JayL

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JayL

  1. Jeg regner med at træne 15.30-17.30, og jeg forventer trods ferietiden også, at der er andre på den tid.

    Indmeldelse kan vi se på, hvis du er interesseret, det er bare at tage et girokort dernede og betale der, så bliver du medlem. Men du kan lige se stedet og se, hvad du synes.

    Det lyder godt, så ses vi bare på mandag.

  2. Nej, vi har ikke nogle teknikhold, men hvis du kommer i myldretiden er der rutinerede løftere, som kan og vil hjælpe dig med teknikken.

    Generelt så det skidt ud for klubben for et par år siden, hvor Thor var ved at lukke pga for få medlemmer, men indenfor det seneste år har der været stor vækst i medlemstallet og vi er også begyndt at få konkurrenceløftere, samtidig med at nisserne stadigvæk er dernede og øse af op til 50års erfaring, så vi bør kunne bidrage med både tekniktræning og god stemning.

    Det skal dog bemærkes at der i øjeblikket er sommerferie, hvor det er lidt sværerer at finde vægtløftere dernede, og hvor porten er låst da fodboldspillerne, som vi deler bygninger med har sommerferie, så det ville være en god ide at lave en aftale, hvis du vil kigge forbi, men mandag og torsdag eftermiddag er stadig de bedste tidspunkter at finde folk på.

    Er stærkt interesseret! er der nogen jeg kan lave en aftale med mandag på et eller andet tidspunkt så jeg er sikker på der er nogen, og evt. nogen der kan hjælpe en med indmeldese :)?

  3. Som en før var lidt inde på, er det så ikke en anelse mærkeligt at lave undersøgelsen på bagrund af BMI skalaen... hvad jeg ved om den, giver den jo ikke et reelt billed af om man er overvægtig eller ej, da man sagtens kan have en høj bmi men stadig kan rende rundt med en fedtprocent på 10 % som så ikke er stor, eller ville betegne en som overvægtig.