Razzmatazz

Medlemmer
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Razzmatazz

  1. Velkommen tilbage min ven! :worship: Dejligt at høre at du er faldet godt til på dit nye job og i Århus.

    Smart træk at lægge din træning i hænderne på Thorhauge, han har jo før bevist at han kan aflevere nogle programmer der bygger fine muskler på dig :4thumbup: Hvordan er kvaliteten af spinninginstruktørerne i dit nye center - har du fundet en ny superHelle ? :bike:

    At vægten er gået lidt op, nå ja det kan jo ske - du har vel ikke haft mulighed for at få ordentlig mad i flyttekaos'et. Men så må du jo bare op på hesten igen, for at bruge et fortæsket udtryk, og have savet lidt af igen. Jeg endte med at fravælge DDV og bare tage mig selv sammen, for som du ganske rigtigt sagde ved jeg jo godt hvad der skal til, så det er bare om også at gøre det. :blush:

  2. Du godeste - din stakkel! Det var da en træls jomfrutur på den nye cykel. Jeg håber du kommer dig hurtigt og uden alt for mange smerter - det ser bestemt ikke rart ud. Du må vist nøjes med at være coach det næste stykke tid.

    Skal det forstås sådan at bussen bare kørte videre efter at have ramt dig ?? :mad:

    God bedring knus

    Razz

  3. Hvor er det dejligt at tingene sådan flasker sig for dig - det glæder mig på dine vegne! Nu hvor det får så godt skulle du måske lige forsøge med en lottokupon også??

    Og flot klaret med vægttabet. Det er nu underligt - når man koncentrerer sig og anstrenger sig for at tabe sig, så ryger der ikke noget særligt, men hvis man i en periode har travlt og ikke rigtig er fokuseret så rasler det pludselig af en. Hvis man havde tid kunne man sidde og filosofere længe over det, men hvem har det?

    Jeg synes det er en rigtig beslutning du har truffet for Flemse, han skal nok blive rigeligt forkælet og taget hånd om hos dine forældre. Det er da synd at lukke ham inde i en lejlighed, hvis han har mulighed for at bo i et hus. Og du får sikkert alligevel så travlt på dit nye job at du kommer til at leve med konstant dårlig samvittighed, fordi du ikke har tid nok til ham.

  4. Jeg glemte at jeg havde mere på hjerte.. :nonono:

    Jeg overvejer seriøst et online medlemsskab af DDV - det ser ud til at jeg skal have struktureret tingene noget mere hvis jeg gerne vil tabe mig, og de midler jeg hidtil har anvendt er ikke effektive nok og jeg er ikke disciplineret nok. Måske hvis jeg har en helt fast kostplan at følge, nogle bestemte opskrifter der skal følges etc. vil gøre det nemmere. Magter dog ikke det der med at møde op til fællesvejning og juhu-seancer, men mindre kan godt gøre det. De tilbyder lige nu følgende "For nu kun kr. 550, får du indmeldelse, effektivt kostprogram, 5 ugers medlemskab, DDV bog, ugeplan & indkøbsguide. "

    Jeg ved du har prøvet dem med succes, jeg har en anden veninde som har prøvet det og droppet det fordi hun synes at hun tilbragte al sin tid i køkkenet med madlavning, forberedelse, og oprydning - men hun indrømmer gerne at det virker, hvis man kan holde alle de grøntsager ud.

    Input please? Er de tilbudte produkter pengene værd, eller skal jeg hellere tage mig selv lidt i nakken og lægge min egen kostplan og fortsætte med at registrere kalorier selv..

  5. Rotary calf (NY)

    3X8@35kg

    YES !!!!!!!!!!!! :alright::alright::alright::alright: Endelig en øvelse hvor jeg tager mere end dig. (3 x 15 @ 45 kg) Dagen er reddet, solen skinner og verden er skøn. Husk - hvor du har Marianne som idol og benchmark har jeg jo dig,, :laugh: God weekend!

  6. Og ja, det var sq et hårdt slag med min hund, men følte jeg brugte det som undskyldning, for så ramt kan man da ikke blive :blink: Tør ikke tænke på, hvordan det er at miste et menneske, man står nært :omg:

    Jo man kan godt blive ramt og det skal man også. Det var din bedste ven gennem mange år, hun har lyttet tålmodigt til alle dine glæder og sorger, du har grædt i hendes pels (formoder jeg) og hun har altid været der for dig med alt det positive som en hund bibringer til os mennesker. Det er mange års ubetinget kærlighed man siger er nødt til at sige farvel til, og det er en proces der tager tid. Også med en hund!!

