dutsi

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dutsi

  1. jeg vil lige pointere at man ikke nødvendigvis bliver hundesyg hvis man feks. har en mindre allergi, jeg har fundet ud af jeg har en allergi for gluten men den eneste måde min krop reagerer er med træthed. Jeg har fundet ud af det efter de gange jeg har været på kur hvor jeg ikke indtog brød eller pasta men stort set levede af frugt, grøntsager, kød, æg, ost, mælkeprodukter, riskager og brune ris. Når jeg så igen begyndte at spise brød blev jeg træt igen.

    Jeg er blevet testet ved lægen og undersøgt fra ende til anden pga mit træthedsproblem og lægerne gav op at løse det, men nu har jeg selv fundet løsningen med gentagende tests hvor jeg over ugers forløb fjernede alt med gluten helt fra kosten og så uger hvor jeg spiste det.

    nå men i øvrig håber jeg LR87 at du har fik lavet en god kostplan der forhåbentlig indeholdt mere end den første du præsenterede herinde... :-)

  2. okay det må jeg ærligt indrømme det ser helt tosset ud på det første billede specielt, skule nok have fået en til at ta nogen med et rigtig kamera så det ik hældte så meget i en vinkel... for jeg er ikke spor anoretisk ehm og ved ik hvad der sker for brysterne på første billede.. det tænkte jeg ik så meget over ville bare vise ja at balderne altså lige manglede en omgang træning:-)

  3. ehm tak, men jeg tror måske det er billederne der snyder så... tog billedet oppe fra, kan være derfor mine attrubutter ser lidt større ud måske, er altså ikke så voldsomt rigtigt, er i øvrigt gået en skål ned allerede (siden i sommers hvor vægten viste 67-68 kg) og ryger nok endnu en skål ned. For mig er det heller ikke vigtigst at have store bryster, jeg vil hellere have en fast krop over det hele, så da en undersøgelse hvor fyre svarede på hvad de så mest efter, bryster eller røv, næsten alle så efter røven!

    men målet er en str 34 i bukser, er jo ikke så høj..

    og jeg har skam noget at tabe af på benene, det må også have noget med kameravinklen at gøre, min bmi er jo ikke svimlende lav:-)

  4. nej jeg begyndte til karate for at øge min smidighed og blive strammet lidt op, samt jeg at ellers ikke fik trænet nok i løbet af en uge.

    Og så fordi jeg gerne ville have en bedre chance for at kunne forsvare mig selv, hvis jeg blev overfaldet.

    jeg forventer selvfølgelig ikke at kunne banke en mand ned eller noget af det, men det at jeg får lært lidt forskelligt gør at jeg føler mig lidt mere tryg når jeg går ude selv, men nu kan jeg så se at de baldemuskler trænger til en ordentlig omgang:-)

  5. Hejsa,

    det er mig som skrev herinde for noget tid siden, hjæælp mangler 10 kg... jeg er nu nede på omkring 59 kg og målet er 52-53 kg, men jeg har fået et helt nyt problem, min før struttende dejlige numse, har desværre tabt sig bagpå så den ikke strutter så meget mere:( så nu er jeg meget interesseret i hvis nogle kender nogle enormt gode øvelser der kan give strutnumse, uden jeg er tvunget til i et fitnesscenter, gerne øvelser man kan lave på gulvet derhjemme. jeg træner karate 3 timer om ugen, det er rigtig godt.

    og et andet problem er jeg bare ikke taber mig en dyt på lårene, men der skal jeg vel bare håbe på det kommer i løbet af de sidste 6-7 kilo eller?

    jeg har tabt 5,5 cm i taljen og 3 cm og bagdelen på 1½ måned, så det er vel okay... jeg har ikke sat noget mål for hvad jeg ønsker at måle de forskellige steder, hvad er de optimale kvindemål egentligt?

    ligenu måler jeg

    bryst 95

    talje 64,5

    Hofter 92,5

    og er ca en extra small i bluser og en small i bukser, men vil gerne ned i extra small der også, for jeg er nemlig ikke særlig høj

    (167 cm)

    så lidt er der da sket:)

    men jeg vil være rigtig glad hvis i kunne komme med nogle gode baldeøvelser der kunne give mig en dejlig strutmås igen;-)

    mvh dutsi

  6. Lækkert. Keep up the good work! Men hold dig fra mirakelkure og hold dig til reel viden ;)

    ja holder mig også fra mirakelkure, er faktisk ved at begynde til karate, var lige til prøvetime i denne uge og det var helt forfærdeligt hårdt av holdene starter først igen den 2. januar og er 2 timer ugentligt.

    men jeg har besluttet ikke at være på kur i juleferien, så jeg blot skal holde vægten indtil 1. januar og så genoptage kuren.

    Jeg kostregistrerer stadig for at være sikker på jeg ikke tager på:-)

  7. Nu ved jeg ikke om folk lige har svaret på det, men jeg læste kun første del af denne tråd og så fik jeg en tanke:

    Hvad er det for noget nonsens din fitnessinstruktør har bildet dig ind? Jeg er virkelig efterhånden blevet overbevist om, at de såkaldte 'fitness-instruktører' er baseret på weekend-kurser og ikke egentlige uddannelser. Der var også en fitnesstræner i mit center som en dag gik rundt og prædikede excentrisk træning som var det dét sidste nye indenfor hypertrofi; altså, ro på folkens, fordi det er med på et kursus, behøver det ikke at være hele sandheden.

    Fedtkur? Altså, logikken for mig er, at hvis man indtager for mange kalorier, så omdanner kroppen det til fedt, uanset hvad det er. Proteiner, kulhydrater, fedt -> Triglycerider(animalsk fedt; det var har over hoftebenene ;)).

    Ved at du indtager en masse fedt behøver ikke at få kroppen til at forbrænde det. Kroppens primære energiforbrænding er jo kulhydrat i form af glukose og da dit kulhydratindtag jo stadigvæk er der, samt proteinindtag, så går dit fedt(som har dobbelt så mange kalorier end proteiner/kulhydrater) jo bare fluks i flæsket i stedet for at blive "brændt af".

    Hvad du brænder af, kommer altså ikke så meget an på hvad du indtager. (Jo, det gør det hvis du primært indtager noget bestemt, men så begynder du at gå på kompromis med dit helbred).

    Fedtforbrænding mener jeg sker ved lav intensitet; fx når du sidder her ved computeren og læser dette indlæg, imens den "hurtige energi" kommer ved glukoseforbrænding, når du begynder at kræve noget af dine muskler; fx når du henter en chokoladebar ud fra skabet :p

    hahah... jaaa jeg prøver godt nok at spare på slik osv hehe... det går langsomt men der sker da lidt, og folk er begyndt at sige det til mig nu, det er meget dejligt:)

  8. hejsa

    ja jeg vil gerne sige tak for alle de gode råd. jeg har fundet en anden løsning, istedet for jeg skal følge et bestemt program, noterer jeg bare hvad jeg spiser, på den måde kan jeg holde øje med energifordeling og hvor meget jeg spiser, samt hvad der skal gøres bedre. Blandt andet fandt jeg ud af jeg fik alt for lidt væske.

    men nu er vægten nået til 60,5 kg, så nu sker der lidt igen:)

    På de dage hvor jeg er meget sulten sørger jeg for at få mere protein end de dage hvor jeg er knap så sulten hvor jeg istedet spiser mere frugt og grønt men jeg får selvfølgelig godt med protein hver dag. Jeg er begyndt at spise fisk nu og da og så får jeg ofte nødder, så jeg får nogle af de gode fedtstoffer! Det var åbenbart det der skulle til, at jeg ikke var under et fast program, for det brød jeg mig ikke om egentlig, der skal være plads til udskejelser!

    jeg vender tilbage når jeg kommer nærmere målet

  9. Jeg vil lige sige tak for alle de gode råd der er kommet i denne tråd, jeg er kommet ned på 61 kg nu, så der er jo sket lidt igen:)

    Jeg har lige fået målt min fedtprocent og den beviser da at man ikke bare skal tage efter bmien for den var på 28,4 % :cry:

    og det var jo knap så godt... så fedtprocenten vil jeg hvert fald gerne have ned mellem 18 og 24!

