Miss18

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Miss18

  1. Nat: Hvis jeg beregner mit bmi, på fx. enletterebarndom.dk så siger den at jeg er overvægtig. Og det andet var, jeg føler selv at jeg er færdig med at vokse, hvorfor mener du at jeg ikke er? (: - Bare lige et spørgsmål.

    Og det trejde er, med hensyn til det med morgenmad, spiste jeg guldkorn til morgenmad idag. - ups!

    Hej Lenart.

    Da du kun er 11 år gammel er du langt fra færdig med at vokse!

    Men til morgenmaden, så skal du passe på med diverse morgenmadsprodukter da de er smæk fyldt med sukker.. Men som der blev anbefalet er havregryn/grød eller yoghurt et godt valg..

    Jeg spiser selv grovvalset havregrød med kanel på, Uhm..

  2. Ok, mange tak for jeres svar, det er jeg rigtig glad for.

    Jeg har ikke fået lavet en løbestilsanalyse, da jeg har haft mine løbesko længe og det har fungeret helt fint med dem indtil nu. Så jeg tvivler på at det er mine sko der er årsagen (i hvert fald ikke den primære årsag).

    Jeg har nu læst lidt om skinnebensbetændelse, og det passer desværre godt på beskrivelsen af mine smerter (bortset fra at jeg primært har ondt i lårmusklen, men mon ikke det ene fører til det andet?). Jeg må prøve at tage den lidt med ro med træningen - hårdt, men nødvendigt.

    Tak for hjælpen. Jeg tager meget gerne imod flere bud!

    Hej Ida..

    Jeg bøvler desværre også med skinnebensnetændelse i faser, og det er

    rigtig træls når man elsker at løbe!!

    Det jeg er begyndt på, er at smøre benene med lidt muskelvarmer inden træning, og så sørg for at få godt varmet op.. Og glem ikke at have noget på benene, jeg mener jeg løber i tights og så med

    endten benvarmere eller forboldsokker ovenpå.. smør evt. benene igen efter træning. Stræk godt ud..

    Men ellers, tag den lidt med ro, drop intervaltræningen i en tid.. stop hvis smerten kommer så du ikke

    gør "skaden" værre..

    Jeg håber du ku bruge det til noget, det har i hvert fald hjulpet mig..

    Held og lykke :4thumbup:

  3. Mange tak for svarene :4thumbup:

    Jeg vil helt sikkert prøve at passe lidt mere på mig selv, og evt, smøre lidt muskelvarmer på inden løv, og løbe i tights(evt med benvarmere ovenover).. Nu har jeg godt nok løbet længe, men jeg har aldig rigtig vidst meget om opvarmning af løb?? Jeg plejer bar at gå lidt og så løbe.. har i evt. nogle foreslag??

  4. Hey Folkens, drenge og piger :bigsmile:

    Nu sidder jeg li og brænder inde med noget jeg håber i muligvis kunne give mig et par svar på...

    Jeg har løbet meget det sidste års tid, og min kondition er blevet væsenlig forbedret!! Men nu er jeg så begyndt at løbe udenfor da verjet er blevet en del bedre efterhånden.. Men problemet er, at jeg simpel hen får så ondt i benene af at løbe udenfor, jeg kan knap nok løbe halvdelen af hvad jeg plejer at løbe på løbebånd!! Og det irritere mig rigtig galt..

    Det er lidt i mine lår, men det går væk igen.. det værste er der ved skinnebene på begge ben?? Jeg stopper ikke fordi jeg er forpustet, men fordi mine ben gør så ondt at jeg ikke kan fortsætte!!

    Er der virkelig sådan en stor forskel på at løbe på løbebånd og udendørs?

    Jeg har før hørt noget om "løbeben", men jeg mærker intet til det når jeg løber på løbebånd, og jeg har kun li løbet ude et par gange??

    Håber der er nogle der kan hjælpe, jeg elsker at løbe, men det er jo ikke sjovt når det gør ondt :blush:

  5. Hej alle sammen.

    Jeg har, som overskriften hentyder, et lille problem. Jeg træner hårdt(mener jeg selv) men taber mig ikke faktisk har jeg taget på. Jeg har stillet en typisk træningsuge op samt det som jeg spiser i min hverdag. Ja kosten er ikke perfekt men jeg har svært ved at se hvorfor mængden af motion ikke opvejer den lille smule jeg synder.