    Jeg har desværre selv situationen lidt tæt inde på livet, da min hun er ved at blive gammel og slidt og jeg ved at jeg en dag bliver nødt til at tage beslutningen om at ende hendes liv, inden hun får for mange smerter. Det er en schæfer som heldigvis ikke har HD men hun er ved at være ret gigtramt og har ikke rigtig lyst til gåture mere, kun lidt småture i nærheden af huset hvor hun føler sig tryg. Vi har allerede været nødt til at flytte fra vores soveværelse på 1.sal til gæsteværelset i stueetagen, da hun 2 gange faldt ned af trappen da benene ikke kunne bære hende op - og jeg vil altså ikke nægte hende at sove i samme rum som os, for det har hun været vant til i alle de år vi har haft hende (fik hende "brugt" som 4-årig) ,

    Den dag det er slut vil jeg sørge - meget - og jeg forventer helt klart at mine omgivelser forstår og respekterer det. Hvis ikke... tja så kan de ærlig talt rende mig...

    Knus fra Razz som lige skal ud og tørre nogle tårer væk..

  7. Desværre går jeg også rundt med konstant dårlig samvittighed, fordi jeg ikke føler, jeg får trænet nok. Føler ikke, jeg giver nok af mig selv og at jeg er elendig til at presse mig selv...!!

    Rikke - jeg synes altså du er for hård ved dig selv! Du har ikke trænet så længe, du har været skadet og ikke mindst du har været ude for en stor sorg der kan blæse benene væk under enhver. Giv dig selv lidt credit for det du rent faktisk HAR opnået og følg Anitas vejledninger (pyyyh hvor er jeg misundelig, tænk at have Anita som coach :bowdown: ) og tænk positivt.

    Ellers må du jo igang med at se noget Ronnie Coleman "lightweight, baby" :laugh::laugh:

  8. Millemarie - din log er efterhånden en guldgrube af super information, hjælp og vejledning. Hvor er det dejligt at der er så mange der gider hjælpe :cheer: Vi ved jo godt du er Marianne fan og mon ikke hun godt kan leve med at du kopierer hende, hvis vi hylder hende lidt fra tid til anden? Hvis du skal bruge hende som benchmark er du jo også nødt til at lave de samme øvelser :laugh:

    Fra min side vil jeg gerne sige mange tak til SNF og CandyGirl for hjælp til mellemtakten :bowdown: - jeg blev meget klogere af at læse jeres indlæg og er klar til at give den gas igen :bike:

  9. En inspirationskilde du kunne studere er Mogens Jensen - astmatiker, triatlet og Everest-bestiger (se f.ex Discovery Channel hver onsdag aften kl. 22 om hans kamp for at bestige Everest uden ilt). Han er om nogen et eksempel på at sygdom ikke behøver at være begrænsende. Han har vist desværre ingen hjemmeside, men man kan finde flere forskellige udgivelser af rejsedagbøger og den slags rundt omkring på nettet. Googler du f.ex hans navn + Everest kommer der en hel del gode informationer op.

    Ved godt det er lidt ved siden af det du egentlig spurgte om, men rollemodeller kan man vel ikke få for mange af.

  10. :laugh: Ja min Super-Helle siger om mellemtakt, at det ikke passer til en skid, så jeg kører bare over enkelttakt og under dobbelttakt........ dvs, jeg tramper bare i pedalerne.

    Jeg kan faktisk meget godt lide mellemtakt, da jeg nemlig ikke er musikalsk anlagt :tongue:

    Jeg har faktisk ikke nogle andre gode råd. Så jeg vil kaste den videre til de andre SNF, MarianneB eller Candygirl ????

