aigh

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by aigh

  1. Altså, nu ligger landet jo sådan, at jeg står her med en seddel der fortæller mig det, og selvom der måske ikke er 100 % præcise resultater, må man sige at det må være der i nærheden.

    Mht til madprogram, lavede jeg et for mig for et par måneder siden, som jeg overholder NOGENLUNDE, selvfølgelig er det meget forskelligt. Men i hvertfald:

    Morgenmad:

    2 portioner corn flakes/müsli + æble

    Frokost:

    3 rundtommere m. fyld, og 2 æbler, plus 1/4 l mælk

    - tit køber jeg derefter mad på det lokale kebabsted, eller går i netto og køber noget usundt

    Eftermiddag:

    1 liter mælk, mellemmåltid som fx boller med fyld eller mere rugbrød, evt fruget som pære/kiwi/banan

    Aftensmad:

    Hvad der nu bliver serveret, altid 2-3 portioner.

    Aften:

    Ofte mere frugt, eller sukkerstads som chokolade/slik. Evt endnu en bolle.

  2. Hej Motion-Online. Jeg er en dreng på 16 år, der går i gymnasiet.

    Nu har jeg i et halvt år fulgt tips og råd herinde fra med at spise kost for at tage på i vægt, og tog mig i dag en fedtprocent/bmi vægt analyse ting i et fitnesscenter, der giver mig disse tal. Jeg føler jeg overspiser, men alligevel er tallene som dette. Jeg er meget spinkel af bygning, men bevæger mig en del, og har altid kørt mindre fitness/styrke programmer derhjemme. Plus, spist kostrigtigt - og meget af det (og selvfølgelig har der også været masser af plads til usunde ting, øl anyone :D),

    Hmm men i hvertfald - er dette normalt på nogen måde?

  3. Han skal spise mere idet han de seneste 8 måneder kun har taget 1 kilo på. Min erfaring med teenagere er at de sjældent indtager nok kcal eller protein, selv om de mener de spiser vanvittigt meget. Der var ingen der sagde han skulle bulke sig op til at ligne Jabba the Hut.

    Jeg har ikke taget blot 1 kilo på? Har vel taget 5-6 kilo på i perioden

  4. Aye så...Så må jeg melde mig ind i et, og se hvad der sker. Evt starte en log. Men dette betyder jo, at foruden tiden jeg går i gymnasiet, ser venner, laver lektier, spiller musik og hvad jeg nu ellers gør, skal jeg presse 4/6 dages styrkecenter ind i programmet? Det må man jo alligevel kalde for stress

  5. Som du nok kan læse på titlen er jeg meget, meget tynd af min alder, og mit selvværd er godt nede i bunden af den grund, og jeg er sikker på det helt klart vil styrke mig at have det godt med min krop.

    Igennem 8 måneder har jeg styrketrænet med forskellige vægttræningsting. Har kun 1 vægt, og kører med ca 6/7 kg på den.

    Programmerne jeg har kørt kan være ligegyldige.

    Hvordan kan jeg blive større? Har læst en masse programmer på nettet, men kan ikke finde rundt i det hele? Jeg vil MEGET helst gerne have det hele kan være hjemmetræning, så jeg kan slippe for at gå i et styrkecenter.

    Kender i nogle rigtig gode alternativer til bænkpres? Og hvis jeg skal købe nye vægte, hvor kan jeg så få gode, og billige?

    Men allervigtigst, hvordan bliver jeg større? Gode programmer anyone?

    P.S. Jeg har et MEGET, meget meget højt stofskifte, og hører tit fra mine venner at jeg spiser som en sindssyg (for at tage vægt på). Men måske har det med det jeg spiser at gøre? Hvis i også kan give kosttips ved siden af!