagt mærke til at når jeg indtager store mængder mælkeprodukter, så kommer der lidt for meget gang i maven.

    Kan der være noget om det? Og i så fald, er det vel ikke kun fedtet som bare ryger igennem, er det?

  3. Hey!

    Jeg spiller i Brønderslev og har spillet der siden '87. Træner ude i Smørum...dejligt sted, flinke mennesker!

    Jeg har det her i baggen:

    Taylormade SuperQuad driver med Adila NVS

    Titleist 15 graders 3 wood

    Nickent rescue 18,5 grader

    Bridgestone J33 Combo 3-PW

    Cleveland wedges

    YES! Putter

    Bridgestone bag og bold B-330S

    Jeg spiller i handicap +2 og spiller turneringsgolf.

    Morten