M.A.

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by M.A.

  1. Hej derude

    Da jeg fandt ud af at jeg er mere til løb og sjip end til crosstraining synes jeg, det er en skam at min forholdsvis nye crosstrainer skal stå ensomt og samle støv i et hjørne.

    Vil du læse om maskinen, så besøg dette link:

    http://www.skaaningsport.dk/shop/crosstrai...track-221p.html

    Hos andre forhandlere sælges den normalt til 10.000kr. Selv købte jeg den nedsat til 8000kr, og da den kun har været brug et par uger, sælger jeg den for 6000 kr. (meget pæn pris taget i betragtning hvor lidt den har været brugt)

    Er du interesseret må du meget gerne smide en sms eller ringe til: 30276013

    Mvh,

    Rana

    Hvor i landet holder du til?

    Men synes dog prisen er noget høj når man, som du selv siger, kan købe den ny for 7999,-...

  2. Hej Moroka

    Jeg er int. plethandsker, træningskniv, evt. sjippetov, power behind the punch dvd´en. Er der mulighed for du vil sende det, da jeg bor i det mørke jylland?

    Og køber man hele butikken du har til salg der, er der så noget rabat at hente? Kan evt. kontakte mig pr. pm.

    på forhånd tak

  3. Hej Alle

    Så kommer der lige et tilbud for de som er i trekantsområdet.

    Jeg har en bænk som jeg skal af med i det vi flytter i en mindre lejlighed.

    Bænken er brugt, og har set bedre dage, men kan stadig bruges. Stangen vejer 7,5kg og så er der skiver for 42,5kg fordelt på 2x10kg, 2x5kg, 4x2,5kg og 2x1,25kg.

    Jeg har endvidere også en ensom håndvægt med en samlet vægt på 10kg.

    Er der nogen bud?

    Upload da lige et par billeder...rart at se hvad mán byder på...

    Men ellers er der budt en ks. øl herfra..

  4. Nu er jeg lige pludselig nervøs :freaked: :tease: , men nu har du jo aldrig været foran i køen... det er i øvrigt ikke ligefrem nyt udstyr.

    Jeg kan melde at begge maskiner er blevet afhentet og nu gør gavn (forhåbentligt) i en jysk lade, så nu skal vi spendere på noget nyt. Jeg er lidt overrasket over, at vi fik afsat det røde, som er lidt rustikt :tongue:

    Jo tak, H-squatten gør allerede stor glæde. Den røde er ikke kommet på plads endnu, men rustik? Her i Jylland er den moderne... :4thumbup:

    Men igen, stor tak til Rasmus for at hjælpe med at få maskinerne ud. Det var lidt af en udfordring :cool:

  5. Jeg er frisk på en burkamp :smile:

    Vi snupper højest sandsynligt maskinen. Jeg finder ud af det i løbet af ugen og så lejer vi et lig og kommer og henter den.

    Ved jeg er nr. 2 i køen nu, men hvis du ombestemmer dig hr. Tun så er jeg interesseret. Sandsynligvis i begge maskiner, men det skal jeg lige have tjekket op på.

  6. Har ikke lige prøvet den model du linker til, mens ellers kan crosstrainere kun anbefales, stort set den eneste cardiomaskine jeg gider bruge tid på.

    Har for nyligt være ude og hente en brugt crosstrainer til en veninde, og den er hun vildt glad for, men har selvfølgelig også kun haft den 2 uger.

    Du kan muligvis godt finde en brugt noget billigere, men hvis du mener din økonomi tillader det, synes jeg helt klart det er et fornuftigt køb.

  7. Plus told, moms og fragt med mindre du selv har hentet dem. :smile:

    Ja, fragten koster 50 dollars, dvs. købte jeg kun de 4 COC ville ville stykprisen blive 19.95 + 12,5 (fragt) dvs. 32,5 dollars eller 167 kroner. Og så er de nye. Men kunne være man skulle bestille en bunke af dem og så sælge dem her... :superman:

  8. er der nogen herinde som deltager i stærkmandskonkurancer?

    jeg kunne rigtigt godt tænke mig at begynde at deltage i det, er der nogen som kan hjælpe mig?

    hvem skal jeg snakke med?

    skal man være medlem af et forebund?

    hvad kræver det for at deltage?

    Hvor er du fra i landet?

  9. Supersej form og stort tillykke herfra Anita... :smile:

    Er ikke inde i jeres diskussion herinde og gider heller ikke prøve at sætte mig ind i den... :nonono:

    Det er betyder noget for mig er guld til Danmark....så er jeg glad :superman:

    Med fare for at lyde diskriminerende synes jeg altid det er vildt en pige kan blive så hakket....men anyway, stort tillykke herfra :4thumbup:

  10. Ja, godt spørgsmål....Jeg ville nok gøre det samme igen, finde en OL-stang med lidt skiver til, en bænk, helst en der kan indstilles fra flad til decline og incline, og så et squatstativ eller rack der også kan bruges til bænkpres...kan sikkert ikke holde dig under 3000,- jeg kunne ihverfald ikke, men synes klart det ekstra er godt givet ud.

    Men det sæt du linker til, er sgu okay til den pris...ikke noget jeg ville købe, men kommer jo igen helt an på hvem man er og hvad man vil.