basheesh

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by basheesh

  1. Hiver lige op i denne her!

    Jeg kunne godt tænke mig at lære noget teknik i noget frivend, råtræk osv - er AK Thor stedet??

    Og kigger man stadig bare ned?? :D

    Jep, det er bare at kigge ned. Mandag og Torsdag kl 16-18 ca, er de "gamle" dernede, hvis du vil have noget teknik med det samme. Skal dog ikke kunne sige hvordan folk træner mellem jul og nytår, jeg tager selv til hjembyen i julen fx.

  2. Kom du afsted?

    Jeg håber at kunne snige en træning ind enten torsdag eller fredag formiddag, hvis det har interesse.

    Christmas Møllers Plads >> Vermslands Gade >> Kløvermarksvej (første lyskryds, spejderhytte på hjørnet) >> Kløvermarkens Idrætsanlæg/fodboldbanerne/Røde barakker (ikke den der står "Sønderbro Fight" på). Det hænger et grønt/hvidt våbenskjold over 'vores' vinduer.

    Argumentet mod at have tungere DBs end 40kg, er at holde 'uønskede' elementer væk (krudtugler).

    Det er nu på lørdag der snakkes om :)

  3. Jeg regner med at være der til ca kl 12, hvor jeg har en træningsaftale med en. Jeg ved ikke, hvem der ellers kommer til træning, så måske er der andre der træner, når jeg går. Men da det er sommerferie på Kløvermarken for tiden er der ikke nogen pedel, som kan låse efter dig, og så kan du desværre ikke træne alene, før du er blevet medlem og har fået nøgle.

    Så 10-12 er, hvad jeg kan tilbyde lørdag. Jeg ved ikke, hvornår Thyge (TJR) træner.

    Kigger nok ned ved 10 tiden så :) Hvis ikke jeg dukker op er det fordi der muligvis skal ordnes flytteting lørdag også, afhængigt af hvor hurtige vi er.

  4. Hvis du er morgenmenneske, så regner jeg med at træne dernede kl 10.

    Det var godt nok tidligt, ikke at jeg ikke kan komme op til det, men min styrke skal lige bruge ca 3 timer efter jeg vågner til at komme op i gear. Det kan være jeg kigger forbi, men det kommer lidt an på hvor sent det bliver med flytning osv aftenen før. Hvor længe er du deroppe, og kan jeg træne videre efter du smutter? Fordi kunne godt forestille mig at 10.30-11.00 er et mere realistisk tidspunkt for mig :)

  5. Så er det på fredag jeg flytter til KBH! Derfor vil jeg gerne ned og flytte lidt jern lørdag, hvis ellers det kan komme til at passe med nogen af jer. Er der nogen der skal ned og træne der, og i så fald hvornår på dagen?

  6. Ok - så ender du med at få ø-kuller, haha.

    Jeg kan godt leve med lidt ø-kuller, nu har jeg boet i nordjylland hele mit liv, så det er med at prøve noget nyt :)

  7. Fedt at der er bælter til vægt, det var det eneste jeg lige kunne se der måske kunne mangle, ud fra billederne!

    Jamen jeg blev så sent som igår tilbudt værelse på øresundskollegiet (yay), hvilket var ret nice, fordi ellers var jeg sku lidt på bar bund. og skal læse på ITU, så alt hvad jeg skal, kommer til at kunne foregå på amager :)

  8. Hej

    Jeg skal til engang i start/midt august flytte til KBH, grundet studiet. Derfor skal jeg selvfølgelig have fundet mig et gym, og umiddelbart lyder "AK Thor" som et glimrende bud for mig! Som baggrund kan det lige siges, at jeg i Aalborg træner i et lille gym der tilhører en brydeklub ved navn "AK Thor"!!, stilen er næsten den samme, bare at de så ikke har et VL lokale oven i handelen :) Derfor vil jeg høre om det stadig bare er at dukke op dernede en mandag/torsdag kl 16, eller eventuelt aftale en tid med en eller anden? (hvis nu de 2 dage ikke lige passer, ved endnu ikke præcis hvornår jeg kan flytte og hvordan tingene lige kommer til at hænge sammen.) Derudover vil jeg lige høre om der er mulighed for at køre weighted chin-ups? Her tænker jeg mest på om i har bælte man må/kan bruge til dette, da jeg jo kan læse mig frem til at i har fået stativ til chins/dips. Derudover vil jeg lige høre om det stadig gælder at man kan få nøgle mere eller mindre med det samme, da jeg nok gerne vil træne oftere end de 2 dage om ugen, og de passer muligvis heller ikke med studiet når det går igang.

  9. Enig med Kousgaard, trance/techno er noget af det bedste til at holde gang i tempoet. Eksempler på trance kunne være nogen af Godskitchen udgivelserne, eller ministry of sound udgivelserne hvis man er til det lidt mere poppede house (har stadig en fin rytme at løbe til). Armin Van Buuren radioprogram "A state of Trance" er også godt at løbe til imo, og kan downloades på nettet fra forskellige trance websites, eller som torrent (ikke ulovligt, da det er et radioprogram).

    En helt anden mulighed er noget hård rock, jeg kan godt lide Rammstein, dog mere til styrketræning end til løb imo.