    Man: 15Km løb(12,5km/t snit) Tirsdag(cykling 45km mountainbike) Onsdag: 5km løb(14,5km/t) torsdag svømning 3-4km fredag fri Lørdag: løb 15km(12,5km/t) søndag 70-80km(mountainbike)

    Typisk indtagelse pr dag:

    Morgen: 2 stk rugbrød med hamberryg 1 stk med lidt pålægschokolade

    inden middag: 1 æble

    middag: 3 stk rugbrød og et stk franskbrød med honning og 1 æg (1stk med makral og 2 med hamberyg)

    eftermiddag: 1 æble samt 2 stk rugbrød

    Aften: ca. 200g kylling med salat lidt kartofler

    aftenskaffe et stk brød med skinke(sommetider erstattes denne af 150g sorbet is)

    Jeg er 28 vejede inden jeg gik i gang med min tri træning 83kg nu vejer jeg 87kg. Jeg er 184 høj og jeg har et job som sælger.

    Det skal sige at jeg drikker MEGET kaffe men jeg kan ikke se hvis det kan have en indflydelse.

    Jeg håber der er nogen der kan komme med nogen gode forklaringer på hvad der sker. Jeg kan endda se jeg bliver tykkere på maven:(

    På forhånd tak

    Hej Outzen..

    Umidelbart ser det godt ud med alt din motion, og du skal måske overveje at eftersom du dyrker så meget motion, at du kan have taget en masse på i muskler? Prøv evt, at følge med, med et målebånd i stedet for vægten..

    Med hensyn til din kost kan det tænkes, at du spiser for mange kulhydrater(brød), og når du laver så meget motion burde du måske fokusere på at få nogle flere proteiner i stedet..

    Og så flere frugter og grøntsager..

    Håber du kan bruge det til noget.. : P

  6. Ja.. tænk, at vægten kan svinge så meget fra dag til dag.. Jeg vejer mig også sådan ca. hver morgen, og nu er det 6 dage siden jeg "faldt i" med et ædeflip, som jeg alligevel ikke har taget på af. hurra, hurra! :bigsmile:

    Det svinger nemlig også meget med min vægt, fra dag til dag.

    Og det skal lige siges, at jeg har en spiseforstyrrelse, som jeg er ved at arbejde mig ud af. (Derfor det øgede fokus på vægten m.m.!)

    Lige et spørgsmål i den forbindelse...: For at tage på, skal man overstige et samlet dagligt indtag på 1500 kcal, ik? eller er det nok, hvis man ligger på 1100-1400? Er nemlig ikke psykisk "klar" til en hurtig vægtøgning. Men noget, der skal ske over tid... Det vil jeg have det bedst ved.

    Så jeg er altså helt på bar bund, hvad angår kaloriebehov osv..!! :blink:

    Det er lidt forskelligt hvor mange kalorier vi individuelt har brug for. Men man siger jo at en normal voksen kvinde skal have omkring 2000 kcal om dagen for at bibeholde sin vægt..

    Men hvis du prøver at finde ngle steder på nettet hvor der kan beregnes ca. hvor mange kalorier din krop dagligt har brug for, kan det give dig et nogenlunde indblik..

    Feks. i mit tilfælde, har jeg brug for ca. 1650 kcal om dagen(men det er selvf et ca. tal - på en anden hjemmeside, skulle jeg have 400 kcal. mere)

    Men prøv og finde en, prøv evt. madlog.dk - den side kan også beregne hvor mange kalorier der er i den mad du spiser så man kan holde lidt styr på det.. :smile:

  7. Heysa

    De sidste to gange har jeg været nødsaget til at stoppe min løbetur(på løbebånd), da jeg oplevede en slags stikkende smerte i maven. Det føles lidt henad et sidestik, men sidder længere nede og i venstre side af maven.

    Er der evt. nogen der ved hvad det kan være?

    Jeg er på vej til at blive rask efter en streptokokker infektion i halsen, men jeg ved ikke om det kan have haft en betydning at jeg har løbet mens jeg stadig er småsyg?

    På forhånd tak for hjælpen

    Hey Hunk.

    For et par dage siden oprettede jeg et lignende topic, nogle gange når jeg løber(oz løbebånd)

    for jeg i nedre, højre side af maven ufattelige smerter, ligesom sidestik. Bare meget værre..

    Jeg kan hverken løbe eller trække verjet, knap gå når det sker : (

    Det er utrolig træls da jeg elsker at løbe, og det forstyrrer jo ens træning!

    Det værste er bare at der ikke rigtig findes nogen reel årsag til hvorfor "sidestik" opstår.(hvis det overhovedet er det). desværre.. Men de råd jeg fik, og som jeg kan give vide er: Lad vær med at spise et par timer inden løb, og hvis det kommer så gå indtil det er væk igen og prøv så at optage dit løb igen..

