Alter Ego

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alter Ego

  1. Overhere--> Godt med en succes-historie og meget af det du siger virker også fornuftigt nok men lige denneher sætning må du gerne uddybe Du mener forhåbentlig ikke om dagen :unsure: ... for det første kender du ikke pigens ligevægts-indtag og for det andet tror jeg ikke det er sundt at ligge dernede uanset hvem man er

    Jeg vil også gerne overstrege, at 1200 kcal. er for lidt. :nonono: Problemet er, at når man nedsætter kalorieindtaget så meget, så drosler stofskiftet også tilsvarende ned, og faktisk sker det ret hurtigt, og det kan IKKE opvejes af motion. Desuden æder man sin egen muskelmasse, fordi kroppen tror, at der er hungersnød og fedt gemmer den til sit i det tilfælde. D.v.s. der ryger nok lidt, men de muskler der ryger i processen kommer ikke tilbage, når man ikke længere kan holde sin diæt på 1200 kcal. I teorien virker den slags kure kun, hvis man bliver ved med at mindske sit indtag i takt med at stofskiftet, som tilpasser sig situationen for at beskytte kroppen, daler. Det fører i værste tilfælde til anoreksi. Eller at man begynder at spise mere, og tager på...yoyo! :w00t:

    Jeg startede i sin tid med en skrap kur med maks. 1200 kcal/dgl. og 30 min. motion, og tabte mig også, men kom ud i en spiseforstyrrelse, som har styret i mange år efter, både pga. psykologiske faktorer, men også fordi jeg forstyrrede min krops rytme og satte kalorieindtaget alt for lavt. Det har jeg siden talt med læger og diætister om. Jeg er ikke i tvivl om, at det er nytteløst at mindske kalorie indtaget, hvis man vil slanke sig permanent. Det smartest er nok, at øge sin muskelmasse med styrketræning, så man har muskler til at forbrænde konstant fremfor de fedtpuder mange starter ud med (mig selv inklusive) :blush: .

    Jeg er stødt på stenalderkost som jeg finder interessant, men jeg er meget opmærksom, at man virkelig skal spise noget ekstra frugt, grønt og kød for at komme op på de kalorier, som man skal have for at kroppen ikke går i forsvar og sparrer på det, som man vil af med - det overflødige fedt! :) .... men min primære pointe er - lad være med at skære i kalorierne, men sørg for, at det I spiser er lødigt - så naturligt som muligt, og lad være med at tælle kalorier - det er bedre at være opmærksom på kroppen og dens signaler. Noget jeg har brugt lang tid på at lære.

    :smile: