Claus Jæger

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Claus Jæger

  1. Hey JK.

    Jeg skal starte hos Opklaringsbataljonen på Bornholm d. 4. August i år og har valgt det fordi det skulle være hårdt.

    Til optagelsesprøverne mødte vi vores kommende uddannelsesleder, som virkelig virkede nice, og han sagde: "I kommer til at træne hårdt så i er klar til at komme in action!"

    Der skulle være masser af løb, march, styrke og løb - men som de andre også siger er det jo hvad man gør det til.

    Hvis du engang skal videre i systemet er der self diverse kurser: Enkeltkæmperkursus, Patruljekursus og self. Jæger/Frø.

    Vælg efter hvilken uddannelse der interesserer dig - det har jeg gjort og glæder mig til at komme i træningslejr på øen. :superman:

    Umiddelbart kommer jeg også sjældent hjem derovre fra(der er langt til Silkeborg), hvilket jeg regner med giver tid og ro til at træne op til Patruljekursus.

    Vh. Claus Jæger

  2. Kan høre der er folk herinde der har har været ved Opklaringsbataljonen på Bornholm - hvis jeg ellers forstod det rigtigt :). Skal selv møde derovre 4. august. Nogen der har gode/dårlige erfaringer derovre fra? Nogle råd til en kommende Bornholmer? (hvad der er en god ide at have med derover, de bedste barer osv..)

    Hvis alt går som det skal regner jeg med at tage på enkeltkæmperkursus derovre og derefter er planen og drømmen(som der arbejdes imod) at starte på Patruljekursus og så videre imod JGK.

    Vh. Claus Jæger

  3. Kan også kun anbefale træningskompendiet fra JGK som AZAK linker til - træner selv efter det.

    Der er masser af gode ting - sørg især for at læse om skader, da det er vigtigt at være opmærksom på kroppen med så stor en træningsmængde. Når det nu er Frømandskorpset og ikke JGK kunne du selvfølgelig fokusere mere på svømning end det opfordres til i kompendiet.

    Eventuelt kan du også kigge på noget SEAL-træning:

    http://www.getbig.dk/vis_artikel.php?id=108

    Linket her er til kategori I - i bunden af siden er til Kategori II.

  4. Skal ikke kunne sige hvad der er "det bedste" af få i sækken efter løb - det kommer lidt an på hvad du vil opnå.

    Personligt(løber alt fra 5-20km):

    2 stykker frugt i skiver

    A38 udover dem.

    Gerne også en dåse tun bagefter.

    Kommer lidt an på sult, længe af løb osv.

    Det er selvfølgelig en god ide at drikke godt med vand - men lad være med at bælle 2 liter lige når du kommer hjem. Drik lidt af gangen.

  5. Umiddelbart gør det ikke noget at være lidt ekstra glad for mad - bare du spiser det rigtige.

    Spiser du forkert mætter det ikke så meget, og selvom der er meget "energi" i de ting giver det ikke meget energi til f.eks. at træne. Forsøg at stille den lille sult som vi alle kender så godt med fiberrige produkter og f.eks. gulerødder.

    Din livsstil er også vigtig! Det kan i og for sig være ligegyldigt hvor meget du spiser - bare du laver nok til forbrænde skidtet. Få indarbejdet motion i din hverdag. Drop buskortet og hop på cyklen istedet - det er der kun fordele ved ! Mere energi, penge sparet, du slipper for at tænke på bustider, og du får motioneret. Det er sgu da genialt !?!

    Får du dig en ordentlig kondition og mere muskelmasse forbrænder du også automatisk mere. (muskelvæv metaboliserer mere end fedtvæv).

    Det er især også vigtigt at motionere for at blive på sin nye vægt efter et vægttab. Motivationen er selvfølgelig også en vigtig faktor - lyder som om at du har den i form af at strand-sæsonen er på vej.

    Så alt i alt: det er fint nok at være en sulten dreng - er jeg selv ! :). Men intet problem at vedligeholde six-packen bare man spiser rigtig og laver nok.