    Men da jeg synes det blev for meget tid der skulle gå med både styrketræning og konditionstræning i træk, har jeg inddelt min træning således nu pr uge:

    1xløbetur 45 min

    1xøvelser med bold for hele kroppen 30 min

    1xromaskine 45 min

    1xpilates underkrop 30 min

    1xpoweryoga 45 min

    1xpilates overkrop 30 min evt. plus 20 min roning

    En afslapningsdag

    Så når jeg vidst op på den anbefalede 3-4 timer ugentligt uden det er for kedeligt og jeg kører surt i det, ja og hvis det ikke virker i længden må jeg bide i det sure æble og sætte mere træning ind!

  10. jeg ved godt det med at bmien ville være lidt i underkanten der, men nu har jeg før vejet 58 kg og der var jeg ikke slank nok endnu hvor jeg bare følte mig tilfreds, så lige lidt længere ned, for jeg har også prøvet at være rimelig muskeløs ved den vægt jeg har nu, der synes jeg stadig jeg var for stor ii det og det er slet ikke hen af anoretisk, for jeg synes ikke det er pænt når man er for tynd, jeg kan godt li lidt former, bare lidt mindre former måske så:)

    men takker for hjælpen, jeg arbejder som sagt på sagen i ro mag, er jo ik ved at dø ved synet af mig selv, men vil stadig gerne ha der sker lidt hele tiden.

  11. Hejsa

    først vil jeg lige sige at fedtkuren var en jeg fik af en fitnessinstruktør, så spiser man en forfærdelig masse fedt i en uge, 125 g fedt daglig, kun 60 g kulhydrat og resten protein og energimængden er 8000 kJ

    Jeg har læst en masse nu om hvorfor det er godt at kombinere styrketræning og konditionstræning. Jeg har ikke tid til at begynde i et træningscenter, men kunne måske kombinere ½ times styrketræning med ½ times konditionstræning på hjemmeniveau (har nogle bøger om pilates og har en romaskine, løbesko og cykel)

    og herudover har jeg forsøgt igen at lave om i kostplanen, den er fortsat med svingninger i kalorieindholdet fra dag til dag, men jeg har fået fedt og proteinmængden op som jeg har læst mig frem til skulle være godt, jeg har fået kaloriefordelingen til 35% protein, 25 % fedt og resten kulhydrat.

    så er spørgsmålet bare hvor mange gange ugentligt jeg skal træne min ½ times øvelser og ½ times konditionstræning?!

  12. hejsa

    jeg skriver fordi jeg bare ikke kan presse vægten længere ned, på tidspunktet vejer jeg 62,5 kg og mit mål er 52,5 kg da jeg ikke er højere end 167 cm, jeg har prøvet at leve af overvejende frugt og grøntsager, så tabte jeg 5 kg, men nu står det helt stille og det har det gjort i en måned. Jeg har været på fedtkur for at få gang i fedtforbrændingen igen, men stadig står det stille..

    er der nogen der ved hvad man bedst kan gøre for at få gang i vægttabet igen og hvordan energifordelingen skal være? jeg har lavet min kost om så fordelingen er 30% protein, 20% fedt og 50% kulhydrat.

    Hvor meget motion er nødvendigt om ugen og hvordan skal fordelingen være, styrketræning og konditionstræning?

    ligenu kører jeg med kaloriesvingning så jeg ik spiser lige meget hver dag men der sker bare intet, håber der er nogen her som kan hjælpe mig, for jeg har stadig et godt stykke vej...

    mvh dutsi...