Sereg

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sereg

  1. Jeg læste lidt rundt på nettet, for at finde nogle lækre smoothier xD

    Så finder jeg den her side, med en masse sunde smoothier. En af dem skal man så putte protein pulver i. Men så står der i parentes: If you don't have protein power add 1 egg white.

    Passer det? Kan man bruge æggehvide i stedet for protein pulver??

    Side

  2. "Vand

    At drikke vand om morgenen kan sætte fut i fedtforbrændingen, viser et tysk studie. Forsøgspersonerne drak en halv liter vand på tom mave, og i løbet af 10 minutter blev stofskiftet øget med 30 pct., og fordøjelsen holdt sig jævn i halvanden time. "

    Jeg fandt en side hvor det stod...

    Klik her

  3. Jeg har læst de forskellige indlæg som du har haft herinde, og jeg tænker at du kan have brug for at tale med en voksen. Jeg tror at du måske har en række ting i dit liv, som det er svært for dig at tackle og at du vil have gavn af at få dem snakket igennem sådan ansigt til ansigt med en fornuftig voksen person. Har du evt. en god lærer, som du kan betro dig til? Eller er der en skolespykolog på din skole, som du kan kontakte?

    Virkelig? Tjooo... Har da tænkt lidt på, at det ville være rart at have en at snakke med som kunne vejlede en...

    Jeg ville meget gerne snakke med mine forældre, men det føles ikke som om de lytter ordentlig efter. Og når jeg fortæller om nogle af mine stræbe mål, kan de finde på bare at ryste på hovedet uden at sige noget. Min skole har ingen psykolog, men jeg kan da prøve at se om der en god lære...

    Tak for dit ærlige svar :4thumbup:

  4. Hey alle.

    Jeg ønskede mig at tabe mig, selv om jeg ikke var overvægtig eller noget. Men så skrev jeg herind, og takket være folks hjælp har jeg tabt mig 2 kg! Er nu på 48 kg :laugh:

    Derfor er jeg rigtig glad.

    Min mave buler stadig lidt ud, men prøver at overbevise mig selv at det er en teenage ting, og jeg må bare forsætte som jeg gør. I hvert fald mange tak.

    Jeg er omkring 161-162. Ved godt det betyder at min BMI så er på omkring 18,5 men alligevel... Jeg er rigtig glad. Nu ved jeg, jeg overhovedet ikke behøver at tabe mig. (Jep! Teenager er meget svære at stille tilfreds!)

    Folk siger også jeg bør vente med at få et vaskebræt, nogle mener jeg bør droppe det fordi jeg er en pige, men vil alligevel prøve :tongue:

    Også den hjælp jeg fik med min mor. Jeg synes selv hun virker gladere nu :bigsmile:

    I hvert fald:

    TAK ALLESAMMEN!!! :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:

  5. Weee, en anden 13-årig!!! xD

    Jeg har ikke så meget at sige, udover at det vil virke bedst hvis du følger de andres råd.

    Jeg fik engang et råd om, at hvis jeg ligepludselig fik lov til at probbe mig i mad skulle jeg prøve at tage noget tyggegummi (V6 eller sådan noget). Det et eller andet med, at når man tygger "snyder" man hjernen til at tro at man et mæt (snedigt!) (Jeg har det nogle gange sådan at jeg bliver sulten bagefter, men det går væk med et glas vand :P)

    Ellers kunne du jo tage en gullerod. Det tager længere tid at tygge OG det er jo så uhyre sundt.

    Og så gå til sport.

    Jeg vil også anbefale nogle sider der har hjulpet mig meget (udover den her):

    http://kalorietabel.dk/

    En side om hvad forskellige madvare indholder. Har hjulpet mig ret meget :D

    http://www.iform.dk/

    Den side er rigtig, rigtig god! Med hjemmeøvelser, gode opskrifter, artikler osv...

    Håber du kan bruge det :D

  6. Vil nu ikke gå efter, at få vaskebræt hvis jeg var dig... Hos kvinder ses det ofte, at menstruationen ophører hvis de kommer ned i for lav fedtprocent.

    Hvis du er 13 år ville jeg vente nogle år med den slags ideer.

    Okay, så venter jeg. Men hvorfor er alt det med menstruation vigtig? Personligt ville jeg ikke have noget imod med at komme af med den. Den irritere mig som bar fanden!!!

  7. Der er mange der gerne vil have stærke og synlige mavemuskler, og det kræver selvfølgelig også en masse træning. Men også at ens fedt procent er meget lavt. Jeg er en af de mennesker der gerne vil have synlige mavemuskler, men ved ikke om min kost er fedfattig nok. Derfor vil jeg gerne høre det I - jer heldige asner med vaskebræt - spiser. Morgenmad, frokost, aftensmad, mellemmad... Kom med det! :bigsmile:

  8. Hvordan står din far i situationen? Det lyder til det kunne gavne at tage en lille snak med ham.

    Den dag var min far i mosen, hvilket min mor syntes var iorden da hun regnede med min storesøsters hjælp. Min far kan godt finde på at støvesuge lidt, og han hjælper til med aftensmad. Men når der skal gøres rent er han der aldrig rigtig xD Men vi mener det er okay, da han ordner altmuligt andet. Det ham der ordner haven og huset udenfor og han laver også badeværelserne og sådan. Men jeg overvejer at snakke lidt med ham om det, næste gang han mener mor er for sur.

    Men mange tak for rådene :bigsmile:

    Det kan jeg sikkert bruge. Tusind tak.

  9. Hey.

    Jeg er 13 år :tongue:

    Jeg har selvfølgelig en mor.

    Min kære mor har det let med at blive stresset, og så får hun det ret skidt. For nylig holdte vi min storesøsters fødselsdag. Min mor gjorde rent (vi bor i et stort hus. En gammel gård). Og det tager det meste af dagen. Samtidig vælger min lillesøster at sortere i sit værelse, og flytter alle sine ting op i gangen. Min mor hun bliver selvfølgelig lidt irriteret og prøver at få min lillesøster til at flytte dem ned igen (men min søster høre aldrig rigtig efter). Så vælger vores gamle hund også at blive sindssyg, så hende lukker vi ud. Men så står hun uden for døren og gør og nærmest ødelægger døren, mens jeg prøver at få mit rodede værelse til at være lidt pænt. Da jeg er færdig, aner jeg ikke hvad jeg skulle gøre, så jeg gik en tur. Så min mor farede rundt og kunne ikke regne med min hjælp (burde straffe mig selv. Det var ikke særlig sødt gjort). Så når vi aftensmaden, og her regner hun med søsters hjælp, men hun er blevet syg. Men det fortalte hun ikke min mor. Så mor går nærmest i panik, og tror hun ikke når det. Derfor bliver hun selvfølgelig stresset og gnaven. Hun når det selvfølgelig (vi andre hjælper hende også lidt), men så er min mor og far kommet op og skændes. Far mener at mor er sur hele tiden og alt muligt. Jeg tog en snak med min mor idag, og grunden var at hun bare følte sig svigtet, hvilket jeg forstår.

    Nu kommer jeg til sagen:

    Jeg vil gerne gøre hende gladere. Jeg er flink ved hende, hjælpe med diverse ting som aftensmad :innocent: . Men jeg ville gerne gøre mere. Jeg ved hun ønsker at tabe sig lidt, ikke at hun rigtig behøver det. Hun er omkring 165 høj og vejer vist omkring 54 kg.

    Jeg har prøvet at lokke hende til at gå til lidt sport, men hun er lære og har mange lektier at ordne + hun er ikke den helt store sport fanatiker. Så jeg tænker jeg kunne hjælpe hende lidt med kosten.