    Ellers, et trik jeg bruger er at jeg så laver noget andet i ca. en halv tine, til en time(styrketræning) derefter plejer jeg ikke at få problemer med det..

    Jeg håber at du ku bruge det til noget.

    - Vil du gerne læse min lille tråd om det ligger den under konditionstræning: ufattelig smertefuld sidestik.

  8. Hej Miss

    Det er et svært spørgsmål, da der desværre ikke er nogen, der helt ved hvordan sidesting opstår. Du må nok bare tage en pause når det forekommer og så se om det mon ikke forekommer i mindre grad des mere din krop tilvænnes til at løbe. (ved selvfølgelig ikke hvor lang tid et stykke tid er, men går ud fra at du ikke har dyrket regulær løbetræning i flere år.

    Det siges forresten, at hvis man spiser kort tid inden man skal træne, så er chancen for at få sidesting større, så prøv evt. at lade være med at spise større måltider i hvert fald 2timer inden du løber. Ellers må du bare holde ud og blive ved med at løbe, og så tage et par minutter når sidestingene sætter ind. Intervaltræning er en hård omstilling for kroppen og pulsen kommer højt op, så bare bliv ved med at løbe, og så bliver det garanteret bedre over tid.

    VH

    Mange tak for dit svar.. Jeg har altid elsket at løbe, men har haft en go pause..

    Men nu har jeg løbet mere eller mindre regelmæssigt i et års tid.

    Tak for rådet om ikke at spise et par timer inden, du har nok ret i at det er mere

    tilbøjelig til at komme hvis jeg gør det, det er jo heller ikke rart at løbe på fuld mave :innocent:

    Jeg kan ikke huske hvor, men jeg synes bare at huske at have læst et sted at det er godt lige at tage en smule at spise lidt inden, da man så lettere kan holde blodsukkeret ved lige??? Eller er det helt ude i tågen?

  9. Heyza til jer alle :bigsmile:

    Nu har jeg efterhånden løbet et godt stykke tid, og kan rigtig godt lide at løbe.

    Men nu vil jeg så i stedet for at løbe nonstop, begynde at lave lidt intervaltræning.

    Mit problem er bare at engang imellem næsten med det samme jeg kommer på løbebåndet begynder det at gøre utrolig ondt i min højre side... ??

    Jeg ved ikke engang om man kan kalde det et kraftigt sidestik! Det gør simpelhen sååå ondt, jeg kan hverken trække verjet eller løbe når det kommer, jeg kan knap gå... Det er utrolig træls da det ikke ligefrem er rart, og det forstyrrer jo også min træning :unhappy:

    Har i nogle ideer til hvad det muligvis kunne være?

    Eller nogle gode råd til måske at undgå det??

    På forhånd mange taark :4thumbup:

    Miss18

  10. har dog været tilbøjelig til engang imellem at snyde lidt og blande lidt slik, eller når min søster har bagt ymerkage kan jeg ikke altid holde mig væk.. Har også en ufattelig svaghed for koldskål og is : ( Det er sååååå træls, for bliver så sur på mig selv når det sker, men så tænker jeg også at når jeg er så aktiv burde det jo heller ikke betyde det store, men det gør det jo åbenbart.

    Jeg synes ikke du skal nægte dig disse ting hvis du virkelig holder af dem, det kan ende galt! tillad dig det i moderate mængder, ellers kan du finde alternativer som fx. ISIS de laver jo nogle gode produkter som er kaloriefattige + stort indhold af fiber som får dig til at blive mæt.

    Grunden til jeg ikke synes du skal nægte dig noget som helst, er at det nemt kan forvandle sig til en spiseforstyrrelse, som det desværre gjorde for mit vedkommende. Jeg nægtede mig selv sukker i starten af min diet, som man naturligvis bliver nød til hvis man gerne vil tabe sig men stille og roligt blev det også forbudt at spise brød, pasta og til sidst endda også frugt, jeg tabte mig mere og mere og blev til sidst bange for at tage på så jeg levede i en lang periode af 500-1000 kcal dagligt............... nå men det jeg mener med det er pas på- jo mere du nægter dig noget mad jo mere får du lyst til det, eller modsat du nægter dig det for evigt der er stadig mange ting jeg ikke tør spise.

    Hej MTN.

    Mange tak for dit råd!

