Michael H

Medlemmer
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Michael H

  1. Det er sgu da min diæt :laugh:
    Det er faktisk ikke så slemt, som det ser ud.

    Det er omtrent den samme måde, jeg æder på, når jeg rejser.

    Sidste gang jeg var i Spanien, spiste jeg de fleste af dagene fem til syv familiemenuer fra KFC eller over hele dagen købte omtrent 30 burgere i McD.

    Sundt =)

  2. Jeg er 161 cm.

    Jeg vejer... Jeg vejer... :blush: omkring 50 kg. xD

    Er det her en joke?

    Du har formentlig ikke behov for at tabe dig. Du er 13 år gammel og med din højde og vægt, på ingen måde overvægtig. Bare ha' det sjovt og spis hvad du har lyst til. Måske vil du tage noget vægt på, men det vil være det sundeste for din fysiske udvikling.

    Jeg ser at du allerede går til to sportsgrene, og det er kun godt. Hvis du træner ordentligt, vil du ikke være i fare for at blive fed, hvis du spiser almindeligt.

    Også selv hvis du tillader dig at spise en flødeis i ny og næ.

  3. [fjernet af moderator]

    Kan du ikke lige forklare hvad en skade gør ved din skudteknik? Jeg spillede fodbold fra jeg var 6 til jeg var 15, bl.a. Drenge- og Juniorliga og min erfaring siger mig at du bare er dårlig til fodbold og desuden ikke ved hvad du snakker om.

    Nuvel. Du får, sjovt nok, kun bedre skudteknik ved at skyde en masse, samtidig med at du forsøger at vænne dig af med at lave de fejl, du laver nu, samtidig med at du generelt bliver mere vant til at spille bold. Det lyder meget banalt, men dårlig skudteknik skyldes som regel bare det, at ens skudteknik har fejl. Tit kan det være én ting, der gør at du er fuldstændig skæv. Tit en ting, du ikke lægger mærke til og som du undgår at gøre, de gange du laver rigtigt gode skud.

    Fokusér på ting som f.eks. rent faktisk at ramme bolden med den del af foden, som det er hensigt at ramme den med, lægge vægten over bolden, time tilløb og sådan nogle små ting.

  4. nu er det også et fåtal af mennesker der:

    - kan dødløfte 300 lbs for 10 reps første gang de prøver

    - træner 20 år uden nogen som helst slinger i valsen -overhovedet - både hvad angår kost, hvile og træning.

    Jeg kender heller ikke noget til fyren, men hvis jeg mødte ham i mit center, ville jeg for det første tænke at han er ordentlig syg, for det andet at han nok er krudtet.

    I mit indlæg glemte jeg også lidt at nævne genetik.

    Det med 135 kg dødløft er imponerende, men første gang jeg prøvede at løfte tungt i dødløft, kunne jeg tage 100 kg 7-8 gange med bælte og okay teknik. Jeg vejede lidt under 70 kg på det tidspunkt.

  5. Jeg ved ikke, om det er normalt eller unormalt, men jeg har faktisk oplevet det modsatte, i takt med at jeg er blevet større.

    Ikke at det gælder dig overhovedet, men jeg har enkelte venner der føler sig som bedre mennesker efter de er begyndt at træne. Når de havde trænet i et stykke tid, og vidste at de var de andre drenge overlegne rent muskelmæssigt begyndte de at spille med musklerne. Og var der nogle der provokerede dem satte de dem på plads ved hjælp af deres muskler. Det fik dem til at føle sig maskuline endeligt at være andre overlegne i noget maskulint.

    Kan du se hvad jeg mener?

    Bedre mennesker? Haha.

    Det virker lidt på mig, som om dine venner har lidt begrænsede sociale kompetencer.

  6. Udfra mine erfaringer kan man godt køre de fleste øvelser med brækket tommelfinger, hvis man bider smerter i sig.

    Det er dog ikke noget, jeg direkte vil råde dig til at gøre.

    Jeg havde fået min tommelfinger brækket i et brandert. Den eneste behandling var min lige så stive ven, der satte den på plads.

    Den her skade generede mig i ca. halvanden måned, men er helt væk nu. Jeg kunne sagtens køre de fleste øvelser der involverede mine hænder. Nu du har gips på, ændrer det vel på det, men med nok vilje og idioti kan man vel finde ud af noget.

    Igen, råder jeg dig ikke til at gøre noget, der potentielt kan forværre din skade, men hvis man stille og roligt prøver sig frem, kan man finde noget, der erstatter de sædvanlige øvelser.

    En anden skade, jeg har haft, der har generet min træning, var da mit ene håndled var brækket og det andet forstuvet. Jeg kunne ikke rigtigt køre alt for mange øvelser, men fandt frem til at jeg kunne køre flere maskinøvelser, bl.a. pulldowns, ganske tungt, samtidig med at jeg kunne bænkpresse mellemtungt, ved at placere stangen heeelt ved bunden mit håndled. Det gjorde ondt, men med tape på kunne jeg lige præcis køre det, endda uden direkte at genere skaden på håndleddet.

  7. Jeg gider faktisk ikke personligt at søge på det, men hvis jeg forstår det korrekt, er idéen at man skal opbygge en proteinmangel, træne, fortsætte at indtage så lidt protein som muligt og dagen efter træning, skal man indtage så meget protein som muligt, fordelt over hele dagen.

    Hvis det er idéen, da giver det mening på en måde.

    Nu ved jeg ikke, hvordan dine fremskridt har været, men det minder mig lidt om da jeg først startede med at træne. Jeg var en tynd pind på omkring 65 kg. Efter nogle måneders træning kom jeg op på lidt under 70 kg, dog uden at spise særlig godt, samtidig med at min træning egentlig var ganske dårligt struktureret. Jeg fik fjernet det spæk, jeg havde, samtidig havde jeg en smule muskelvækst, der fik mig til at se ganske "veltrænet" ud, men jeg var stadig en pind.

    Mine egentlige gains kom, da jeg begyndte at træne på en meget mere hensigtsmæssig måde, med fullbody, samtidig med at jeg åd så meget som jeg kunne. I løbet af et halvt år gainede jeg yderligere 10 kg, uden rigtig at blive federe. Hele min diæt var opbygget sådan, at jeg spiste 3200-3500 kcal (deraf 150+ gram protein) på dage jeg ikke trænede, mens jeg indtog over 4000 kcal og over 200 gram protein, på de dage jeg trænede.

    Min ustrukturerede træning og kost minder mig lidt om det program, du foreslår. Til de lidt negative svar, du har fået, vil jeg sige, at man generelt har for vane kun at stole på programmer, som har virket for en selv, folk man kender eller kommer fra troværdige kilder. Dette, bl.a. fordi der er en masse på nettet, der formuleringsmæssigt ligner det, du snakker om.

    Selv hvis det virker, tror jeg ikke, at det her program er særlig velegnet til begyndere, men kan vel være noget, der kan prøves, hvis man er nået til et plateau.

  8. Lige af nysgerrighed: Er bassinprøven noget man bør træne op til, eller kan man komme værende helt blank på området, gennemføre kurset og forvente at bestå prøven med nød og næppe?

    Jeg spørger fordi jeg også formentlig får behov for certifikatet, når jeg skal søge ind på politiskolen om et par år, og fordi jeg sådan set aldrig rigtig har trænet svømning.

  9. Den her tråd er noget af det mest morsomme, jeg har læst i mit liv.

    trænet lidt når jeg har haft lyst over et halvt års tid, uden nogle specielle resultater, med den kur der, tabte jeg 6kg fedt, tog 6kg muskler på, på 9 uger.
    Er du sikker på at du ikke bare beholdt din vægt, tabte lidt fedt og fik mere definition?

    Hele den smøre, du har fyret af her, får dig seriøst til at lyde som nogen fra TV-Shop. Delvist fordi det giver meget begrænset mening. Er alle dine indlæg i den her tråd en joke, eller ved du bare ikke bedre?