    Det lyder som om din super-Helle er en instruktør efter min smag! De der "vikar"-instruktører var fuldstændig rigide om at man skulle køre i mellemtakt og sad og råbte "træd, træd, træd" - dog uden synderlig effekt. Jeg forsøgte at finde den, men altså.... :rocketwhore:

    Ja det ville være dejligt med et bud fra en af de 3 spinne-eksperter. Tænke på at spørge Candy-girl direkte, men hun plejer jo at komme her i din log også, så jeg håbede at hun også ville komme med et bud :innocent:

    Jeg har en fridag idag, og det kan jeg åbenbart overhovedet ikke tåle. Har lige kørt en hel citronmåne ned :mad: som på uforklarlig vis har sneget sig med hjem på en indkøbstur. Lidt i krise med mig selv over det, det er fandme da for klamt!!!! :crybaby: Godt jeg skal spinne senere, selvom det ikke kan rette 100% op på skaden. Og det er med endnu en vikar, men så er det også sidste gang. Har reserveret plads på alle Louises hold så langt frem i tiden som det er muligt!

  11. Jeg har liiige et spinne-spørgsmål igen, hvis du gider ? Mellemtakt! Er det ikke noget fanden har opfundet? Jeg synes at den er svær at finde og jeg anså ellers mig selv for at være ret musikalsk, men mellemtakt findes åbenbart ikke i mit musikunivers. Min eneste løsning er at have blikket fast hæftet på instruktørens fødder og så følge hende/ham men det ødelægger lidt indsatsen at skulle bruge så mange kræfter bare på at finde den rette takt at køre i. Kender du nogen tricks?

    Jeg har testet en del spinneinstruktører pga. mine mærkelige arbejdstider her i påsken, og har derfor prøvet en udbredt brug af mellemtakt, at drøne afsted næsten uden belastning, frys (føj det føltes ikke godt i kroppen) og mange andre mærkværdigheder. Jeg glæder mig til at få Super-Louise tilbage og har endog planlagt at tage en time tidligere fri fra arbejde hver torsdag for at kunne deltage i hendes øvet-time.

  12. Jeg så en dag en ung fyr der fik vejledning fra en (personlig?) træner i at lave squat. Se det kunne jeg godt tænke mig at prøve. "Neeeeed, rette, rette, rette, op igen - vægt af, neeeeed, rette, rette, rette, op igen, al vægten af - nu kun med stang, neeed, rette, længere ned, rette lidt, op igen, rose rose. (hvis du forstår). Så er man helt sikker på at lære teknikken korrekt fra starten og ikke rode sig ud i noget der kan give skader. Nu er der ikke så mange i mit center der squatter så der er ikke rigtig nogen man kan kopiere. Det koster jo ikke så meget med en personlig træner, og hvis man kan nøjes med et par timer til at lære korrekt teknik, er de penge egentlig godt givet ud. Har ikke så forfærdelig meget tiltro til fitdk's personale - synes det er nogle lidt uldne udmeldinger der kommer fra dem ind imellem. Jeg vil gerne have et klart svar på om det er en god ide at sætte mere vægt på eller ej, om jeg skal være bekymret for at mine sener tilsyneladende ikke kan følge med mine muskler, og om jeg skal tage 10 eller 15 reps. af de forskellige øvelser osv.

    Jeg synes bare det er ret grænseoverskridende at skulle krydse grænsen over til de unge fyre, som alle har handsker på og som snakker mere end de løfter mens de skuler til omverdenen. Måske jeg skulle forsøge mig en formiddag i stedet for i rush hour ?

    Men det skulle ikke handle om mig. Det jeg egentlig ville var at give dig en ny lille opskrift på en lækkerbid, nu hvor du har været så dygtig! :flowers:

    Mango og kokosdessert

    150 kcal pr. portion - 6 portioner.

    Reven skal og saft af 1 lime

    1 dåse syltede mangoskiver i sukkerlage - 425 gram - afdryppet

    2 æg

    2 æggehvider

    1/2 dl. sukker

    2 dl. kokosmælk 6%

    1 1/2 dl. minimælk

    1/2 mango

    mynteblade til pynt

    1. Tænd ovnen på 150 gr.

    2. Skær den friske mango i tern til pynt og bland med limeskal. Dæk det til og sæt det i køleskab

    3. Blend den syltede mango med limesaft til en jævn puré

    4. Pisk æg, æggehvider og sukker hvidt og skummende i en skål. Pisk kokosmælk sammen med minimælk og mangopuré. Fordel massen i 6 portionsskåle.

    5. Sæt formene i et større ildfast fad og hæld kogende vand i så det når halvvejs op til formenes kant.Stil dem midt i ovnen og bag massen i 25 min. til den er hævet lidt og føles fast.

