conscientio

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by conscientio

  1. Hvordan opnår man de stærkeste sener?

    ....her er jeg mere interesseret i at høre om opbygningen fremfor nedbrydningen af sener og diverse træningsmetoder herfor.

    Er der nogen som ved præcis hvordan sener bliver genopbygget efter nedbrydning?

    Jeg er også interesseret i hvordan man optimalt stimulerer denne proces. Jeg ved at proteiner er med til opbygningen heraf, men hvilke andre næringsstoffer bruges der og hvad vigtigst her?

    Ved man hvilke forhold som er vigtigst i opbygningen af sener, her tænker jeg blodcirkulation i området for at give næringsstsoffer kontra indtagelsen af div næringsstoffer eller helt andre faktorer?

    Fra muskel opbygning ved jeg at det er afgørende at der er en jævn tilgængelighed af proteiner kontinuerligt, hvordan er det med seneopbygningen og er det mere eller mindre væsentligt i forhold til eventuelle andre faktorer?

    Nogen som ved noget omkring optimale restitutions tider for sener?

    På forhånd tak

  2. Kan kun anbefale dig at passe på, jeg er stadig lysken skadet efter 1½ år fordi jeg ikke tog det seriøst da det startede. Det er en af de værste skadesområder at få da det kan være meget svært at fixe hvis det sætter sig.

    Først ro og så langsom optræning af senerne uden ubehag...stræk er super til forebyggelsen samt styrketræning og gerne kombineret. Lav mindre hvis det medfører ubehag under eller efter. Bruger ordet ubehag da jeg undervurdede min egen krops signaler.