    Jeg vil give dig fuldstændig ret. Jeg har engang gået for vidt for nogle år siden med hensyn til en "slankekur". Der spiste jeg næsten heller intet til sidst, det startede også som du sagde, med at man nægtede sig nogle produkter, men udviklede sig mere og mere til man næsten ikke spiste. Jeg tabte mig også gevaldigt meget.

    Men jeg blev dog heldigvis klogere og besluttede mig for at jeg ikke ville ha at maden skulle kontrolere mig.

    Jeg har så nu i et par år prøvet lidt af hvert. Jeg har altid elsket at træne, men samtidig overspiste jeg også nærmest. Og så hjalp det jo ikke det store. Jeg synes også jeg fokuserede for meget på at jeg skulle "tabe" mig, og indtag af kalorier osv. Et par gange har jeg også været irriteret over at jeg begyndte og lade det "styre" mig igen.

    Men nu er jeg fast besluttet på at jeg vil prøve at fokusere mere på at få nok proteiner og næring, og så min træning. og smide vægten godt ind i skabet : P :4thumbup:

  11. Taark for rådene..

    Jeg vil nu begynde at fokusere mere på at få proteiner, jeg har altid været dårlig til kød, men jeg lan vel finde på noget : P

    Jeg elsker tun mousse, og en go æggemad, og det ville da være godt ik?

    Så vidt jeg kan forstå sku der jo være godt med proteiner i disse varer.

    Med hensyn til den der protein shake, nu er jeg rimelig glad for smoothies -

    jeg kunne jo blande noget proteinpulver i?

    Jeg har også lige set at Maxim har lavet en serie til kvinder, og der er der noget protein pulver-smoothie. det kunne jeg da benytte mig af, lyder det fornuftigt?? :blink:

  12. Hej folkens : )

    Jeg har li noget jeg skal ha smidt af skuldren : P

    Jeg har haft omlagt min kost siden sep-okt ca. og begyndt at træne meget(har altid elsket at træne)

    Jeg var også rigti go til det de første par måneder, havde ingen problemer med ikke at spise slik og sådan,

    og trænede typisk 3-4 gange ugentligt.

    Vægttabet gik også fint. Omkring juletid havde jeg tabt ca. 5 kg, og ca 20 cm over det hele samlet(weeee : ))

    Meeen, indtil videre har vægten stået på det samme, og det irritere mig squ godt nok noget, AAARRGH.. heh.

    Jeg er 173 cm høj, og min vægt startede på 70 kg.

    Nu svinger den mellem 65-66, og der er lige røget et par enkelte cm, men ikke det store.

    Hmm, jeg kan prøve at skrive hvad jeg spiser og sådan, det hjælper nok lidt.

    Morgenmad: typisk en go portion havregrød med kanel.

    Formiddag: typisk lidt frugt, eller gullerødder. Eller en af de der wasa sandwich.

    Middag: når jeg er i skole plejer jeg at købe en "sportsbolle", den består af brød(som regel mørk, groft) og salat, gulerød, agurk og kylling.

    Eftermiddag: lidt frugt igen, eller en ristet ruffel med sukkerfri marmelade.

    Aftensmad: En gang fedtfattig tun-mousse med fuldkorns baquette. Eller grøntsager med endten kylling eller kalkun.(ellers varieret)

    Senaften: det er lidt forskelligt, frugt, ruffel, A38 med rugbrød.

    Men det er selvføgelig ikke faste madplaner, men det er typisk det der kommer ned.

    Træningen: Ca. 3 gange om ugen er jeg i motionscenter, starter på crosstrainer i 10 min. for at få benene igang, derefter løber jeg på løbebånd i ca en halc time samlet, (hvor jeg nu i de sidste par uger har kunne løbe i 20 min nonstop), derefter træner jeg mit program med vægte( ben, balder, ryg, mave og en smule arme) hvis jeg rigtig går til den, tager dette mellem 2 og 3 timer.. Udover dette kan jeg godt tage i motionscenter en eller 2 gange yderligere for at lave kredsløbstræning.(jeg har også 6 timers idræt om ugen i skolen, men det er ikke altiv jeg er helt så aktiv der)

    Desuden går jeg til og fra skole næsten hver dag, hvilket er en halv time hver vej..

    Puha, det var noget af en omgang.. heh og håber da ikke jeg har skræmt alle væk med dette lange indlæg.

    - problemet er dog at jeg man måske kan sige at jeg er kørt lidt fast, jeg spiser stadig sundt, det samme, men har dog været tilbøjelig til engang imellem at snyde lidt og blande lidt slik, eller når min søster har bagt ymerkage kan jeg ikke altid holde mig væk.. Har også en ufattelig svaghed for koldskål og is : ( Det er sååååå træls, for bliver så sur på mig selv når det sker, men så tænker jeg også at når jeg er så aktiv burde det jo heller ikke betyde det store, men det gør det jo åbenbart.

    Jeg blev enig med mig selv om at her i ferien skulle jeg li ha et pusterum,(stadig æave lidt motion og spise ordenligt, men også nyde ferien)

    og så måske at smide vægten væk et stykke tid??

    Hva skal jeg gøre??

  13. hmm jeg tror ellers majsgrød ikke er så kaloriefattigt, der er bedre og mere kaloriefattigt mad

    Alså du må virkelig undskylde, men jeg kan virkelig ikke forstå hvordan du ikke kan se at der er noget galt når du skriver at du gerne vil veje 50 kg eller mindre..... Du er 176 cm høj???

    Jeg er 173 cm høj, og må ikke veje under 55 kg?

    Den måde du prøver at tabe dig på, ødelægger bare din krop i stedet for, du har brug for meget mere næring end det du får, desuden bliver dit stofskifte bare endu mere langsomt da det intet har at arbejde med..

    Jeg håber at du kommer på bedre tanker, og indser at dette ikke er vejen til et "sundt" vægttab.

  14. Heyy..

    Mange tak for jeres svar, jeg har meldt mig ind på siden madlog.dk(og var faktisk overrasket over at der er mange flere kalorier i ting man ikk troede var så slemme)

    Og til det sidste råd med kickboxing, kan jeg glæde dig med at jeg allerede selv har tænkt de samme baner, og starter til det i morgen: P

  15. Hej..

    Jeg har for 2 år siden oprettet en bruger herinde, heh men har ikke rigtig været herinde siden :bigsmile: Øhh men jeg har li nogle ting jeg håber jeg ku få nogle råd til.

    Jeg stoppede med at ryge for ca. halvandet år siden. og har ca taget 10 kg på. Og dem vil jeg rigtig gerne have af igen!Eller det ikke fordi fedtet i kg på vægten betyder så meget, jeg vil bare gerne have en ændring på kroppen.

    Jeg har altid været rigtig glad for at lave motion og styrketræne. Men har måske ikke taget det så alvorligt indtil for ca. en måned siden. Jeg synes da at jeg spiser forholdsvis sundt, med frugt og grønt og undgår slik og kager og sådan.

    Her de sidste mange uger har jeg styrketrænet ca. 2-3 gange i ugen, og hver gang har jeg i ca 20 min før dyrket kredsløbstræing. Jeg har også idræt 8 timer i ugen i skolen, hvor de 2 af dem er teori! Hvilket jo alt sammen lyder godt ikk?

    Jeg sys bare ikk rigtig der sker det store :unhappy:

    jeg vil bare gerne nå at have den krop jeg vil være stolt af at vise mig på stranden i her til sommer!

    Jeg er 20 år gammel, 172 cm høj, og vejer nu 67 kg.

    Mig og en veninde starter oz til kickboxing her efter jul.

    Puha.. det var en ordentlig omgang, og undskyld længden på posten :tongue:

    Men spørgsmålet er vel, om jeg gør det rigtige??

    Er jeg godt på vej, og skal jeg bare fortsætte?

  16. heh,

    det er det samme med mig,

    jeg er 172cm og vejer ca. 60kg.

    jeg ved godt at jeg ik nødvændigvis behøver at tabe mig,

    men alligevel vil jeg gerne have strammet op omkring taljen og lårene,

    så jeg føler mig behagelig i en bikini!

    jeg vil oz gerne ha et par råd om hvorn jeg gør den ´drøm´

    til virkelighed!

  17. hey allesammen..

    jeg har bar et par spørgsmål som jeg håber i kan hjælpe lidt med..

    jeg er en ung pige på 18, jeg har dog aldrig været overvægtig eller noget,

    men er stadig ikke helt tilfreds med mig selv,

    jeg er 172 cm, og vejer ca. 60kg, har været nede på 56kg men er kommet mig lidt..

    det er bestemt ikke fordi jeg klager eller sys jeg er fed, det er nu mere fordi jeg sys min krop

    (talje og lår og sådan) hænger lidt, og vil virkelig gerne have det strammet op, så jeg føler mig behagelig i en bikinni..

    hvorn kan jeg gøre det på en rigtig effektiv måde?

    og sådan så jeg kan se nogle resultater?

    jeg er ikke bange for at røre mig,

    vil helst kunne føle at jeg laver noget..

    så, jeg håber på et par gode råd..

    Mange knus Miss18 :bigsmile: