sundhedsfanatikeren

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sundhedsfanatikeren

  1. Nogen der ved, hvor mange af de kalorier der er i frugt og grøntsager, man rent faktisk optager i kroppen, for jeg ved at dem der indeholder mange kostfibre, der er det ikke alle kalorier der bliver optaget i kroppen og dermed omdannet til energi og eventuelle depoter. Nogen der ved, hvor meget det ca. drejer sig om for henholdsvis grøntsager og frugt?

  2. Hvordan er din filosofi omkring dit vægttabsprojekt? er det f.eks. at spise mange måltider og meget grønt, som du tror på er det rigtige, eller er det at dyrke ekstremt meget motion, eller er det at spise meget boostende mad såsom chili, grapefrugt ananas osv, eller er det masser af protein, eller er det den rette dosis af vitmainer og mineraler osv?

    For mit eget vedkommende er det primært det sidste, der er min røde tråd, som jeg støtter mig opad, og kombinerer med de andre faktorer. Jeg ser min krop som en maskine, der har brug for flere forskellige typer olier, og det skal jeg så give dne, for at alle elementer i manskinen spiller bedre sammen og understøtter hinandens gode egenskabe,r og det tror jeg er med dtil at gøre mit vægttab mere effektivt og holdbart, og så er det også en livsstilsændring jo. Men hvad er din røde tråd i dit vægttab? forklar

  3. Æhhh, jeg er kastet af her, du vejer for meget, men spiser for lidt??? Hvordan er du så kommet til at veje for meget?

    det har jeg gjordt siden ejg var 10 år, pga medicin. Så det er gamme lfedt, der sidder der, og når jeg så spiser for lidt, så daler mit stofskifte jo, ret indlysende, men jeg har bare ingen appetit, og glemmer at spise

  4. Du kunne give noget information om dig selv. Hvis du har en lille muskelmasse og en høj fedtprocent kan det være du skal langt ned i dit daglige kalorieindtag. Styrketræning og derved muskelopbygning kunne øge din appetit.

    Hvordan er din kost fordelt?

    Jeg har en muskelmasse der er lidt over middel for piger i min alder 20 år. Det fik jeg målt i motionscenteret. Og jeg har en for høj fedtprocent. Kan ikke huske den eksakt, og har et bmi på 29 komma et eller andet. Og et lavt stofskifte siger lægen

  5. Hvad siger din læge der tilsyneladende har stillet diagnosen?! Han/hun må da have løsningsforslag?

    Han siger at jeg bare skal motionere noget mere, så kommer det, men jeg går altså 3 timer om dagen med hunden foruden de 2 timer på arbejde, som er fysisk hårdt. Og så er jeg begyndt til styrketræning, men min mave vil bare ikke give lyd fra sig, og mit stofskifte er bare møgelendigt, men ikke elendigt nok til at kunne få nogle piller for det åbenbart. Forstår det ikke helt selv heller.

  6. Jeg har et sært problem, og jeg kender godt det simple svar, "æd noget mere" men det er godt nok svært, jeg spiser for lidt hver dag og for sjældent, derfor ligger mit stofskifte i bunden, lægen har tjekket det, men hvad kan jeg gøre for at forbedre min evne til at huske at spise noget, for jeg har ingen sultfornemmelse i kroppen, jeg bliver aldrig sulten, og jeg vejer nu 80 kilo og er 165 høj, så ingen tvivl om at jeg skal tabe mig, men hvordan gør jeg det, uden at smadre mit stofskifte helt, hvordan øger jeg mit daglige madindtag. Det ligger nok mellem 800-1100 kalorier om dagen, alt for lidt. Nogen gode råd?