Kraka

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kraka

  1. Hold da op. Efter at have fulgt denne ganske lang tid (har holdt en mindre pause... :bigsmile: - og nydt de mange sjove indfald og små "udgydelser" - skal man nu konstatere at bloggen "over alle" er stoppet og taget ned.

    Kan såmænd godt forstå dig....men tak skal det i hvert fald lyde fra min side for en sjov og meget motiverende gang læsning! :4thumbup:

    Claus

  2. Kan se at der ikke er nogen herinde der - endnu har sendt en julehilsen - så hermed Glædelig Jul. :nissegrin:

    Som nytårforsæt - hvis du ellers sætter dig nogen - må du i hvert fald gerne have det at du fortsætter denne blog.

    Den er ganske underholdende.

    Chancen for at lande blødt når man hopper ind i det nye år er større med fyldte kulhydrat - og fedt - depoter, men må indrømme at efter de første par kg, så er jeg stået af pebernødderne. Tror - desværre - at jeg er ved at være "vokset" fra dem :blink: - i hvert fald i denne jul.

    Fortsat god løbetur.

    Claus

  3. Programmet her er et skelet, som jeg vil forsøge mig med - nu ser vi om det fungerer. I starten er det ret fredeligt...

    2007_for_r_2008.xls ( 23.5K ) Antal downloads: 11

    Skal man tolke det derhen at du er inviteret ud fredag i uge 1, 5, 9 og 16 - og at der skal restitueres igennem? :nissecool:

    Jeg fatter det stadig ikke, hvordan du kan holde det kørende hver dag - ja år ind og år ud. Imponerende...

    Claus

  4. Hej Marianne,

    jeg er en af de sikkert mange der ganske ofte kigger ind - bare lige for at se hvordan det går med dig og dine forberedelser til dine mange ting, og så lige "suge" lidt af din humor. :4mewantfood:

    Ingen tvivl - det må kræve en vis form for humor, at komme op så tidligt hver morgen og fyre de mange kilometer af du gør. Imponerende - men det har andre jo også påpeget før.

    Jeg var netop inde nogle gange i løbet af ugen, for at checke hvordan din NY tur var gået. Havde set tiden ikke lige var 3.28...og var lidt nysgerrig over over hvad tiden ville dække over.

    Vi er et par stykker der håber at vi får et par pladser til næste år - er i øjeblikket på MTC's venteliste, så forhåbentlig er der nogle der får kolde fødder.

    Super beretning - og flot at du kommer igennem alt til trods - og stadig har en god oplevelse ud af det. Det kan godt være at man også skal sætte lidt tid af til "shopping-træning" :tongue:

    Hejsa, Claus