syvsover

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by syvsover

  1. Jeg har ikke givet rigtigt op, for jeg må indrømme, at jeg er knap nok kommet i gang. Jeg har en masse undskyldninger, men dem er der nok ikke nogen der gider høre, det gør jeg egentligt heller ikke selv. Derimod vil jeg hermed love, at jeg begynder med at rette kosten ind i morgen - jeg har i det sidste stykke tid egentligt ikke spist for meget, jeg har bare ikke spist lidt nok, for at nå det mål jeg ønsker. Jeg begynder også at træne mere regelmæssigt (til det formål vil jeg føre træningsdagbog). Jeg har forestillet mig noget i retning af 3-4 træningspas/ugentligt og ca 1400 Kcal/dagligt.

    God viljestyrke til alle

    /Helle

  2. Randi-squash:

    (Beklager, jeg har ikke helt styr på citat-systemet her på sitet.)

    jeg er fra tyskland, eller rettere jeg er fra danmark, men jeg bor i tyskland. Jeg er tilknyttet et center der kun har cardio og vægttræningsudstyr - til gengæld har de åben fra kl 6 til midnat. Jeg har skam tænkt på at stå tidligere op og træne inden arbejde, men for mig er der åbenbart ret lang fra idé til aktion. Du virker derimod mere handlekraftig - har du nogle tricks du vil dele?

    /Helle

  3. hej - sikke dog en motiverende og positiv taber-tråd!

    Jeg vil også være med!!

    derfor har jeg straks meldt mig ind og bringer her mine (pinlige) data.

    jeg vejer pt 80,2 kg og jeg vil hellere veje 60 kg - jeg vil tabe mig inden jul, så det bliver i snit 1 1/3 kg om ugen. jeg er god til spise de rigtige ting (bare ikke i længere tid af gangen) og jeg kan og vil træne meget (bare ikke så meget som Randi her i tråden)

    derfor

    syvsover / 80 / 60 / 24-12 / 1,33

    god vind til alle, forhåbentligt ned af bakke

    Helle