    6. Tag formene ud af ovnen og lad dem køle af ved stuetemperatur. Dæk dem til og sæt dem i køleskab mindst 2 timer før servering.

    7. Pynt med mangotern og limeskal og mynte og server.

    Mums!

  13. Og endelig sidste punkt for idag, vægten.

    mandag d.24.03: 64,5 (der er røget 1 kilo fra i sidste uge...... men altså kun 400g, set i forhold til fra 14 dage siden)

    Flot vægttab, det kan du da ikke være ked af! - jeg ville med glæde betale 500, kontant for 1 kgs vægttab lige i øjeblikket. Det er gået i stå og det er bare dybt frustrerende. Jeg tror jeg igen skal have reduceret mine portionsstørrelser - der er en vis tendens til at min krop mener den sagtens kan spise meget mere når jeg render rundt i kulden hele dagen, men det kan den så ikke!! :4mewantfood:

    Det er godt at du har fået lidt lyst tilbage. Du kan jo bruge MarianneB som benchmark, hvis du mangler et fornuftigt mål. Kommer til at grine indvendig hver gang jeg tænker på hendes verdensklassekommentar til Candygirls debut i yogaklassen "Pling, pling, pling" :laugh::laugh: Stor humor i min bog!

  14. Det lyder da ikke så godt! Mener at have læst at det der kan være tegn på overtræning, hvilket jeg godt kunne forestille mig er tilfældet, for du går jo hårdt til værks. Har du overvejet at forsøge en anden type træning i en periode til du får lysten til styrketræning tilbage? Noget holdværk måske?? Eller løb, cykling, hundeluftning (lån en bunke så det ikke kun er greven der skal bestemme hvor du skal gå hen) eller næsten hvad som helst, bare du synes det er sjovt og du har lyst til det.

    Har du også mistet lysten til spinning? :mad: Så skal du ihvert fald have akut krisehjælp. Håber det kun er en kortvarig fase du skal igennem. :blink:

  15. Dejlig dejlig spinningtime med den fantastiske Louise ved roret. Verden er nu et herligt sted - og min krop har det 100% bedre end da vi tog afsted.

    Men nu skal jeg så også på arbejde alle påskedagene, så der får jeg ikke trænet andet end at bevare neutralt/venligt ansigtsudtryk uanset hvilke spørgsmål folk finder på. DET kræver nemlig stor selvbeherskelse - men sådan er det vel indenfor alle brancher. Jeg må indrømme jeg nogengange er bekymrede over at folk skal ud og køre bil når de f.eks. ikke er i stand til at se et skilt på 2x3 meter lige foran dem. :4slap:

    Hav en rigtig god påske og pas på påskeæggene, der ligger på lur ved enhver sammenkomst.

  16. Puha, Razzmatazz, jeg ved ikke hvad jeg skulle stille op uden dig :4thumbup: Pga. weekendens udskejelser havde jeg jo egentlig ikke lyst til at gå på vægten imorges. Men eftersom jeg vidste du ville melde dig, så måtte jeg jo på den og se realiteterne i øjnene.

    Vægt d. 17/3: 65,5 (+ 600g)

    Det lyder skidt, men jeg er sikker på, at det er væske og at de 600g er væk igen imorgen. Så jeg er egentlig meget lettet over at det ikke var værre. :bigsmile:

    Hvordan går det med dig ? For du tid til træning, eller går det hele op i arbejde?

    Jamen jeg svigter dig skam ikke bare fordi jeg har lidt småtravlt. Du får ikke lov til at slappe af så længe jeg har noget at skulle have sagt. :blahblah: Jeg er enig i at det nok er væske, det sker tit hvis man har fået lidt alkohol, så du slipper for flere pisk men du får nu heller ikke nogen gufopskrift!

    Desuden ved enhver jo at den bedste kur mod tømmermænd er cola, burgere og pommes frites i stride strømme. :4pizza: De skal spises væk, skal de.

    Jeg får desværre slet ikke trænet - har ikke trænet næsten en hel uge, men idag skal jeg heldigvis til spinning. Jeg har fri fordi jeg har været på arbejde hele weekenden, så det skal udnyttes. Men jeg forbrænder åbenbart så meget i løbet af en arbejdsdag at jeg alligevel taber lidt, og jeg har ene mand flyttet hele vores granitsortiment, så det gælder vel for en slags vægttræning :pumpin:

  17. Vægt d.10.03.08 : 64,9 (minus 900g) i forhold til de sidste par uger, er jeg vældig tilfreds. :bigsmile:

    Men det har nu også været en hård uge, jeg har skåret ned på mit kalorie indtag, kun med 100 om dagen (1500 på hviledage og 1700 på træningsdage).

    Det lyder ikke af ret meget, men jeg synes jeg har kunne mærke det. Måske skyldes det også, at der er kommet protein pulver og UDO's ind i diæten, det tager lidt plads i kalorieregnskabet, men fylder ikke ret meget i forhold til f.eks grønsager eller kogt kylling. Så jeg har været røv-sulten, og er endda vågnet op om natten fordi jeg har været sulten. Dette har ført til et ædeflip.

    Nå men, jeg prøver at fortsætte samme kurs i næste uge, og håber at kroppen vender sig til det.

    Det går meget meget bedre med lænden, jeg har ikke haft smerter i et par dage, men er vældig øm og stiv. Men alt i alt, så føles det som om det snart er helt væk. Der kommer til at gå min. 3 uger inden jeg kan komme igang med mavebøjninger igen, hvilket både er godt og skidt. Godt fordi jeg ikke kan lide at lave mavebøjninger, skidt fordi det jo er mit problemområde (eller det største af de mange :tongue: )

    You are so very dygtig! Husk nu på at du ikke længere er i en vægtklasse hvor fedtet falder af bare du tænker på en spinningcykel, så du har da al mulig grund til at være tilfreds. Jeg er RENT UNDTAGELSESVIS enig med Mollerup - det er da ikke værd at spare så få kalorier når det resulterer i et ædeflip og selvpinsel.

    Nå, men du har i hvert fald fortjent en

    Chokolademousse med mokka

    Ingredienser (4 pers) 150 kcal pr. portion

    50 gr mørk chokolade (helst 70% kakao) brækket i stykker

    1 spsk pulverkaffe, udrørt i 2 spsk kogende vand (eller 2 spsk meget stærk kaffe)

    4 tsk lys sirup

    2 æggehvider

    140 gr. friskost max 16% (stuetemperatur)

    4 tsk. minifraiche 5% til servering

    1 tsk kakao til pynt

    1. Smelt chokoladen over vandbad sammen med kaffe og lys sirup. Rør det sammen og tag gryden af varmen. Lad blandingen køle af i ca. 10 min. til chokoladen er lun, men ikke rygende varm.

    2. Pisk æggehviderne til stift skum i en ren skål

    3. Pisk friskosten sammen med den smeltede chokolade til en jævn masse. Vend forsigtigt æggehviderne i.

    4. Fordel blandinen i 4 glas, espressokopper eller portionsskåle og sæt dem i køleskabet i mindst 30 min. til moussen er kold og fast. Pynt hver portion med 1 tsk creme fraiche og drys lidt kakao over.

    Og ikke antydning af gulerod i den opskrift, der som tidligere nævnt kommer fra Weightwatchers. Måske er der en ny til dig i næste uge, hvem ved..?

  18. Så ja første skridt på denne vej er jeg har meldt mig til iformløbet i år :tongue: Det gik meget godt sidst og jeg havde det faktisk utrolig hyggeligt den dag. Sidst løb jeg 5 km på 28 min denne gang vil jeg gerne kunne gennemføere løbet på de 5 km på 25 min hvis det ellers er muligt. Det burde det vel være. Jeg er jo ikke helt ude a form :wink:

    Enten i det nye iform eller det nye energia er der faktisk et program med henblik på at forbedre sin tid på 5 km distancen. Hvis du ikke har set det og er interesseret vil jeg gerne skrible det ned i en pm til dig. :4signme:

  19. Styrke:

    Siddende leg-pres :

    1X12@100kg

    1X8 @110kg

    1X6 @120kg

    1X4 @130kg

    (forsøg med 140kg, men jeg kunne ikke :crazy: )

    Crap... og jeg som troede jeg var sej med mine 2x15x100 kg (og nogle med lidt lettere belastning) :cry3: Forsøgte med 110 men der var ikke mere at hente i benene idag.

    Spændt på at se din vægt imorgen. Guleroden ligger klar ! Hav en dejlig søndag.