    Og her går jeg i stå. Jeg vil gerne lave frokost til hende, måske morgenmad og så komme med gode råd til vores aftensmad, men aner ikke hvad det skal være. Det skal jo helst smage godt og mætte og alt det der. :4mewantfood:

    Så har I nogle gode råd? :bigsmile:

  10. Du vil nok ikke høre min mening, da jeg er ret ung (13 år. En liille underdrivelse), men jeg synes din madplan er god :smile:

    Det der med blodsukkeret har jeg ikke så meget forstand på, men du kunne jo prøve at dyrke motion. Det er jo altid sjovt og det skader jo ikke. Du bliver jo stærkere af det xD :superman: (Har ledt efter en undskyldning for at bruge den smiley)

  11. Du vejer 50 kg og vil tabe dig :blink: ?

    Jeg lagde lidt mærke til at et par af jer var overraskede over at jeg ville tabe mig. Ja, grunden er at jeg har tit (og får det stadig nogle gange at vide) at jeg vejer lidt for meget i forhold til det jeg burde. Så jeg tror jeg skal veje mindre. Men det skal jeg måske ikke?

  12. Hello :bigsmile:

    Jeg er en pige på 13, snart 14 år. Teenager om I vil. Og jeg vil gerne tabe mig, da jeg synes min mave er pæn "rund"

    Ahrøm... I hvert fald, havde jeg håbet på at få lidt hjælp. Eller bare en bekræftelse af at det jeg gør er okay.

    Jeg er 161 cm.

    Jeg vejer... Jeg vejer... :blush: omkring 50 kg. xD

    Den madplan jeg PRØVER at følge, ser således sådan her ud:

    Morgenmad: Yoghurt med müsli (fedfattigt! Bådeyoghurt og müslien!)

    Lille mellemad (10 frikvarteret): Et æble (får det normalt fra en ven).

    Frokost: To rugbrøds madder. Med enten sildepostej, hvis vi har (hele den lille pakke har 2g fedt). Eller baconpostej<< Fedfattigt! xD

    Mellemmad: Gulerødder og æbler (Gud bevare æblerne!)

    Aftensmad: Lader jeg forældrene om. Men vi får normalt noget kød, lidt kartoffelværk og noget salat.

    Drikker også meget the for tiden... Åh, de mange toilet besøg... Men det er vel også en form træning? Må tit løbe hjem fra en lille gåtur xD

    Jeg spiser ikke slik, og holder mig fra isen (hvilket var meget svært i sommerferien, men fik kun tre i alt så pokal til mig!)

    Men det sker ret tit at jeg lige pludselig får ædeflip i løbet af frokosten, og bliver ved med at lave rugbrødsmadder til mig selv (og det er stoore rugbrødsmadder. Brødet er omkring 20 cm! Kææmpe brød, men ret tyndt :tongue: )

    Og jeg går til sport (men jeg har ikke gået til det hele så længe, på grund af sommer ferie):

    Mandag: Karate 16:00 - 17:00

    Onsdag: Karate 16:00 - 17:00, Yoga 19:00 - 20:30

    Torsdag: Boksning 18:00 - 19:15

    Og alle ugedagene, der hopper jeg mindst 20 min på trampolinen. Prøver at gøre sådan at jeg hopper 20 min før middag og 20 efter middag (men der er det sååå mørkt xD) Jeg går også ret mange ture. På et tidspunkt var det sådan at jeg gik 8 km om dagen, men det er jeg kommet lidt ud af xD

    Så, nu kommer pointen!

    1: Det jeg gør, er det godt? Eller kommer jeg ingen vejene med det jeg har gang i?

    2: Kan nogen hjælpe mig med mit pludselig ædeflip jeg nogle gange får i løbet af dagen? Råd?

    Kom også gerne med mange andre råd. Specielt til min mave! *skuler ned på mave og kommer i tanke om noget*

    Et andet sted jeg gerne vil tabe mig er under hagen! Jeg har lidt dobbelthage, og det kan jeg ikke forstå! Er det noget man bliver født med? F.ks min søster begyndte nemlig også at få det i min alder, men hun dyrker ikke så meget motion, så jeg er stadig lidt i tvivl. Kender nogen nogle gode "dobbelthage-væk-øvelser"? Eller kan det kun komme væk via operation?

    Det var vist det hele. Håber i gider ren faktisk at læse alt det dér og hjælpe mig :smile: