calillemilla

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by calillemilla

  1. Og tak for de andre råd og svar, forresten :bigsmile:

    Jeg har fulgt min ovenstående plan over træning og mad den sidste måned, men synes ikke rigtigt at vægten viser mere end -1 kg. Har endda undgået alkohol i weekenderne. Men har nok syndet lidt med slik i weekenden i stedet for alkohol, så jeg prøver lige at tage mig sammen og skære slikket væk.

  2. Maden ser fornuftig ud, vejen frem er STYRKETRÆNING og mere cardio, de piger der har de flotteste kroppe dyrker styrketræning, du skal være bange for at få komme til at ligne et muskelbundt/bodybilder det sker ikke, med mindre man selv ønsker det og træner rigtig meget styrketræning.

    Du skriver at du træner med rimelig høj intensitet, hvad ligger din puls på og ved hvad din max puls er? du skal helst over 160 i puls.

    Hvorfor orker du ikke styrketræning?

    Du skriver at du godt ved punktslankning ikke virker også træner du mavebøjninger og armbøjninger :laugh:

    Held og lykke med dit projekt og din krop er nu ikke så dårlig :bigsmile:

    Ifølge maskinen ligger min puls imellem 130 og 170, cirka. Jeg kører intervaltræning, så det er enten eller i 5 min af gangen, altså 5 min 145, og 5 min 175. Regner med jeg kan stole på maskinen.

    Jeg har bare ikke motivationen til maskiner, det er for 'stillestående' til at jeg gider gøre det jævnligt. Og jeg prøver på at leve en livsstil jeg gider at holde resten af mit liv, det ved jeg allerede nu at styrketræning ikke kommer til at være en del af. Men regner med at noget pilates kan gøre det lidt ud for det i den nærmeste fremtid.

    P.S. Ja, jeg modsagde mig selv med det punktslankning, det kan jeg godt se :laugh: De mavebøjninger er vist bare noget jeg gør for at jeg føler at jeg gør noget ved problemområderne, og ikke bare dyrker cardio. Det giver ikke mening, det er noget psykologisk, tror jeg.

    P.P.S. Tak fordi du synes min krop ikke er dårlig :laugh:

  3. nå ja, jeg glemte at ifølge madital ligger mit daglige protein indtag på omkring 20-25 %. Så tror ikke jeg kan spise meget mere end det.

    Nej, jeg ved godt jeg ikke kan punktslanke. Men håbede bare at hvis jeg var i kalorieunderskud så var det fint. Gider ikke styrketræning, men det siger du så jeg skal?

    Kan bare ikke se hvad jeg kan gøre ved maven andet end at tage mavebøjninger. Har også en håndvægt, så armene kan jeg godt træne mere.

  4. Hej alle

    Er en pige på 25 år. Jeg er ikke overvægtig som sådan (se billeder). Men min mave og overarme er lidt slaskede.

    Jeg spiser følgende på en normal dag:

    Morgenmad:

    60 g havregryn

    250 g skummetmælk

    20 g rosin

    Mellemmåltid:

    Banan eller pære

    Middag:

    2 stk fuldkornsrugbrød

    30 g 13% cheasy ost

    25 g kylling/mager kødpølse

    Mellemmåltid:

    Banan/pære

    Aften:

    Det er lidt forskelligt, men prøver at holde det på 4-500 kalorier.

    Mellemmåltid:

    1-2 stk groft knækbrød med lidt fedtfattig smøreost.

    Derudover træner jeg på crosstrainer/cykel hveranden dag i 45 min med rimelig høj intensitet. Hver dag tager jeg 2*25 mavebøjninger og 2*10 armbøjninger (jaja, jeg er lige startet, hehe).

    Er det ikke tilstrækkeligt til at få bugt med mine problemområder? Jeg orker virkelig ikke styrketræning... men er det overhovedet nødvendigt?

    post-16452-1221906228_thumb.jpg

    post-16452-1221906237_thumb.jpg

  5. Hej igen

    Jeg synes altså det lyder som om du allerede er godt på vej. Hvis du ikke er vant til at træne, så er det fint at starte med 3 gange om ugen - og blande lidt pump og spinning. Efter et stykke tid kan du intensivere træningen. Du kan evt tage to timer i træk når du nu alligevel er kommet afsted, eller du kan træne flere dage.

    Det lyder også som om du spiser sundt, men som det også er nævnt, så skal du have et kalorieunderskud et eller andet sted, for at tabe dig. Frugt er sundt, men det er jo ikke gratis i kalorieregnskabet. Og vær opmærksom på, at man kan blive meget sulten efter en hård spinningtime, selv om man måske kun har forbrændt 500 kcal :laugh: Det kan derfor være en god idé, at have et stykke frugt eller noget andet, man kan spise kort tid efter.

    - Marianne :smile:

    jeg tror bare det bliver lidt svært for mig at skære ned på kosten, så jeg håbede at jeg kunne tabe mig ved hjælp at den ekstra motion jeg har planlagt. Hvis jeg forbrænder 3x500 kalorier på en uge ekstra, som jeg jo ikke gør nu, burde det vel også hjælpe lidt på det. :blush:

  6. Nej, man er ikke nødt til at lave noget hver dag for at få resultater, men det hjælper da. Det er også klart at skal din træning foregå i center og på hold, så er der er minimum for hvor hurtigt du kan overstå træningen - transport, omklædning, timen, bad osv. Hvis du nu ikke behøvede at lave al din træning i center, så ville du sikkert kunne finde plads til mere.

    Hvis vi regner i vægttab, så skal du have et ugentlig kcal-underskud på ca 3500kcal for at tabe ½kg fedt. Du kan måske forbrænde 500kcal/time, så det er 7 timers træning pr uge. Det lyder ikke realistisk med din plan om hvor meget tid du kan afsætte, og at du ikke vil kigge på kosten.

    Måske overfortolker jeg, men et optimalt program er ret meget at bede om. Det vil forudsætte præcist kendskab til din nuværende form, restitueringsevne og meget andet vi ikke har overblik over.

    Som jeg læser det er det mere et spørgsmål om at du til en start få lavet noget, og gerne noget hvor du får rimelig meget for tiden investeret.

    De primære begrænsninger her er hvad du har tid til og hvilke hold der ligger så du kan/vil bruge dem.

    altså på en normal dag spiser jeg:

    morgenmad: havregryn m. skummetmælk og rosiner

    snacks: 2 stykker frugt, 2 stykker groft knækbrød.

    middag: salat eller 2 stykker rugbrød m kylling/skinke/cheasy smøreost 3%

    snacks: 2 stykker frugt, 2 riskager/2 styk knækbrød

    aftensmad: suppe m. æg og grønsager + kylling/bromkålsmos m. kylling/

    snakcs: 2 stykker frugt

    jeg drikker meget kaffe, men også meget vand i løbet af dange. Nogle gange drikker jeg alkohol og synder, det er imo bare det jeg skal skære ned på.

    og ja, jeg kunne da godt løbe engang imellem på de dage jeg ikke går til hold, men jeg vil egentlig bare gerne høre hvordan jeg bedst sammensætter holdene for at få mest ud af dem set over en uge og som noget jeg gider at blive ved med resten af mit liv. :)

  7. Er jeg nødt til at træne hver dag, hvis jeg vil se resultater? Jeg arbejder til kl 17 hver dag og har også rigeligt med andre ting at se til efter arbejde, så det kommer til at knibe med tiden.

    Hvordan ser et optimalt program ud, hvis man helst vil følge hold? (Jeg tror ikke jeg får taget mig sammen hvis det er styrketræning med maskienr)

  8. Jeg vil gerne i gang med at tabe mig og blive mere fast, især på maven. Jeg er som sådan ikke overvægtig, har BMI på 22, så det er ikke så meget kiloene jeg går op i, bare opstramning. Men 3-4 kilo tror jeg vil være meget passende at tabe.

    Jeg har så bestemt mig for at gå i motionscenter og følge nogle hold. Mit spørgsmål er så bare hvad der er mest effektivt.

    Mandag: Spinning

    Onsdag: Bodypump.

    Lørdag: ?

    Jeg kan vælge imellem spinning og mave/baller/lår om lørdagen, og så vil jeg bare høre hvad I kan anbefale? Og er det her træningsprogram overhovedet anbefalelsesværdigt, eller skal jeg indsætte en ekstra dag med holdtræning? Eller bør jeg tage en dag med vægttræning også?

    Btw, jeg spiser ret sundt i forvejen, så jeg har ikke tænkt mig at ændre kostvaner.