Los-Alex

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Los-Alex

  1. Ja, man kan jo godt have svært ved at tro det, men for lidt mad KAN faktisk betyde at man ikke taber vægt. Fordi stofskiftet indstiller sig på "hungersnød" = intet forbrug. Så tyk noget rugbrød, æbler, gulerødder, bananer og drik (evt. fedtfattig) mælk i løbet af dagen og kør noget kød ned til aftensmaden, så holder du stofskiftet igang. Det giver dig iøvrigt også nogle vitaminer, proteiner og energi til at dyrke motion - for det kan du bare ikke klare når du ikke spiser noget - og din hjerne bliver også sådan lidt underlig grødagtig, når du ikke spiser... og det bliver du altså heller ikke klogere af hvilket vel også betyder lidt :cool:

    Og.... jeg bliver jo nødt til at sige det til dig.... din vægt (isoleret set) er ganske perfekt til din alder. Du vil nok gerne have at den ser anderledes ud, men jeg må tilslutte mig resten af koret og sige at det handler om at være fysisk aktiv og få nogle ordentlige muskler. Sådan nogle vejer et par tons :tongue: så du kan forvente at din vægt stiger betragteligt i takt med at du får en flottere krop. Mit bedste råd? Smid vægten ad h...... til og køb et par håndvægte i stedet :superman:

    Tak for svaret, men faktisk så synes eg at jeg har pænt store muskler brystmuskler og noget men fedtet på siden ser ulækkert ud. ´synes jeg.

  2. Ja det har du garanteret læst. Og på sin vis er det jo også rigtigt... Men dette illustrerer meget godt fejlen i at fokusere på begrænset fødeinput i forhold til at fjerne fedt.

    Lad for alt i verden være med at begynde at fokusere på at tælle kalorier.

    Det er meget vigtigt at du får en god kost.

    Tænk istedet på hvad du spiser.. (hvad spiser du i øvrigt?) Ved du hvad der er sundt, at spise og hvad der ikke er?

    Og glem med det samme alt om at tabe dig 5-6 kilo på 1-2 måneder.

    Hvis du begynder at dyrke sport, som du skriver, samtidig med du spiser sundt (undgå specielt sukker og meget fede fødevarer)

    Skal din krop nok begynde at ændre sig helt automatisk.

    Men lad den gøre det i sit eget tempo.

    Indtil videre har jeg overhoved ikk spist noget til morgenmad , Frokost, Også en lille smule til aften. Så har jeg dyrket massere af motion.

    Men at jeg ikk spisr mad til morgen eller frokost, Kan det ha' noget at gøre med at jeg er så lav. ?.

    Tak for tippet om redskabs gymnastik , har gået til det før, det var egentlig ret sjovt, det smadre bare ens krop fuldstændigt, men tror jeg starter igen.

    Det jeg egentlig ville var at tabe mig i et nogenlunde tempo, og så holde det nede i et par måneder eller mere, før jeg trappede ned på slankekuren.

    Hvad er bedst af sport at gå til. Svømning, Fodbold , Redskabsgymnastik el. Tennis.

  3. hvis jeg var dig ville jeg, løbe en masse. lade vær med at spise slik og sukker på hverdagene, tage mavebøjninger, normale og skrå mavemøjninger. så vil du se en foreskel hvis du gør det.

    Okay. :D . Tak for svaret.

    Men jeg har læst mig frem til at den mest effektive måde at tabe sig på er ved Kallorieunderskud.

  4. En kende utaknemmelig unge herre?! :dry:

    Der er folk der har sat sig ned og brugt tid på at give dig, hvad de mener er den bedste løsning for at nå dit mål med en "attraktiv" krop. Du kommer velsagtens herind og spørger fordi du ikke har forstand på det selv?! Så hvis du nu begynder forfra og udviser lidt respekt over for de indlæg der kommer, fremfor for at blive tøsefornærmet fordi du ikke hørte det du ønskede/håbede/troede, så kommer du en hel del tættere på målet. :wink:

    Er ikk utaknemmelig. Jeg havde bare sagt på forhånd at i skulle lade vær med de kommentarer hvor i skriver " Du er alt for ung ... osv. ".

    Jeg skrev herinde for at få ordenlige svar, Jeg havde allerede i forvejen sagt hvad jeg IKKE ville høre.

    Men forresten hjælper det hvis man ikk spiser noget til morgenmad, frokost og kun lidt til aftensmad plus man drikker en masse vand.

    Eller er det bedre hvis man spiser frugt til morgen og frokost og bare lidt almindelig mad til aften.

    Ps. Hvad er cardio.

  5. Hey Motion online brugere. Jeg hedder Alex jeg er 13 155 cm høj og vejer 47 kg. Jeg er ikk specielt overvægtig overhoved, Men vil gerne tabe mig lidt på siderne for at se lidt mere attraktiv ud. :D.

    På forhånd vil jeg lige sige "Drop jeres, Du er for ung til at tabe dig kommentarer" Jeg er lige glad.

    Men fortæl mig hvad jeg skal spise hvor meget af hvad for at slanke mig HURTIGT. Helst 5-6 kg i løbet af 1-2 måneder.