rongsted

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rongsted

  1. Friløber, du har ret. Derfor er det måske vigtigere at blive tilfreds med det man ser i spejlet i stedet for vægtens tal. Muskler sidder bedre!!! i stedet for blæver :-)

    Jeg skrev at hos vægtkonsulenterne kan man tabe 2 kg, med jeg har skrevet forkert. På deres hjemmeside står der 1 kilo om ugen.

    Morten :-)

  2. Jeg faldt lige over en tabel :-)

    http://www.slankeassistent.dk/ kan du indtaste din motionsform vægt osv og beregne et skøn

    Kalorier og joule, hvad er forskellen?

    Begge benævnelser står for den ernæringsmæssige energi i kosten, og de henter deres navne fra fysikbogen:

    Joule er et mål for den energi, der skal til for at løfte 1 kg 10 cm. Energimængden 1 joule er altså den varme, der udvikles ved dette arbejde, og det er faktisk ikke ret meget. I forbindelse med kost er der tale om langt større mængder energi, og derfor benytter man enheden kilojoule = 1000 joule, forkortet kJ.

    Det er altså forkert at sige, at et menneske hver dag skal have 10.000 joule. Det korrekte udtryk er 10.000 kJ eller - som man også siger - 10 megajoule (mJ).

    I forbindelse med kost er det vigtigt at vide, at 1 g fedt giver 37 kJ, og 1 g protein og 1 g kulhydrat hver giver 17 kJ.

    Kalorier er en ældre måle-enhed, og dens navn er afledt af det latinske ord color, der betyder varme. 1 kalorie (cal) repræsenterer den mængde varme, der skal til for at opvarme 1 g vand 1° C, og - ligesom med joule - er den normale måle-enhed for kost 1 kcal = 1000 tal.

    Fra kalorier til joule ganges med 4,184:

    1 cal = 4,184 J

    1 kcal = 4,184 kJ

    Fra joule til kalorier ganges med 0,239:

    1 J = 0,239 cal

    1 kJ = 0,239 kcal

    Health News 2002

    Morten :-)

  3. Hvis du vil træne, så træn....din krop skal nok fortælle dig hvis det bliver for meget (så skal du selvfølgelig lytte efter)

    Ja det er sikert rigtigt :-) Og en person med mottoetom at kvinder kæmper for at slå ihjel er den helt sikker ;-)

    Jeg synes, at træne 3-4 gange om ugen lyder fornuftigt. Ellers træn overkrop den ene dag og underkrop den anden. Så får du automatisk en hviledag. 15 kg tager noget tid at tabe. Vægkonsulenterne siger, at man kan tabe ca 2 kg om ugen. Det i mine øre, lyder vildt. Men hvis du kan tabe ca 1 kg pr uge er det rigtig godt :-) Der findes flere gode hjemmesider, som kan give dig ideer til vægttab eller nærmere kostomlægning som det egentlig er. Og det største arbejde er i den fedtklump vi alle har i hovedet, nemmelig hjernen. Dér er den største kamp. Sæt nogle realistiske mål. 15 kg er dit mål. Mit er 10. :-) Hvornår skal du have tabt de første 3 kg? Start med det!! :-) Tag en venide medtil fitness. Det er altid sjovere at være to eller flere! :-)

    Og en fitnessinstruktør er en rigtig god ide :-)

    Du har godt styr på det

    Du kan evt se på disse links

    www.bodyzone.dk

    Forslaget med http://www.mma-cph.dk er et godt bud på sjov motion, som oven i købet giver en masse selvsikkerhed!

    http://www.slankeassistent.dk/ er en gratis værktøjskasse

    Morten :-)

  4. Hej

    Jeg synes det lyder fornuftigt det som friløberen skriver, mht. kun at løbe 3-4 gange om ugen. Variation tror jeg er godt. Det hjælper også med at du ikke løber sur i det. Det skal ikke bare være en kamp om at tabe sig. Jeg vil selv gerne tabe mig og tog idag en cykeltur rundt om Amager. Små 40 km. Det var en fed tur!

    http://www.krop-fysik.dk/Nyhed_singleview....cb9094be.0.html står der om punktforbrænding virker, hvis man har tid. Eksemplet er at hvis man laver maveøvelser hver dag i 15 min kan man fjerne sin dælle om maven på 55 år. ha ha

    Jeg tror du gør de rigtige ting for at smide de 15 kilo!

    Morten :-)